/Bucuresti/Doctor

Dr. Pecec Radu Alexandru

Șoseaua Ștefan cel Mare 23, București 020126, România

Dr. Pecec Radu Alexandru
Doctor
5
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F438+45 București, România
+40 21 210 5235
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 14–20
Mirecuri: 8–14
Joi: 14–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Camelia Purice
Camelia Purice4 ani în urmă
Astăzi am mers, pentru o consultație, la un medic si, spre surprinderea mea, am intalnit un DOCTOR adevărat , cu calitatea de OM. Este vorba de d-l Radu Pecec, devotat serviciului medical în totalitate. Recomand tuturor să-l cunoască!
Cornel Gleja
Cornel Gleja4 ani în urmă
Profesionalism,rigoare,empatie,rabdare.Am fost primit cu bratele deschise si chiar am fost foarte impresionat de calitatea actului medical oferit de dr.Pecec.Un mare plus si pentru asistenta d-lui doctor care s-a ocupat de inscrierea dosarului meu,foarte amabila si serviabila.Pe cale de consecinta, nu am de ales decat sa recomand cu toata caldura serviciile doctorului Pecec.Mersi si bravo,sunteti un exemplu si un model pentru breasla in care activati!
Pompilia Rotaru
Pompilia Rotaru2 ani în urmă
Când mă duc la cabinet mă simt că acasă soția lui Radu Alexandru Pecec este un medic super
Simona Nanoveanu
Simona Nanoveanu2 ani în urmă
Recomand oricui are nevoie de un specialist cardiolog să se adreseze cu încredere. Nu numai că este un bun specialist, dar are și răbdarea și empatia necesare unui medic pentru a putea ajuta cu adevărat un om aflat în suferință. Eu l-am cunoscut într-o duminică, căutând cu disperare un medic ce ar fi acceptat să se deplaseze la domiciliu pentru o persoană în vârstă ce nu putea fi mobilizată. Am fost foarte mulțumimiți de vizită și de rezultatele tratamentului. Pacienta, în vârstă de 92 de ani este bine azi datorită domnului doctor, căruia îi mulțumim și pe această cale.
Mirela Bejan
Mirela Bejan2 ani în urmă
Exista o oarecare reticenta in a solicita sevicii medicale de pe net. Am apelat la aceasta modalitate pentru mama mea, netransportabila, cu serioase afectiuni cardiace. Promptitudinea cu care domnul dr. Pecec a raspuns, profesionalismul si empatia de care a dat dovada, sfaturile primite si dupa vizita la domiciliu, au ajutat enorm. Un medic tanar, un bun specialist, dar mai ales, un om de calitate. Multumim, domnul doctor.
Cri ct
Cri ct2 ani în urmă
Recomand pentru profesionalism si disponibilitate. Am beneficiat cu rezultate uimitoare, de tratament kineto, pentru lombosciatica, oferit cu profesionalism si implicare, de catre terapeutul cabinetului, d-ra Raluca Pecec. Recomand cu caldura, aceste servicii kineto /recuperare fizica.
DANIELA MASTU
DANIELA MASTU2 ani în urmă
Un medic profesionist cu sfaturi imparțiale, ce permite pacienților să participe activ la toate deciziile legate de îngrijirea medicală, evaluând cu atenție fiecare situație. Recomand.
Ioana vornicu
Ioana vornicu2 ani în urmă
Un medic excepțional , un profesionist foarte bine pregătit vi-l recomand cu toată încrederea
Locații recomandate