/Bucuresti/Doctor

CLAUDIA ADRIANA NICOLAE

Eliade Tower, B.dul Nr., Bulevardul Mircea Eliade 18, București 012015, România

CLAUDIA ADRIANA NICOLAE
Doctor
3.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F482+7F București, România
+40 753 818 181
clinicamedicum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: Închis
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihail Andrei
Mihail Andrei2 ani în urmă
Nu are rabdare cu copiii.Te expediază imediat. Nu incearca sa empatizeze cu ei.In loc sa încerce sa-l convinga, trimite copilul la psiholog, ca dumneaei nu are timp, ca are pacienți. Si noi veniți de la sute de kilometrii trebuie sa avem rabdare sa se burzuluiasca si la părinți ,ca_i răpesc din prețiosul timp.
Gabriela Iriza
Gabriela Iriza2 ani în urmă
O experienta oribila cu asa zisa doamna doctor.
Se grăbește sa ti i a banii dar la interpretat analize te face închipuit.
După 3000 de lei cheltuiți la dansa pe analize si consultații m a făcut închipuite.
Nici măcar un raport medical nu mi a dat.
Dacă doamna are probleme acasă ar face bine sa le rezolve sau sa se lase de meserie.
Rușine!!!
Corneliu Petre Cojocaru
Corneliu Petre Cojocaru3 ani în urmă
Nu a știut să îmi spună că există totuși o solutie pentru urticaria cronica. Am aflat singur despre injecțiile cu xolair. Rețeta pe care mi-a prescris-o doamnă doctor este scornită de dânsa și nu are niciun efect.
Este ciufută și îi scoți vorbele cu cleștele din gură.
Nora C
Nora C3 ani în urmă
Calitatea suprema pe care cu precădere un medic trebuie sa o aibă,sa fie dăruirea; apoi empatia,apoi pasiunea ,respectul și dragostea fata de om.Nu poți sa ajuți dacă nu poți sa empatizezi,sa simți și sa lupți împreună cu pacientul împotriva inamicul nevăzut - boala.Consultatii rapide, seci,unde te simți prizonierul bolii și al sistemului industrial...
Cu tristețe dau aceasta rencezie,nu as fi vrut.
Andreea Andreea 16
Andreea Andreea 162 ani în urmă
D-na doctor Nicolae este un om minunat și un specialist impecabil. Fetița mea este pacientul dânsei de peste 4 ani. Am ajuns la dânsa într-o situație foarte grea,iar azi după un tratament bine pus la punct, și cu multă disciplină am reusit că fetița noastră să fie într-o stare bună. Cu tot sufletul pot spune că dacă astăzi fetița mea traieste este doar datorită doamnei doctor. O recomand și sper să aveți toată încrederea în dânsa. 5 stele sunt prea puține, aș acorda un infinit. Comportamentul dânsei față de copii este de nereprosat. Așa că,doamna doctor vă mulțumesc enorm, pentru a doua șansă la viață ( doar un părinte poate știi ce-i in sufletul meu acum când scriu aceste rânduri ).🤗
Madalina darie
Madalina darie2 ani în urmă
Pentru cei care au nevoie de explicații și îndrumări pe îndelete nu o recomand ,te expediază și efectiv te repede încât iesi exact cum ai venit .Noi am venit de la 500km doar sa dam de dumneaei și ne a tratat oribil, mai mult in ras ,când i am arătat analizele copilului, răspunsul dumneaei a fost :Așa,și?!
Când am insistat sa mi se dea detalii la ce nelămuriri aveam s-a ofensat peste măsura și ne a jignit afisand o atitudine nedemna de un medic cu așa renume !!!
A făcut comentarii răutăcioase legate de cu totul altceva decât ceea ce o privea …
Am ales sa merg la privat și sa plătesc destul de mult doar ca sa evit astfel de “tratamente “si sa nu ajung sa ma războiesc făcând reclamații la
Colegiul medicilor pt conduita doamnei in cauza ,dar …nah ghinion ca nici nu s genul care sa periez pe nimeni 😉
Luiza Ionescu
Luiza Ionescu2 ani în urmă
Dna. Doctor este un specialist exceptional; timp de peste 8 ani am facut numeroase investigatii, atat in tara, cat si in clinici din strainatate, fara a gasi o solutie sau macar a determina cauza problemelor alergice pe care le reclamam.

Nu doar ca am descoperit problema, dar si tratamentul pe care il urmez de aproximativ 4 luni are rezultate. Sunt foarte bucuroasa sa mai intalnesc astfel de specialisti.
Nicoleta ioana
Nicoleta ioana2 ani în urmă
Un medic desăvârșit. Este medicul fiului meu, alergic la acarieni. De 4 ani urmez tratamentul recomandat de d-na doctor și pot spune că simptomele de alergie sau ameliorat, de fapt, chiar au dispărut.
Va mulțumesc mult, d-na doctor.
Locații recomandate