/Bucuresti/Doctor

Clinica de Pediatrie Medicover

Strada Grigore Alexandrescu 16-20, București, România

Clinica de Pediatrie Medicover
Doctor
2.1
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32R+C4 București, România
+40 21 310 4410
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Avram
Mihaela Avram4 ani în urmă
Este incredibil cat de ocupati pot fi operatorii in dicutii cu pacientii. Daca ai nevoie de o informatie, mai bine te deplasezi personal. Ai sanse mai mari sa iti raspunda Mos Craciun la telefon, decat cineva din receptie.
Deea '
Deea '4 ani în urmă
NU raspunde nimeni la telefon!!! ce se intampla cu aceasta retea? Platim servicii degeaba!! In receptii pentru ca e aglomerat ni se spune sa sunam mai bine pt programari, la tel nu raspunde nimeni, iar in aplicatia aia nu poti sa faci mai nimic. Pacat!
Dinca Marius
Dinca Marius4 ani în urmă
Am sunat pentru o programare la cardiolog, ecografie, și ni s-a comunicat prețul de 240 lei...Ajungând la clinica in ziua programării, traversând jumătate de oraș prin aglomerație(ca și fapt divers) ni se spune ca defapt consultația costa 560 lei aproximativ, deoarece Dna doctor efectuează ecografia doar pachet eco+consultatie....Nu discut prețul, ceea ce este inadmisibil, este proasta comunicare, informațiile greșite!!!!
Catalin Vasilescu
Catalin Vasilescu4 ani în urmă
Mi se pare incredibil sa ai programare la 8:00 si sa te tina pe hol, intr-un spatiu mic, inadecvat, cu un bebelus de cateva luni ca nu s-a deschis sectia.
Nu am nimic de reprosat actului medical.
Carmen Petcu
Carmen Petcu4 ani în urmă
15 minute am asteptat sa raspunda cineva pentru a face o programare. O clinica de pediatrie unde ti de spune ca medicii de familie nu fac inscrieri pentru nou-nascut/copil, atunci de ce o mai numiti clinica de pediatrie?
Marian
Marian4 ani în urmă
Poate au personalul experimentat. Dar lipsa locurilor de parcare este principalul factor de a spune pas. Te învârti 30 minute și tot Nu gasesti
Roxana Sinca
Roxana Sinca2 ani în urmă
Faci programare pentru copil, te prezinti inainte cu 10 minute ca sa fii la timp si esti poftit in cabinet cu o intarziere de 30 de minute deoarece medicii au intarziere din consultatii sau alte motive… In conditii de pandemie, copii bolnavi stau si impart acelasi spatiu in sala de asteptare deoarece ora consultatiei nu este respectata. Si nu a fost caz singular, am patit de doua ori in decurs de doua saptamani.
Gabriel Nita
Gabriel Nita2 ani în urmă
Renunțați la interdicția de acces pentru al doilea părinte pentru bebeluși. O tâmpenie, o mama cu cezariana, iarna, cu un copil îmbrăcat adecvat nu se descurca deloc ușor, iar orice accident ar putea avea urmări foarte grave.
Locații recomandate