/Bucuresti/Doctor

Dr.Craciunas Sorin

Bulevardul Pierre de Coubertin 7, București 021901, România

Dr.Craciunas Sorin
Doctor
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5R2+77 București, România
+40 757 833 833
spineinstitute.clinic
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Logofatu
Elena Logofatu2 ani în urmă
Mulțumesc Domnului doctor Sorin crăciunaș și întregi echipe sunt operată de dînsul stabilizare lombară după o operație de hernie de disc lombară la un alt spital la care nu m-am simțit bine am venit la dânsul și la două ore de la operație am mers singură am două luni de la operație și mă simpt foarte bine recomand cu toată încrederea un om și un medic foarte bun cel mai bun
Luminita pantilie
Luminita pantilie2 ani în urmă
Am fost operat de catre domnul doctor Craciunas Sorin, pe 28.09.2021 la Spitalul Medlife din Bucuresti de Stenoza severa de canal lombar L4-L5 cu obstructive de canal 90% bilateral, hernie de disc L5/S1 cu stenoza foraminala dreapta, cu parastezii pe ambele picioare. Un medic de un profesionalism incredibil si cu mult har de la Dumnezeu. Un medic dedicat pacientilor, calm si cu multa intelepciune, sufletist, cald...un medic excelent. Calitatea prestatiei medicale a doctorului, Craciunas Sorin in ceea ce priveste consultul, pretul operatiei, diagnosticul si interventia chirurgicala.
Il recomand cu incredere.
Timp de mai multe luni am avut dureri foarte mari de spate iar picioarele le aveam amortite complet, nu ma puteam odihni din cauza durerii. Cand am ajuns la domnul doctor mi-a recomandat sa ma operez in urma investigatiei facuta de dansul.
La cateva ore de la operatie m-am ridicat si am mers in picioare. Dupa doua zile am plecat acasa pe picioarele mele

Acum sunt bine si tin sa le multumesc, pe aceasta cale, domnului doctor Craciunas cat si intregii echipe. Oameni deosebiti, dedicati, competenti, asemenea domnului doctor.
Cu multa recunostina, stima si respect,
Pacient Martin Stan
Adrian Pieraccioli
Adrian Pieraccioli2 ani în urmă
Acum 2 luni am ajuns la Domnul doctor,aveam dureri groaznice,astazi ma simt excelent,multumiri Dr.Craciunas Sorin si intregii echipe de la Medlife
Mr. Right
Mr. Right2 ani în urmă
Dl. dr. Craciunas m-a operat in 2017. dupa 2 ani de dureri. a fost singurul care mi a sugerat ca si solutie operatia, dupa ce alti reputati neurochirurgi romanasi spuneau ca ei nu trateaza durerea, neintelegand ca este afectata calitatea vietii. Profesionist, calm, in opinia mea, un foarte bun doctor care mi a explicat atat inainte cat si dupa ceea ce se intampla cu mine. M am operat minim invaziv de hernie de disc L5-S1 la metropolitan hospital, spital care ulterior s a inchis. Totul a fost extraordinar. Mi am revenit in 2 sapt, timp in care nu am avut voie sa conduc, si sa car nimic, dar eu am facut ambele deoarece s a nascut fetita mea si am fost nevoit. La 4 ani dupa operatie m am intors in sala de sport/forta si functionez normal, lucrez, ridic, alerg, fara dureri, sau ca orice om normal. Multumiri doctorului care mi a redat aceste lucruri.
Intertrans Logistic
Intertrans Logistic2 ani în urmă
Ma chinuia de ceva vreme o hernie la L5; dupa ce am discutat cu mai multi dr. neurologi si neurochirurgi (toti mi-au recomandat operatie), am decis impreuna cu dl. dr. Craciunas sa scoata partea herniata a discului. Dupa ce mi-am revenit din anestezie am mers cativa pasi pana la pat, durerea de sciatica a disparut. Va fi o perioada de recuperare si sper ca macar de-acum incolo sa combat sedentarismul care m-a adus aici. Nu va chinuiti degeaba si mergeti la consult de specialitate. Tot personalul de la Medlife este amabil si atent, conditiile de spitalizare sunt f. decente. Nu trebuie decat sa apesi pe un buton si cineva va veni sa va ajute, nu trebuie sa te rogi de nimeni ca in spitalele de stat si sa dai bani ca sa primesti un pahar cu apa sau o ceasca de cafea dimineata. Multe multumiri dlui. dr. Craciunas precum si intregii echipe.
Voiceanu Razvan
Voiceanu Razvan2 ani în urmă
Am fost astazi la un consult, insa a fost o discutie de nici 2 minute(fara exagerare), pe care am platit-o cu 150 de lei. Nu am rezolvat nimic, doctorul m-a expediat rapid si nu am inteles nimic. Nu merita atata atentie pe cat primeste. Clinica facuta doar sa ciupeasca niste bani, interes 0 fata de pacient.
Alexandru Gurita
Alexandru Gurita2 ani în urmă
Pacient al Dl. Dr. Craciunas am fost la reconsult in urma unei interventii chirgicale. Interventie chirgicala care a decurs foarte bine. Am fost intampinat cu amabilitate profesionalism atat de Dl. Dr. cat si de personalul clinicii. Am fost consiliat bine primind explicatii si indicatii de urmat .

Patient to Mr. Dr. Craciunas I went to the consultation after a surgery. Surgery that went very well. I was kindly greeted by the professionalism of both Mr. Dr. as well as the clinic staff. I was well advised receiving explanations and instructions to follow.
Gabriela-Carmen Tarna
Gabriela-Carmen Tarna2 ani în urmă
Bună ziua tuturor! Am fost operată de domnul Doctor Sorin Crăciunaș! Pur și simplu mi-a redat demnitatea de om! Nu credeam că voi mai merge pe picioarele mele și totuși miracolul s-a întâmplat la Săpitalul OCH din Ovidiu, județul Constanța pe 28 noiembrie 2020! Competențele de necontestat , răbdarea și implicarea acestui om, toate acestea au depășit așteptările mele!
Pentru cei care aveți nevoie de ajutor în rezolvarea herniei lombare ( a fost cazul meu) apelați la acest doctor extraordinar! Datorită domnului doctor eu îmi pot desfășura munca în mijlocul elevilor mei!
Îi doresc și pe această cale multă sănătate și soare în suflet ca să ne lumineze viața celor care am apelat sau apelează la dumnealui!
Locații recomandate