/Bucuresti/Doctor

Dr. Simona Elena Matei

Strada Plugarilor nr. 18, București 040443, România

Dr. Simona Elena Matei
Doctor
5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C468+JP București, România
+40 723 400 287
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Florin Georgescu
Florin Georgescu2 ani în urmă
Doamna Dr.Matei a fost minunata, intervenția a fost rapidă (scoaterea unei alunițe de pe frunte), fără dureri, toate meritele! Mulțumesc
Alexandru Florin Cristea
Alexandru Florin Cristea2 ani în urmă
Cel mai bun medic chirurg la care am fost! Recomand din tot sufletul!
Simona Guler
Simona Guler3 ani în urmă
O recomand cu tot dragul!!
Am avut "accesoriu" neplacut pe care "l-am purtat" vreo 20 de ani pe cap, un lipom maricel, la care nu voiam sa renunț din cauza fricii de operatie si de a situației neplăcute de a ma tunde in acea zona.
In 5 minute d-na doctor m-a convins, mai ales cand a specificat că nu ma va tunde, si totul a fost perfect! Fără durere, fără par tuns, cu delicate, buna dispozitie, o atmosferă frumoasa, intretinuta si de d-na asistenta (Foarte drăguță si ea), care m-a facut sa uit ca sunt intr-o sala de operație. Multumesc frumos!!
GEORGIANA PETRESCU
GEORGIANA PETRESCU2 ani în urmă
Am mers cu mare frica la doctor( mentionez ca sunt o fricoasa si o panicoasa)! Am avut o alunita pe care mi-a indepartat-o chirurgical! Doamna Doctor m a primit cu cea mai mare blandete,pe care am gasit-o vreodata la un medic! Mi a explicat pas cu pas tot ce imi face! Mi a facut anestezia( o mica piscatura) si asteptam sa scoata acul....am intrebat, ati scos acul? Pai ...e gata...asta a fost tot... Absolut nicio durere! Tin sa mentionez ca asistenta dumneai, a stat 20 min cu mine la tel, mi a explicat in detaliu, a fost extrem de draguta! Va multumesc doamnelor! Sunteti extraordinare, sincer....mai rar!
Gabriela Andronescu
Gabriela Andronescu2 ani în urmă
Am intalnit-o pe Dna Doctor cu cateva saptamani in urma, dupa ce am trecut printr-o experienta mai ciudata. Mi-a aparut o formatiune pe care 3 medici inaintea domniei sale nu au putut sa o defineasca concret. Asa ca plina de anxietate am mers la o consultatie de specialitate din aria chirurgie, numai cuvantul in sine ma stresa.. “chirurgie..” insa dupa ce am cunoscut-o pe dna Doctor Matei lucrurile s-au schimbat. :) este o persoana minunata, incantaoare, relaxata, deschisa si sigura pe ea, energie pe care o transmite si pacientilor.
Toata interventia a fost finalizata rapid, fara durere, fara complicatii ulterioare si intr-un mediu relaxant si placut datorita domniei sale si asistentei careia din pacate nu i-am retinut numele, dar este la fel de minunata ca Dna Doctor!
Am ramas placut impresionata de toata aceasta experienta, chiar daca la doctor nu ajungi de placere, la nevoie sper sa intalnim doctori cu aceasi atutudine fata de pacient si acelasi profesionalism ca al doamnei doctor Matei!

Multumesc Dna Doctor Matei, multumesc doamnei asistente, sunteti o echipa minunata!

Sa auzim numai de bine!
Gabi Rugina
Gabi Rugina2 ani în urmă
Doamna doctor mi-a facut o mica operatie, la care ma asteptam sa simt durere, dar durerea a lipsit.
In mainile domnei doctor, m-am simtit relaxat si in siguranta.
Este o persoana deosebita pe care o recomand cu placere!
Sabina Elena Grigoras
Sabina Elena Grigoras2 ani în urmă
In ultima perioada, stresul a fost destul de prezent in viata mea, dat fiind faptul ca examene importante au fost parte din mine, cum ar fi examenul de bacalaureat, admiterea la facultate, dar si perioada de acomodare la facultate nu a fost una usoara, iar toate acestea au rezultat prin a face ca parul sa imi cada destul de mult si sa imi doresc a primi un implant de par. Dupa indelungi cautari, am dat de aceasta doctorita minunata care, dupa un consult amanuntit, a putut sa ma ajute cu aceasta procedura care nu a fost una usoara, dar rezultatul este unul minunat. Seriozitatea cu care am fost primita, sfaturile bune si pline de adevar pe care mi le-a dat ajutorul acordat si profesionalismul de care a dat dovada in timpul procedurii m-a facut sa o consider un adevarat medic
Oana S.
Oana S.2 ani în urmă
Nota 10 cu multe mulțumiri! Un doctor cu o atitudine ireproșabilă față de pacient, un chirurg profesionist, o persoană binevoitoare și agreabilă.
Recomandarea vine în urma a două intervenții chirurgicale pe care nu le consider experiențe neplăcute, ci din contră.
Locații recomandate