/Bucuresti/Doctor

Doctor Diana Mihai - Medic Obstetrica Ginecologie Infertilitate Bucuresti

LADIES EXCELLENCE CLINIC (by Dr. Diana Mihai, Bd. Dacia. 19 (sector 1, Piata Romana Clinica, București 010403, România

Doctor Diana Mihai - Medic Obstetrica Ginecologie Infertilitate Bucuresti
Doctor
4.7
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WV+PM București, România
+40 770 168 538
drdianamihai.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lavinia Gardean
Lavinia Gardean2 ani în urmă
Un medic de milioane, calmitatea si raspunsurile mereu ajutatoare m au facut sa merg mai bine de 600 km pana la dumneaei pentru un tratament care la inceput nu pot sa spun ca am fost 100% increzatoare ca o sa functioneze si la mine dar increderea si explicatiile D nei doctor m au facut mult mai increzatoare. Totul a fost exact cum mi s a spus ba chiar mai bine, tratamentul a functionat foarte bine si sunt foarte incantata si multumita. O alta bulina verde este faptul ca Dna doctor mereu se intereseaza de pacient, atat pana cand ajungi la dansa cat si dupa 🤗
Va recomand din suflet pe D na doctor Diana Mihai
Emilia Necula
Emilia Necula2 ani în urmă
Doamna doctor Diana Mihai este un om exceptional si atat clinica unde activeaza cat si echipa ofera servicii ireprosabile. Am avut incredere in ea si stiu ca am facut cea mai buna alegere. Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc din suflet si sa ii doresc succes in activitate si multa sanatate. Rezultatul a fost unul extraordinar si sunt extrem de fericita ca am facut aceasta alegere ! Am sa o recomand ori de câte ori am ocazia din tot sufletul datorită profesionalismului cât felul dânsei de a fi !
Nicoleta Moise
Nicoleta Moise2 ani în urmă
Dupa 8 ani de controale ginecologice în care mi-se spunea ca analizele sunt bune, nu am nimic deși plângeam de durere, după 8 ani de controale urologice în care mi-se spunea ca e o simpla infecție urinara și de multe ori eram luata la mișto si umilita sau de fraza ,,nu am auzit niciodată de simptomele pe care le acuzi "de asemenea confuza de care este în final diagnosticul meu, satula de pastile, ovule și creme ce îmi tratau problema pe moment, aceasta recidivand de fiecare data când aveam un contact sexual neprotejat, având niște usturimi îngrozitoare ce ma făceau de multe ori sa ajung la urgente fiindcă erau atât de mari încânt nu îmi treceau cu pastile, decât cu antibiotic...am avut șansa și norocul sa o întâlnesc pe dna doctor Diana Mihai care mi-a schimbat viata de cuplu, respectiv viata sexuala.
De la prima consultatie mi-a dat diagnosticul și a făcut în viata mea lumina. Diagnosticul este de cistita postcoitala. In speranța că mai există fete în situația mea îmi doresc sa știe ca dna doctor Diana Mihai este soluția. Tratamentul pe care îl fac a avut rezultate majore încă de la prima ședință.
Este un medic super profesionist, foarte calm, blând, prietenos, totodata cu mult bun simt și modest deși știe atât de multe lucruri ce medici cu multa experienta în spate nu au avut habar.
O recomand cu tot sufletul.
IG Mihai
IG Mihai3 ani în urmă
Sunt a fosta pacienta a doamnei doctor Diana Mihai.
De la inceput, mi-a impus sa comunicam in afara cabinetului printr-un chat medical (evident, contra cost) unde aparea tot timpul logata si disponibila.
Din pacate, raspunsurile ei veneau cu intarziere (cel mai mult am asteptat peste 72 de ore, motivul fiind ca este plecata din tara si nu a avut internet... desi acest lucru nu a impedicat-o sa dea check-in-uri si sa posteze pe Facebook) si incomplete (trebuia sa revin cu intrebari suplimentare, alti bani, alti nervi, alte 24 de ore de asteptare). Mai mult, pe chat, doamna doctor nu mai stia clar ce am discutat la cabinet, iar la cabinet, nu prea mai stia ce a prescris pe chat.
La finalul anului trecut, doamna doctor Mihai m-a trimis sa fac o histerosalpingografie la Giulesti, cu alt medic, motivand ca ar fi o procedura mult mai completa decat o histerosonografie efectuata de ea in privat. Atat medicul de la Giulesti, cat si doamna doctor Mihai au ajuns dupa investigatie la concluzia ca trompele sunt perfecte, permeabile si nu ne vor pune probleme.
Dupa nici doua luni am ramas insarcinata natural – soc si groaza: sarcina a fost extrauterina si a trebuit sa ma operez de urgenta (pierzand astfel prima sarcina si una dintre trompele ,,perfecte").

Va multumesc pentru raspuns!
V-am trimis de FIECARE data TOATE documentele solicitate.
In cele trei luni de colaborare, nu a fost vorba de a-mi dori pur si simplu sa va contactez in afara cabinetului, ci de A FI ABSOLUT NECESAR sa fac lucrul acesta ca sa monitorizati si stabiliti de fiecare data pasii urmatori. In legatura cu ,,libertatea’’ de a ma duce oriunde, sa inteleg ca ar fi fost OK pentru dvs., ca specialist in infertilitate, daca as fi ales sa merg lunar la ORICE ALT cabinet sau la ORICE ALT medic pentru ecografii si interpretare analize, iar dvs. in baza acestor opinii, sa decideti ulterior protocolul de urmat?
Platforma respectiva ofera posibilitatea ca o persoana sa trimita un MESAJ unui medic, la care acesta raspunde (sau nu), conform termenului indicat, in decursul a 24 de ore. Pe de alta parte, o CONSULTATIE inseamna comunicarea DIRECTA pacient-medic, la cabinet sau virtual, la o ora prestabilita, pentru 20-30 de minute, cu anamneza, alte investigatii, etc.si NU trimiterea sau raspunderea la un MESAJ/EMAIL.
Cei 12 ron sunt pretul de start, care creste de cateva ori, prin depasirea numarului de caractere, atasamente, intrebari suplimentare, etc. Apreciez grija dvs. pentru situatia financiara a pacientelor, dar nu si modul de implementare, care poate aduce cu sine un stres suplimentar, generat de imposibilitatea contactarii directe a medicului atunci cand este nevoie de un raspuns urgent din partea acestuia. Lucrul acesta poate fi evitat foarte usor printr-o adresa de mail sau un numar de telefon (WhatsApp), care nu presupun nici un cost si sunt mult mai eficiente.
Nu vad de ce imputati pacientelor faptul ca faceti mai multe lucruri in acelasi timp, din moment ce reprezinta exclusiv alegerea dvs. de a va gestiona timpul astfel.
In legatura cu sarcina extrauterina, eu am expus ce anume s-a intamplat si dezamagirea resimtita! Nu inteleg de ce v-ati grabit sa va erijati in ,,victima”.
Ca incheiere: eu v-am transmis un feedback onest, pe care puteti sa-l primiti si interpretati cum credeti dvs. de cuviinta. Va multumesc pentru urari, Doamne ajuta si va doresc multa sanatate si dvs.!
Simina nistor
Simina nistor2 ani în urmă
Am trecut pentru prima oară pragul clinicii doamnei doctor, cu o problema pe cât de delicata, pe atât de apăsătoare, care îmi afecta calitatea vieții zilnice, la propriu. Aproape ca pierdusem speranța ca, in cazul meu, exista soluții care sa amelioreze situația.
Întâlnirea cu doamna doctor a fost una specială, rar mi-a fost dat sa întâlnesc un profesionist de așa înaltă clasa si un om sensibil si empatic, deopotrivă. A urmat apoi consultația ( extrem de amănunțită si cu absolut toate detaliile istoricului meu medical) si planul de tratament a constat in ședințe de laser terapie, combinate, in funcție de evoluția mea, si cu alte tipuri de tratamente speciale. După prima ședința de laser am avut senzația, fără nici cea mai mică exagerare, ca sunt alt om. Nici nu îndrăzneam sa sper si sa ma bucur, căci, așa cum am menționat deja, după toate “aventurile” mele pe plan medical, optimismul meu era unul aproape de 0. In prezent, am efectuat deja a doua ședința de laser si o aștept cu nerăbdare pe cea de a treia. Ma simt din ce in ce mai bine si sunt absolut convinsă ca, după îndelungi căutări, am găsit in sfârșit soluția pentru mine.
Va multumesc, doamna doctor, pentru profesionalismul dumneavoastră si pentru felul în care, mie personal, mi-ați redat încrederea si speranța!
Oana M.
Oana M.2 ani în urmă
O recomand din tot sufletul pe domnisoara doctor si ii doresc tot succesul din lume in viitor si in orice isi propune!

Am ramas cu multe dezamagiri si umilinte de la atati ginecologi. Cand am vrut sa pun un sterilet, mi-a fost groaza de ce ar putea sa ma astepte, de durere si de preconceptii.

Nu regret decat ca nu am intalnit-o mai devreme. Orice tanara are nevoie de un medic cum este dansa - cu multa compasiune, profesionalism, care se gandeste la binele si confortul tau si face tot ce se poate ca finalul sa fie cel mai bun. Credeam ca nu mai exista un astfel de medic la noi. Cu tratamentul dat, rabdarea si blandetea dansei si a domnisoarelor asistente, am scapat de orice frici si a fost o experienta atat de pozitiva si incurajatoare. Am simtit ca am facut impreuna o echipa si ca nu am fost doar o pacienta de bifat pe o lista.

Ii multumesc pentru tot si nu pot decat sa incurajez orice femeie sa apeleze la ajutorul ei.
Laura Chiranoiu
Laura Chiranoiu2 ani în urmă
Este cel mai blând suflet pe care l-am cunoscut in lumea medicinei, domnișoara doctor astăzi ma făcut sa sper intr-o minune și sunt sigura cu ajutorul dumneaei visul nostru va deveni realitate . In primul rând profesionalismul dumneaei modul in care a comunicat cu mine și a încercat sa ma vada un om normal mia dat cea mai mare încredere in mine și știu acum găsindo pe dansa trebuie sa lupt in viața sa îmi văd visul împlinit singurul om care ma făcut sa cred ca minunile de la Dumnezeu exista. Am avut o zi minunata la LADIES EXCELLENCE CLINIC atât in compania domnișoare doctor cat și in compania fetelor de la receptie , asistentei dumneaei totul a fost impecabil noi oameni simpli de la țara nu neam simțit marginalizați din contra tratati frumos,cu toate ca emoțiile sau simțit și văzut. Felicitari din tot sufletul Dumnezeu sa va ocrotească și sa va ofere cat mai multă putere de munca cu multă multă sănătate. Abia aștept următoare vizita la dumneavoastră!
Emilia vasile
Emilia vasile2 ani în urmă
Despre Doamna doctor Diana Mihai ce as putea sa scriu că ar însemna să umplu o întreagă pagina este un medic și o femeie excepționala cu multe realizări profesionale a fost langa mine când am născut,când am avut orice problema mai mult decât un medic un prieten adevărat este dumneaei pentru mine .Apelați cu toată încrederea la dânsa pt orice aveti nevoie pe plan ginecologic cea mai buna doctora ever eu personal o ador și o divinizez atât ca femeie cât și ca medic pt toate realizările făcute 😘🤗🤗😘😘
Locații recomandate