/Bucuresti/Doctor

Dr. Codorean Ion Bogdan - Medic ortoped Bucuresti - Traumatologie sportiva

Strada Lainici 11, București 012251, România

Dr. Codorean Ion Bogdan - Medic ortoped Bucuresti - Traumatologie sportiva
Doctor
4.4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F384+M2 București, România
+40 21 9885
dr.codorean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ivo WeddingPlanner
Ivo WeddingPlanner2 ani în urmă
Cat este de important ca un medic sa fie calm, sigur pe diagnostic, sa nu te panicheze, sa iti dea solutii care sa iti readuca zambetul si energia. Increderea in medic e un drum jumatate castigat spre vindecare. Cand am plecat de la dnul dr Codorean, am stiut exact ce am, ce tratament trebuie sa fac si care sunt pasii pe care ii am de facut pentru a scapa de durerea de picior. Multumesc, domnule doctor, pentru calmul, competenta, siguranta si precizia de care ati dat dovada! Acum sunt ca noua! Un medic nemaipoment!
Adrian Radu
Adrian Radu2 ani în urmă
Acest medic cu 0 empatie este din punct de vedere profesional si moral o dezamagire extrema!
Andreea Stefana
Andreea Stefana2 ani în urmă
Te surprinde câteodată răutatea oamenilor din jur. Am fost la consult la acest domn doctor..iar pentru Domnul Codorean,consult înseamnă să îți tragă de picior pana nu mai poți ,eventual sa l și rupa,ca să aibă ce opera după.. Am fost și la alți medici,dar niciodată nu am avut parte de un consult atât de brutal!
Alex Ionescu
Alex Ionescu4 ani în urmă
Domnul doctor Codorean este un medic de excepție. Cuvinte de laudă ar fi multe, mă rezum să spun că este foarte priceput, foarte sigur pe el, mereu la zi cu noutățile din ramură și extrem de comunicativ cu pacienții. Pentru mine este medicul ideal.
Vă mulțumesc, și pe această cale, pentru încrederea și liniștea insuflate și pentru că pot să îmi văd liniștit de viață.
Dorin Ostaficiuc
Dorin Ostaficiuc4 ani în urmă
Domnule Doctor, aceasta recenzie nu vizeaza serviciile dvs medicale, deoarece nu am apucat sa interactionam pe relatia medic - pacient. Si regret acest fapt, deoarece nevoia mea medicala a ramasa nerezolvata. Interactiunea noastra s-a finalizat insa, vremelnic, chiar la receptia cabinetului dvs. Din experienta mea acolo, nu sunteti bine reprezentat si aveti o mare vulnerabilitate. Cand lumea asteapta la coada si programarile se fac, cel mai devreme, peste 1 saptamana, recenzia aceasta nu va avea probabil mare impact. Dar; poate va deveni importanta cand se va crea o masa critica de nemultumire. Si se va crea, daca veti permite, pentru ca ce mi s-a intamplat mie, nu a fost intamplator. Pot doar sa presupun, ca proasta crestere din spatele receptiei s-a acumulat de putina vreme. Ca poate nu ii place munca pe care o face, dar asta nu scuza lipsa de empatie, de prietenie si deschidere pe care trebuie s-o ai, din pozitia de gazda la intampinarea unor pacienti care-si aduc acolo problemele de sanatate. In fine, in cele 2 minute de replici schimbate, nu a fost vorba atat de ce a spus, cat de modul in care a spus. Strambaturi involuntare, care tradeaza starea de spirit si de dispret, intreruperea interlocutorului si, cel mai mult si cel mai daunator pentru afacerea dvs, lipsa abilitatii de a pastra un client. Pentru ca reactia mea viscerala a fost de refuz al programarii peste o saptamana (!).
Dinu Brai
Dinu Brai4 ani în urmă
Dr Codorean este un doctor care caută mereu să își depășească performanta anterioară și este la curent cu toate noutățile medicale. In 2013 am fost operat de Dr. Codorean pentru o ruptură de ligament, menisc si început de gonartroza pe rotula rezolvând toate problemele într-o singură operație. Soluția aleasă de el pt înlocuirea ligamentului a fost grefa din semitendinos care funcționează perfect. Sunt o persoana f activa practicând skiul și alte alte sporturi care solicită genunchii la maxim. Sunt 7 ani de la operație și totul e ok.
Mulțumesc frumos.
MrDracia
MrDracia6 ani în urmă
In urma unui accident am fost la dl Codorean cu smulgere de ligament posterior cu pastila osoasa. Ar fi putut sa imi recomande direct operatie, insa urmand tratamentul corect (imobilizare orteza apoi recuperare) pot sa zic ca dupa 6 luni merg aproape normal. Sigur ca mai este de lucrat la musculatura, dar modul in care dl doctor a tratat problema denota profesionalismul si dedicarea dansului pt medicina. Mergeti cu incredere, este super de treaba si iti explica astfel incat sa si poti intelege. Jos palaria!
Silviu Decu
Silviu Decu2 ani în urmă
Am fost extrem de dezamăgit de felul în care am fost tratat de domnul doctor CODOREANU .În primul rand nu-si respecta ora de programare ,nu empatizeaza cu pacientul ,și nu-si semneaza și parafraza trimiterile pentru investigati..Trimiterea pentru un RMN arata ca o hartie fara parafa.Mi-a notat un nr de telefon pe aceasta hârtie la care nu răspundea nimeni,timp de doua zile de încercări.Pierdere de timp și bani.
Locații recomandate