/Bucuresti/Doctor

Cabinet CMI dr. Olteiu Florina

Strada Stolnicului 6-10, București 011394, România

Cabinet CMI dr. Olteiu Florina
Doctor
4.8
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F37G+J5 București, România
+40 722 440 266
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: Închis
Mirecuri: 14–19
Joi: 14–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Florea
Alexandra Florea3 ani în urmă
Recomand cu caldura si incredere. Profesionalism, sfatui excelente (Celule stem, alegerea spitalului s. a. ) si caldura; nu as fi putut face o alegere mai buna.
Am nascut 2 baieti gemeni de nota 10 la 38 saptamani.
Niculush Eu
Niculush Eu4 ani în urmă
Am nascut in 2008 cu d- na Dr. Olteiu Florina, totul a mers strasnic; un baietel sanatos si dorit; asta dupa ce mai inainte nascusem tot prin cezariana primul meu baiat, cu trei ani inainte; orice alt consult ulterior tot la dumneaei l- am facut, fara probleme; cand am depistat ceva mai serios, d- na a cumpanit totul cu atentie si a intervenit chirurgical prompt, eu facand astfel a treia cezariana la Spitalul CF 2, unde trebuie sa felicit intreg echipajul pentru profesionalism. Eu am ales mereu spitalul acesta de stat, stiti Dvs. de ce/ sau banuiti! Si nu m- a dezamagit nimic aici, totul a decurs demn, corect si m- am externat rapid, fara sa am surprize nedorite dupa interventii!!! Am doi baieti minunati in concluzie, iar problema mai serioasa aparuta am indepartat - o cu ajutorul acestui medic minunat, Dna Olteiu. Simt ca este datoria mea etica sa o laud printr- o recenzie, este doctorul pe care te poti baza si care face minuni, la propriu! Noi o iubim, intreaga familie! Este un inger pazitor pentru mine/ noi!😊
Nicoleta Sorescu
Nicoleta Sorescu4 ani în urmă
Doamna doctor este minunata! Blanda, profesionista si cumpatata! Daca este ceva ce nu ii pare in regula, nu sta pe ganduri si intervine promt si corect! Eu o recomand din tot sufletul! Sunt pacienta dumneai din 2015.
Raluca M
Raluca M4 ani în urmă
Este o doctora dedicată care a fost alături de mine ani de zile în lupta cu infertilitatea. Cu ajutorul ei am reușit să rămân însărcinată și acum asteptăm primul nostru copil.
Corina Bucur
Corina Bucur2 ani în urmă
Un medic profesionist cum rar mai întâlnești, condiții foarte bune în cabinetul medical și prețuri avantajoase. Problema mea a căpătat rezolvare foarte repede după 5 ani în care am rătăcit prin alte cabinete.
Toată stima și onoarea pentru doamna doctor.
Ioana Stanciu
Ioana Stanciu2 ani în urmă
Sunt pacienta doamnei dr din 2005 si pot sa va spun ca este un medic dedicat, bland si care iti inspira incredere din prima clipa! Am nascut cu dna dr doi baieti si totul a decurs fara probleme( cel mic a avut circulara de cordon dar nu a fost o problema pe care dna dr sa nu o poata rezolva). Mai mult de atat, sora mea si toate prietenele mele sunt pacientele dnei dr si au numai cuvinte de lauda!
Andreea Elena Cîrciumaru
Andreea Elena Cîrciumaru2 ani în urmă
Un doctor in adevăratul sens al cuvântului !!!
Recomand
Raluca Flori Ionita
Raluca Flori Ionita2 ani în urmă
Un medic cum rar întâlnești, cu suflet bun si blând. Am nascut cu dumneaei 2 baietei sănătoși. Este un medic de incredere.
Locații recomandate