/Bucuresti/Doctor

Doctor Gabriela Badea

Bulevardul Alexandru Ioan Cuza 32, București, România

Doctor Gabriela Badea
Doctor
4.5
25 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3XH+WQ București, România
+40 734 329 828
cardioeval.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
AMBULANTA LIXMED1 an în urmă
Un dr de exceptie recomand cu incredere stima si respect.
Calin lixandru
Uriel Company SRL
Uriel Company SRL2 ani în urmă
Nu avem cuvinte să-i mulțumim d-nei dr. Badea Gabriela, în primul rand pentru omenie și implicare, pentru răgazul oferit în timpul garzii și totodata pentru experienta și pregătirea profesionala de exceptie!

Pe la ora 19, cautam pe internet un medic cardiolog in privat pentru tatal meu, 77 de ani, nefiind o urgenta care sa necesite internare, l-am gasit pe cel al d-nei dr. Gabriela Badea, am sunat însă nu mi-a răspuns nimeni și am trimis un mesaj cu o solicitare pentru consultație.
Dna dr. m-a sunat înapoi cerandu-si scuze ca nu mi-a raspuns initial și apoi că-i pare rău însă pleacă în concediu și nu ne poate ajuta, dar mi-a recomandat sa merg la un alt cabinet de pe aceasi strada, cu mențiunea ca nu cunoaste detalii, i-am mulțumit pentru amabilitate și i-am urat concediu plăcut.
***
După nici zece minute m-a sunat din nou gândindu-se cum sa ne ajute, știind ca în perioada de risc epidemiologic pacienților le este dificil sa acceseze serviciile medicale, tot discutând cum sa facem, mi-a spus ca a doua zi este de garda la spital sa venim ca va face tot posibilul și va găsi un răgaz sa-l consulte pe pacient.
A doua zi la ora 9:30 ne-am prezentat la UPU, într-o atmosfera civilizată după 30 de minute au început investigațiile. Am așteptat rezultatele de la laborator, iar pe la ora 12 dna. dr. a venit la camera de garda, l-a consultat pe tatal meu și a continuat investigațiile aproximativ o ora, a stabilit diagnosticul și i-a prescris tratamentul adecvat.

Este minunat pentru noi ca pacienti sa stim ca ne putem baza pe profesionionisti implicati ca doamna dr. Badea Gabriela! Multumim mult doamna doctor ca existati!
Vlad Ion
Vlad Ion2 ani în urmă
I-a grabit moartea bunicului meu acum 2 ani dandu-i anticoagulante aiurea. Sa iti fie rusine. Am auzit ca te-au dat afara de la spitalul SRI. Sa stii sa il ai pe constiinta ca nu mai e. Cu spaga cum mai e?
Adriana Voicu
Adriana Voicu2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei doctor Badea. Recomand cu multa caldura. Vorbim despre meticulozitate, profesionalism si mult suflet pus in acesta munca.
Florea Turiac
Florea Turiac2 ani în urmă
Când pășești pe ușa cabinetului și interacționezi cu dansa, simți cum ești pe mana unui profesionist iar așteptările sunt confirmate. Un profesionist de excepție, o comunicare deosebita, explicații clare . Recomand cu mare încredere.
Mircea Lazar
Mircea Lazar2 ani în urmă
Profesionalism la maximum, meticulozitate si multa atentie acordata pacientului. Avem acuta nevoie de mai multi Dr. Badea.
Mihaela Lazar
Mihaela Lazar2 ani în urmă
Mama mea este pacienta doamnei dr. Badea de mai mult de 10 ani si ii multumim din suflet pentru asta. Intotdeauna a fost tratata cu maximum de atenție și meticulozitate, cu recomandări precise și foarte clare, atat în cabinet cat și în afara lui. Este un medic care iti câștiga încrederea imediat ce ii treci pragul, ii simți concentrarea pe caz și pleci din cabinet cu convingerea ca ți s-a oferit atenția și pregătirea pe care le meriți.
POPESCU TIBERIU
POPESCU TIBERIU2 ani în urmă
Atenta, meticuloasa, implicata, iti ofera incredere ,ceea ce este f important pentru bolnav.
O recomand oricarui om care se confrunta cu probleme de sanatate !
Nicoleta Raduta
Nicoleta Raduta2 ani în urmă
Un Om, un medic excepțional cum nu credeam ca mai exista. Am ajuns la dumneaei la cabinet, pentru o ecografie cardiacă pe care trebuia sa o fac la recomandarea oncologului, iar doamna doctor când a aflat problemele de sănătate prin care trec, a ales sa nu-mi ia banii pentru consultația și ecografia făcută..lucru rar întâlnit pentru mine de când ma confrunt cu acaste probleme de sănătate.
Nu pot decât să-i mulțumesc pentru asa suflet mare și ma rog la Dumnezeu pentru sănătatea dumneaei și a familiei...
Ma înclin în fața doamnei Doctor, cu respect.
Locații recomandate