/Bucuresti/Doctor

IphoneDoctor Romania

Strada Știrului Nr 8A, București 031861, România

IphoneDoctor Romania
Doctor
4.9
610 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C47J+FR București, România
+40 784 888 444
iphonedoctor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: 12–17
Scrie o recenzie
Andrei Anghelovici
Andrei Anghelovici2 ani în urmă
E cel mai profi service de telefoane vazut de mine pana in prezent: de la personalul amabil si conditiile de siguranta anti covid pana la serviciile de top si produsele de calitate si la preturi decente. Recomand oricui cu mare drag!
Eduard-Mihail Dilirici
Eduard-Mihail Dilirici2 ani în urmă
Am ajuns aici pentru schimbarea display-ului pentru un XR , căutând recenzii bune pe Google.Am găsit o echipă de băieți priceputi si amabili ,reparația a fost făcută in 20 minute, astfel incat m-au scutit de încă un drum.Iar la sfârșit am primit si un discount si garantie pentru lucrarea făcută.Cele 5 stele sunt bine-meritate, voi reveni acolo ori de câte ori voi avea nevoie si ii voi recomanda mai departe!
Bogdan92
Bogdan922 ani în urmă
Oameni profesioniști! Prima experiență pozitivă în acest domeniu. Timpul de executie într-un timp foarte scurt si pretul rezonabil.
Robert Adrian Balaban
Robert Adrian Balaban2 ani în urmă
Aveam intentia de a lasa telefonul la reparat dar m-am razgandit deoarece am intrebat de plata cu cardul si mi s-a spus ca momentan nu se poate si dupa mine a venit un domn care a insistat spunand ca la telefon au zis ca se poate plati cu cardul si dupa au scos POS ul. Lipsa de respect fata de client!
Silvia sabau
Silvia sabau2 ani în urmă
Cel mai bun service la care am fost pana acum. Baietii sunt super intelegatori si mi-au salvat telefonul .Calitatea este neegalata, iar preturile sunt accesibile. Recomand cu drag si incredere !
Bogdan Mutu
Bogdan Mutu2 ani în urmă
Foarte amabili, pretul era decent pentru reparatia facuta și mi-au pus folia de protectie cumparata din alta parte fara nici un cost suplimentar, recomand!
Ciprinel
Ciprinel2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului,recomand ! 10/10
David Albu
David Albu2 ani în urmă
Am avut o problemă la telefon, mufa de încărcare era stricat iar telefonul nu se mai încărca,iar in aproximativ o jumatate de ora telefonul a fost făcut. Mulțumesc pentru ajutor și seriozitatea de care ați dat dovadă. 😁
Locații recomandate