/Bucuresti/Doctor

Dr. Sebastian Pop Dermatologie

Strada Grigore Alexandrescu 46, București 010642, România

Dr. Sebastian Pop Dermatologie
Doctor
4.4
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+G4 București, România
+40 21 317 2440
e-dermatologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Stan
Claudia Stan2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! O raritate de doctor l, felicitări și va mulțumesc din suflet pentru ca existați!
Izabella Costache
Izabella Costache4 ani în urmă
Cele 5 stele sunt pentru doamna Iuliana , dumneaei ocupandu-se de tratamentele pe care le fac. Este o femeie excepțională, atenta, grijulie, implicată 100% in ceea ce face și își dorește la fel de mult precum clientul ca rezultatele sa fie bune. Foarte rar întâlnești un astfel de om care să-și dea tot interesul.
Ana TEUȚAN
Ana TEUȚAN4 ani în urmă
Intreaga echipa este minunata, va multumesc!
Nadina Nicolov
Nadina Nicolov5 ani în urmă
Domnul doctor este singurul dermatolog care chiar si-a luat timp pentru a se informa cu privire la radacina problemei mele cu acneea, intrebandu-ma inclusiv de probleme dermatologice din familie si tot ce folosesc+mananc pe parcursul unei zile. Momentan urmez un tratament acasa+unul la cabinet si dupa 3-4 luni sunt foarte multumita de rezultat. Intr-adevar este destul de scump, dar si-a facut efectul. Pustulele de sub piele au disparut si acum am tenul destul de curat spre curat. Recomand cu caldura!
Para Traznet
Para Traznet2 ani în urmă
Adrian E. Popescu / Am apreciat intotdeauna faptul ca Dr. Sebastian Pop face permanent pasul inainte, cauta solutii noi, cat mai eficiente si mai usoare pentru pacient, isi asuma interventii dificile, iese permanent din zona de confot in care alti specialisti prefera sa ramana. La el procesul de invatare este permanent, participa des la congrese de specialitate, implemeneaza know how-ul nou dobandit. Poate se vad aici anii in care am inteles ca a lucrat ca sef de sectie la cea mai buna clinica de dermatologie din Germania. Am vazut comentarii legate de pret: pretul il stabileste piata, cererea si ofeta, daca ti se par scumpe serviciile lui Premium nu te impiedica nimeni sa mergi la un alt cabinet. Calitatea costa si este normal sa fie asa. Eu unul prefer calitatea, mai ales cand este vorba de sanatatea mea. Mult suces in continuare, Dr. Sebastian Pop!
Bogdan Pescaru
Bogdan Pescaru2 ani în urmă
Serviciile sunt de cea mai inalta clasa.
Este o placere sa fii tratat la aceasta clinica.
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
Nu recomand.
Alan Clark
Alan Clark2 ani în urmă
(Tradus de Google) M-am consultat cu Dr. Pop de mai multe ori pe o perioadă de aproximativ 15 ani. El a fost întotdeauna extrem de profesionist, eficient și bine informat despre cele mai noi tehnici. În acea perioadă, el a efectuat câteva tratamente extrem de complexe, inclusiv regenerarea perfectă a pielii pe picioarele fiului meu de 2 ani, care a fost înlăturată în mod accidental prin fierbere de apă. Foarte recomandat.

(Original)
I have consulted with Dr Pop several times over a period of 15 or so years. He has always been extremely professional, effective, and well informed about latest techniques. In that time he has performed some highly complex treatments, including the seamless regeneration of the skin on my 2 year old son's legs, which had been accidentally totally removed by boiling water. Highly recommended.
Locații recomandate