/Bucuresti/Doctor

BB Care

str. Tudor Vianu nr. 38, interfon 2, București 011638, România

BB Care
Doctor
5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35X+4J București, România
+40 741 234 415
bbcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 8–15
Mirecuri: 13–20
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Sinaci
Anca Sinaci2 ani în urmă
Un medic si un OM minunat!
Luiza Mandici
Luiza Mandici2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr. Calapod este medicul băiatului meu. Amândoi o iubim, acordăm o atenție specială de fiecare dată când îl verifică. De obicei, oferă tratamente atât naturale, cât și convenționale, ambele foarte bune. De asemenea, Monica este o persoană foarte primitoare.

(Original)
Dr Calapod is my boy’s doctor. We both love her, pays special attention everytime she is checking him. She is offering usually both natural and conventional treatments, both very good. Also Monica is a very welcoming person.
Lucia M.
Lucia M.4 ani în urmă
O recomand din toata inima pe doamna doctor Calapod oricui are nevoie de un medic pediatru dedicat, iubitor, rabdator atat cu copiii, cat si cu parintii si mai ales un medic informat, care-ti si explica deciziile medicale pe care le ia, referitoare la tratament sau altceva. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara suportul dumneaei.
Liliana Jurubita
Liliana Jurubita4 ani în urmă
Este un doctor foarte bun și calm, cu răbdare, cu bun simt.
Daniela Nicolae
Daniela Nicolae4 ani în urmă
Foarte curata locatia, personal amabil si prietenos iar doctorita foarte priceputa.
Raluca Popescu
Raluca Popescu5 ani în urmă
Am încercat mulți pediatri cu cei doi copii pe care ii am pana am gasit-o pe dna dr Calapod. Este un doctor adevărat, cu multa experienta, știe ce au copiii uneori doar din descrieri sau din poze. De exemplu roseola infantum sau herpangina le-a identificat imediat din ce i-am relatat, deși înainte fusesem cu copilul la spital și pt doctorii de acolo nu era clar ce boala este. Este un om f bun și este apropiata de copii, ei nu se sperie când mergem la dansa. Și dna asistenta Monica este drăguță, inimioasă și cu lipici la copii!
Cristina Bugnar (Aur)
Cristina Bugnar (Aur)6 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr. Calapod este un medic foarte bun, iar copiii mei o iubesc. Este profesionistă și de ajutor în orice moment. Mai întâi trebuie să vă faceți o programare, dar dacă am avut o urgență, a găsit timpul să-mi vadă copiii. De asemenea, centrul are o sală de așteptare frumoasă pentru copii și părinți.

(Original)
Dr Calapod is a very good doctor and my kids love her. She is professional and helpful at any time. You need to make an appointment first but if I had an emergency she found the time to see my children. Also, the center has a nice waiting room for children and parents.
Anca Oancea
Anca Oancea2 ani în urmă
Totul la superlativ, de la personalul medical până la Dr Liliana Calapod.O persoana minunata, calda, tot timpul la curent cu noutățile din domeniul medical și foarte atenta cu copiii.
Locații recomandate