/Bucuresti/Doctor

Doctor Hatami Afshin

Bulevardul Ferdinand I 12A, București 021391, România

Doctor Hatami Afshin
Doctor
4.5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q9+JH București, România
+40 21 252 0520
drhatamiafshin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihailescu Cosmina Liliana
Mihailescu Cosmina Liliana2 ani în urmă
Un nesimțit, programare făcută de o luna și când ajungi acolo constați ca trebuie sa mai aștepți câteva ore, programarea nu este respectata..cand am cerut explicații m au poftit afară.. Nu recomand acest medic care nu știe sa respecte pacientul și clientul în primul rand!!!!..
Daniel Banea
Daniel Banea2 ani în urmă
Dl. Doctor Hatami Afshin este un om extraordinar. Servicii medicale de top. Locatie foarte curata. Te simti ca in occident.
Ruxandra Pomana
Ruxandra Pomana3 ani în urmă
Un medic excelent, profesionalist, calm, si dornic de a ajuta. Mi-a accordat intotdeauna timpul si atentia necesare. Ii multumesc si il recomand din inima!
Oana Luprano
Oana Luprano4 ani în urmă
Domnul doctor nu este doar un medic desavarsit ci si un om deosebit cu un suflet cald.Din punct de vedere medical ,tratamentul domnului doctor contra unor pete pigmentare foarte profonde,a functionat.Am urmat intocmai indicatiile dansului si rezultatele au aparut.Pana sa ajung la Dansul am cheltuit foarte multi bani pe creme care nu au rezolvat absolut nimic.Am suferit enorm din cauza conditiei mele.Nu reuseam sa mai acopar cu nici un tip de machiaj petele. Dupa 3 luni de tratament sunt din nou eu,cu faţa curata fără pete si cel mai important...nu mai am nevoie de machiaj.Va multumesc
Mircea alexe
Mircea alexe4 ani în urmă
este unul din cei mai tari medici pe care i-am vazut. I-a rezolvat copilului meu o problema pa care altii nu au reusit. (si e si simpatic)
Teodora Nidelea
Teodora Nidelea9 ani în urmă
In afara de profesionalism, rabdare si explicatii oferite pe intelesul tuturor, cand intri in cabinetul domnului doctor nu 'auzi' ticaind niciun ceas care sa iti spuna ca timpul alocat s-a terminat si ca ar cam trebui sa pleci. Poti pune oricate intrebari vrei legate si de alte 'curiozitati' medicale, pentru ca domnul doctor iti va raspunde. Dar, cel mai important lucru, este acela ca tratamentele functioneaza si ca sunt si accesibile ca pret.
Farcutiu Denisa
Farcutiu Denisa2 ani în urmă
Dupa o luna de tratamente pentru o arsura m a nenorocit ! Nu recomand !!!!!!
Elena Gkonos
Elena Gkonos2 ani în urmă
Un medic absolut remarcabil ! Aparatura si servicii profesioniste! Dar cel mai important, un om cu suflet mare ! Din punct de vedere profesional, Excepțional!
Recomand din inimă!!!
Locații recomandate