/Bucuresti/Doctor

Dr. Ion-Andrei Popescu, MHBA. Chirurgia umărului și a mâinii, artroscopie umăr, ortopedie sportivă

Strada Banul Antonache 51, București 011663, România

Dr. Ion-Andrei Popescu, MHBA. Chirurgia umărului și a mâinii, artroscopie umăr, ortopedie sportivă
Doctor
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
F36X+9W București, România
+40 746 223 500
drandreipopescu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Octavian Sin
Octavian Sin2 ani în urmă
Ella iacob
Ella iacob2 ani în urmă
L-am contactat pe Dl Dr Popescu pe Facebook, in luna mai 2021, pentru tatal meu, care avea o fractura deplasata de umar.

Dl Dr Popescu este une exceptional chirurg, format in Germania si Franta si efectueaza in prezent interventii in Germania, Franta si spre norocul meu si in Romania, lucrand in colaborare cu alti mari chirurgi.

Mi-a raspuns foarte rapid la mesaj, dumnealui aflandu-se in Germania in acel moment .
Am trimis imaginile CT ului si a pus indicatia chirurgicala de proteza de umar, pe care a si comandat-o. Dumnealui a organizat intr-un timp record interventia chirurgicala in Romania, la clinica Medlife.
A comunicat si ne-a explicat in detaliu etapele interventiei, reeducarii, deci nu mai era loc pentru anxietate, ca totul era clar.
Interventia a decurs foarte bine.
Tatal meu se simte bine in prezent, face reeducarea, asa cum l-a sfatuit.
Este urmarit in consultatie lunar de dl Dr Popescu.
Dl Dr Popescu vine la cateva saptamani si opereaza si consulta in Romania , la Clinica Zetta.
Este o sansa extraordinara sa avem un astfel de specialist in tara.
Samoila Crisan
Samoila Crisan2 ani în urmă
Din cauza unor dureri la umar am facut un RMN si am mers pentru consult si diagnostic la medici cunoscuti din Romania. Totodata am cerut si Second Opinion de la specialisti din Austria si Germania.
Ca urmare a analizarii tuturor optiunilor am decis ca artroscopia sa fie efectuata de domnul Dr. Ion-Andrei Popescu, deoarece :
Este medic specialist in ortopedie traumatologie, cu supraspecializare in chirurgia umarului si in chirurgia mainii (stagii in Franta si Germania) cu competente in artroscopie, microchirurgie, ecografie musculo-scheletala si tehnica ortopedica.
Este un medic tanar, cu expertiza in cea mai noua tehnică chirurgicală minim invazivă in artroscopia umarului si cu o experienta acumulata din multele interventii realizate cu succes. In acest caz, tineretea fiind un atu pentru acuratetea si meticulozitatea in interventii, ce confera o certitudine de reusita, indiferent de complexitatea cazului.
Am facut interventia chirurgicala la Clinica Zetta din Bucuresti, datorita nivelului inalt al dotarilor blocului operator, cat si de respecare a normelor de prevenire a infectiilor nosocomiale.
Dupa sase saptamani de la operatie m-am simt bine, cu o usora, dar normala rigiditate de la purtarea ortezei care a fixat articulatia. Recuperarea mobilitatii o realizez cu ajutorul unui kinoterapeut. Pe timpul exercitiilor de recuperare apar mici dureri care sunt suportabile si trecatoare. La 45 de zile de la artroscopie am recuperat mobilitate si functionalitate de 80-90% si sunt sigur ca voi atinge 100% in urmatoarele 45 de zile.
Multumesc domnului Dr. Ion-Andrei Popescu pentru reusita deplina a interventiei si pentru sprijinul de incurajare acordat inainte de operatie cat si a aistentei postoperatorii.
Arh. Samoila Crisan
Vladimir Sopov
Vladimir Sopov3 ani în urmă
Apreciez faptul ca am putut beneficia in Romania de o interventie chirurgicala la umar, facuta la cel mai inalt nivel de competenta si profesionalism, egal cu nivelul vest-european si asta datorita domnului doctor Popescu. E impresionant faptul ca a ales sa profeseze si la noi in tara, acesta fiind un exemplu extraordinar de patriotism. Mulțumesc ca mi-ati redat sanatatea!
Emanuella Costea
Emanuella Costea3 ani în urmă
Mii de mulțumiri domnului doctor care a dat dovada nu numai de profesionalism desavarsit ci si de educatie, un bun simț cum rar gasesti. Recomand cu incredere! Felicitări pentru ce OM sunteti!
Locații recomandate