/Bucuresti/Doctor

Dr Leventer Centre - Clinică dermatologică

Strada Monetăriei Nr. 8, București 011216, România

Dr Leventer Centre - Clinică dermatologică
Doctor
4.3
239 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33M+V5 București, România
+40 374 415 745
drleventercentre.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tamara Mesaros
Tamara Mesaros2 ani în urmă
Consult profesionist, cu mare empatie fata de pacient.(dr Alexandra ZOTA). Revin pentru interventia chirurgicala cu tehnica MOHS.
Am fost operata de Doamna dr Mihaela Leventer si echipa sa. Imi exprim toata multumirea si recunostinta pentru modul in care am fost tratata pe tot timpul interventiei si dupa aceasta . Nu numai profesionalism, atentie ci si adevarata grija pentru omul pacient. Multumesc mult si urari de sanatate pentru toti.
Doina Craciun
Doina Craciun2 ani în urmă
Centru Medical de excelență!
Excelență în sănătate!
Am avut privilegiul să fiu consultată de d-na doctor Leventer Mihaela, medic de excelență profesională, devotat, pasionat, un om minunat și empatic cu o particularitate deosebită prin care emană și transmite energie pozitivă pacientului.
Mulțumesc și imi exprim recunoștința pentru atenție, pentru tratamentul de înaltă calitate, pentru etica medicală, pentru profesionalismul d-lui doctor chirurg Bobirca Florin, dr. Dan Dumitrescu, dr. anestezist Robu Cornel și al întregii echipe medicale. Nu în ultimul rand, mulțumesc d-nei Gabriela Popa - patient care representative - pentru disponibilitatea si suportul acordat în relația cu pacientul.
Recomand cu încredere serviciile medicale acordate de către clinica dermatologică Dr. Leventer Centre!
Luana-Mali Roman
Luana-Mali Roman2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsă de clinica și serviciile oferite de doamna Dr. Iuliana Bușilă. Recomand cu încredere oricărei persoane întâmpină o problemă medicală dermatologică. Veți fi tratați cu atenție și implicare din partea unei întregi echipe de profesioniști într-o clinică ultra modernă. Cu siguranță m-aș întoarce aici în caz de nevoie. M-am simțit în siguranță și îngrijită cu mare atenție.
Catalin Nita (Catalin Nita)
Catalin Nita (Catalin Nita)2 ani în urmă
O mizerie de servicii.
Te cheama doar ca sa iti spuna sa vii in alta zi pentru analize, dupa ce anterior de cheama la consult dar fara sa te si consulte.
Bineinteles ca te arde la bani pentru aceste "plimbari" si te arde rau!
Rezultatele la analize, dupa ce intr-un final le preleveaza, vin dupa o luna jumatate desi ti se comunica maxim 5 zile si mai si gresesc datele de identificare ale pacientului.
Nu recomand!
P.S. Afara e vopsit marketingul si realitatea e praf!
Elena
Elena2 ani în urmă
Nope!
Cea mai ciudata receptie, programari aiurea facute sau nefacute. Cred ca au schimbat fetele intre timp...

Apoi, tratamentele?! Pai, medicii (aproape toti) ar fi in stare sa-ti recomande orice si sa-ti aplice orice tip de tratament atata timp cat se plateste la final.
Am facut destule tratamente la ei din pacate, si multe afectiuni ale tenului sau pielii mi s-au inrautatit in timp. O recomandare banala, de ce nu folositi anestezic local, creme de ex. ? A, costa astea!
De ce faceti laser pe afectiuni ale pielii unde NU trebuie aplicat din motive clare si diverse ? A, ca sa plateasca clientul, sa se incasese! Uneori, stie mai multe pacientul decat medicul.
Ceea ce pare frumos la exterior nu inseamna ca e si calitate! Clinica arata aproape wow dar nu asta conteaza!
Cercetati bine inainte de a accepta orice tratament. Medicii de la Leventer Center ar trebui sa fie si cu cunostiinte dar si empatici ! Ceea ce le lipseste.
Sonia Tisu
Sonia Tisu2 ani în urmă
Experienta la clinica a fost exceptionala. Am fost la dna Dr. Irina Nasturica care mi-a oferit foarte multe informatii, este empatica, mi-a explicat optiunile in detaliu, a fost foarte atenta. Am avut programarea la ora 8 si nu am asteptat deloc. Aparatura moderna si clinica foarte ingrijita. Chiar a foat o experienta de nota 10.
Cerasela Georgescu
Cerasela Georgescu2 ani în urmă
Ar trebui sa aveti macar bunavointa sa anuntati pacientii despre timpul pe care trebuie sa il petreaca in plus la usa cabinetului si sa nu va bateti joc de timpul acestora! Servicii de prasta calitate , neprofesionosti! Nu revomand!
Oana Doaga
Oana Doaga2 ani în urmă
De doua ori am fost la doamna doctor Casandra Coltoiu si am fost foarte multumita. Are o energie minunata, este foarte draguta si blanda, explica pas cu pas ce face, are rabdare si deschidere pentru a raspunde la orice intrebare. Am avut o experienta foarte faina, multumesc!
Locații recomandate