/Bucuresti/Doctor

DR. CARP ANDREI

Bucuresti, Aviator Serbanescu Alexandru nr. 13-15,, bl. 7 E, sc. 2, et. 1, ap. 23, București 014281, România

DR. CARP ANDREI
Doctor
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JX+RR București, România
+40 21 313 7137
andrei-carp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–17
Marți: 15–17
Mirecuri: 15–17
Joi: 15–17
Vineri: 15–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Georgescu
Marius Georgescu2 ani în urmă
Medic extrem de competent și empatic, știe să asculte și deopotrivă să explice.Nu da rețete inutile, nu lasă pacientul să bată câmpii, inspiră încredere și siguranță 100%. Asistenta e operativă și destul de amabilă, atmosfera în cabinet este de eficiență calmă. Perfect.
C&A AltitudeRoads
C&A AltitudeRoads2 ani în urmă
Un adevarat specialist, nu este genul de doctor care iti baga tot felul de medicamente pe gat daca nu este nevoie. L-am recomandat la mai multe persoane toate fiind foarte multumite. Recomand cu incredere pe Dr. Andrei Carp.
Mihai Preda
Mihai Preda2 ani în urmă
Dr bun , onorariu bun .
7 medici s au bâlbâit la o aritmie . Dansul m a rezolvat din prima . 3 ani cu o doctorie , de 3-4 fara medicament , fără aritmie.
Violeta Catrina
Violeta Catrina2 ani în urmă
Dl. dr. Andrei Carp, un medic și un om excepțional ! A fost medicul cardiolog al mamei mele timp de 5 ani . A dat dovadă întotdeauna de profesionalism , seriozitate și empatie.
Respect și stima profundă !
Dragos Beloiu
Dragos Beloiu3 ani în urmă
Un doctor cu adevarat profesionist, care se apleaca cu multa rabdare asupra problemelor de sanatate pe care le ai. Iti ofera un consult bazat pe un diagnostic complet si foarte detaliat, tinand cont si de antecedentele bolnavului. Respect!
Taban Fivi
Taban Fivi2 ani în urmă
Multumim pentru tot ajutorul oferit fiicei mele in ultimii 11 ani. Am beneficiat de profesionalismul si competenta domnului doctor si il recomandam cu caldura. Doamna asistenta este foarte operativa si mereu gaseste solutii pentru programarile necesare. Recunostinta noastra este din toata inima!
Andreea Talapan
Andreea Talapan2 ani în urmă
In primul rand eu am vorbit foarte frumos si adevarat. La un nr.de tel nu suna deloc (la Digi) iar la celalalt (la Telekom) ba suna si nu raspunde nimeni, ba suna ocupat, este foarte incomod in felul acesta sa faci o programare. M am razgandit si nu voi mai face nici o programare cu asa o atitudine.....nu raspunde nimeni la telefon dar la recenzie s a raspuns f repede......sa stiti ca ati pierdut un pacient, f urat raspuns ati dat!
Catalina Alexandra Radian
Catalina Alexandra Radian2 ani în urmă
De fapt sint dr Radian Ovidiu dar postez de pe contul sotiei .Eu am fost pacientul "englez" azi .Foarte multumit de rezultatul consultatiei .Am plecat lamurit fiiind a 3 a opinie pe care am solicitat -o visavis de alte consultatii anterioare ( nu eronate ca dg dar ... prefer sa nu comentez).Profi , decent ca onorariu comparativ cu alte cabinete de profil .Recomand ! Glumiti cu asistenta e simpa ! Voi reveni cu placere la acest cabinet .
Locații recomandate