/Bucuresti/Doctor

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă

Strada Washington 8-10, București 011794, România

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator și Medicină Preventivă
Doctor
3.4
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34R+5C București, România
+40 21 230 2980
cmdtamp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
Mihaela Zamora
Mihaela Zamora2 ani în urmă
O experiență foarte proastă. Am avut programare la Fizioterapie, dr. Gacea, pentru ora 15 și nici până la ora 16 nu am intrat pentru că au intrat tot felul de persoane aduse de medici sau asistente din policlinică, alții care băgau chipurile capul să salute și care erau poftiți să intre chiar dacă li se atrăgea atenția că toți cei din sală, mulți, foarte mulți avem programare. Bătaie de joc! În final am renunțat și am apelat la altă unitate medicală. Nu recomand!
Gabriel Nisipeanu
Gabriel Nisipeanu2 ani în urmă
Se permite accesul în spital cu 2,3 ore înaintea programării, ajungi cu 15 minute înainte cum ar fi normal și constați ca trebuie să aștepți în urma altor 15, 20 de persoane care din lipsa ocupației vin cu noaptea în cap chiar dacă sunt programați la ora prânzului.
Mihaela dragne
Mihaela dragne2 ani în urmă
Doamnele care răspund la telefonul centrului medical,sunt de o lipsă de respect nemaivăzută.Sunt tot timpul supărate, iritate și îți vorbesc cu un ton foarte ridicat.Nu îți oferă absolut nici o informație și îți închid pur și simplu telefonul în nas.
Anca Tarnauceanu
Anca Tarnauceanu2 ani în urmă
Recomand cu drag un Domn Doctor extraordinar Guta Cornel -pediatrie. Nu exista un om mai minunat, un adevarat înger pt baiatul nostru Vlad, ii multumim!
Irimia Ionita
Irimia Ionita2 ani în urmă
Zero.bataie joc.am cumparat vaccin antigripal , m-am dus la policlinica doar sa mi-l faca.m-au plimbat prin policlinica: la analize -mergeti la medic familie-medic familie in concediu-cine il inlocuieste- e dupa-amiaza. Mergeti la cab 6 si incercati acolo- nici acolo: mergeti la oncologie.nici acolo:mnoi nu, mergeti la mefic familie.am fost...m Bine, nu aveti trimitere. Deci in final, un vaccin luat la liber din farmacie, pe care il poti lua fara recomandare, nu piti nici macar sa il faci. Cu ce se ocupa de fapt policlinica? In sfata de plimbat hartii?
Dan Grigore
Dan Grigore2 ani în urmă
O clinica sub orice critica pentru anul 2021! Nu se pot efectua programări pentru că nu există o lista de așteptare, iar în cazul unei urgente, ghici ce, stai și mori pentru că o programare o poți face după 4-5 zile, asta daca e cazul bun și-ți răspunde cineva la programări. Totodată, faci programarea, dar degeaba, toată lumea intra după regula "primul venit, primul servit" nu după programări. Oribil, nu recomand clinica.
Nicolae Simion
Nicolae Simion2 ani în urmă
Medici foarte buni și o largă varietate de servicii medicale asigurate. Datorită bunei organizări, cu programare fie telefonic, fie pe site-ul instituției, fie la fața locului, nu se îmbulzesc pacienții ca în alte locații. Singura problemă este faptul că nu există fonduri suficiente alocate pentru analize și investigații gratuite și trebuie să aștepți luna următoare. Dar asta nu este din vina instituției, ci a celor care dirijează fondurile spre privat, unde... nu există "plafon"...
Radu Sorin Daniel
Radu Sorin Daniel2 ani în urmă
Oamenii super!! Doctori, asistente, conducerea, nota 20! Mai trebuie umblat puțin pentru a îmbunătăți timpii de asteptare, confortul pacientilor pe timpul sederii in unitate, mobilier, plante. Caldura, nu o mai întrerupeți ultimele doua ore sin program!!! Si cel mai important reactivi pentru analize!!!!
Locații recomandate