/Bucuresti/Doctor

Clinica ORL Dr. MOCANU

Strada Știrbei Vodă 86, București 010117, România

Clinica ORL Dr. MOCANU
Doctor
4.7
142 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
C3RP+2M București, România
+40 788 355 615
clinicaorl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Arabela Cirnaru245 zile în urmă
Doi medici extraordinari, atat tatal, cât și fiul, oameni de calitate, serioși și disponibili tot timpul. Respect! Le multumesc si ii recomand!
Ionescu Maria1 an în urmă
Buna seara!
În urmă cu aproximativ 20 de ani am avut un epistaxis nazal.
Am fost tamponata de vineri dimineața până luni după amiază.
După scoaterea tamponul mi-a apărut un miros foarte urât pe nas cu care ma confrunt și în ziua de astăzi și care mi-a afectat viața de zi cu zi.
Am rugămintea să îmi spuneți ce pot face în acest sens.
Andrei Vochin1 an în urmă
Multumiri domnului doctor Bogdan Mocanu! Este incredibila promptitudinea raspunsului domniei sale. I-am scris sambata dimineata si, la nici o ora, am primit deja raspunsul pentru problema mea de sanatate. Respect!
Stroe Liviu Corneliu1 an în urmă
Multumesc Dr. Bogdan Mocanu pentru rapiditatea cu care a raspuns in cazul problemei mele din sfera ORL.Un medic absolut deosebit!
Stefania Lasculescu
Stefania Lasculescu2 ani în urmă
Multumesc din suflet domnului doctor Bogdan Mocanu. Tratamentul recomandat pentru tratarea sinuzitei, a avut succes 100%. Un medic deosebit, care isi respecta pacientii prin felul in care ii asculta si le raspunde la toate intrebarile. Un doctor care da dovada de mult profesionalism. Recomand cu toata increderea aceasta clinica, in special pe domnul doctor Bogdan Mocanu.
S I
S I2 ani în urmă
Toata recunostinta si aprecierea pentru dl. doctor Mocanu, un adevarat profesionist, dar si un om bland, echilibrat si comunicativ, care m-a facut de la inceput sa ma simt "pe maini bune"!
Eu am ajuns la dansul pentru ca aveam o deviatie mare de sept si cornetele nazale supradimensionate. Nu mai puteam sa respir aproape deloc pe nas de ani buni si ma simteam intr-o situatie disperata. Din frica am tot amanat operatia, desi stiam ca era singura solutie, dar pana la urma am inceput sa caut un medic in care sa simt ca pot avea incredere. Faptul ca am ajuns la dl. doctor Mocanu a fost cel mai bun lucru care mi se putea intampla.
Diagnosticul l-am primit pe mail, complet gratuit, dupa ce i-am trimis dl. doctor CT-ul la sinusuri, apoi a urmat programarea la operatie la spitalul Monza. M-am internat in noaptea dinaintea operatiei si am mai ramas inca 2 nopti dupa operatie.
Fiind o interventie cu anestezie generala, nu am simtit nimic, iar recuperarea a fost mai rapida decat ma asteptam, fara dureri sau alte complicatii.
Toate fricile mele dinainte de operatie s-au dizolvat complet. Pot sa respir impecabil, mai bine decat am facut-o vreodata, am in continuare simtul mirosului activ si forma nasului este neschimbata. Aceasta operatie mi-a sporit considerabil calitatea vietii si va recomand sa mergeti cu incredere la dl. doctor daca aveti aceeasi problema ca si mine.
Sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa fiu tratata de dansul si ii multumesc din suflet pentru ca mi-a redat bucuria de a respira, in sfarsit, ca un om normal! 😊
Robert Podareanu
Robert Podareanu2 ani în urmă
Încep prin a-i mulțumi dl. doctor Mocanu pentru tot tratamentul și atenția pe care mi-a oferit-o pe parcursul tratării unei deviații de sept severe și a hipertrofiei cornetelor nazale din cauza cărora eram dependent de picături nazale de circa 12 ani și cu nara dreapta respiram in procent de maxim 10%.
Tot procesul a început online, in urma unui mail dat Dl. Doctor cu simptomatologia, mi-a recomandat sa fac un CT de sinusuri paranazale, după ce i-am trimis CT’ul răspunsul a venit foarte repede și am programat intervenția la spitalul Monza, fata de care am doar cuvinte de lauda, atât de personal cât și de clădire, într-adevăr costurile sunt peste medie dar calitatea este ireproșabila și poți spune ca nu te simți într-un spital din România.
Prin operație am trecut foarte usor, cât și pe perioada de după operație contrar fricilor mele acumulate in atâția ani, singurul disconfort peste se care poate trece având in vedere rezultatele sunt tuburile de Silicon care trebuiesc ținute 24h.
Închei prin a-i multumi sincer Dl Doctor Bogdan Mocanu care este un adevărat profesionist si icoana unui medic adevărat care sare in ajutorul pacienților. Dacă aveți probleme de sănătate din sfera dansului puneți-vă toată încrederea in el si o sa fie cea mai buna decizie pe care o puteți lua.
Respect dl Dr. Bogdan Mocanu
Super Famicom 64
Super Famicom 642 ani în urmă
Personal nu recomand pe domnul Dr. Constantin Mocanu de la acest cabinet (nu știu dacă dânsul încă mai profesează dar știu că este o afacere de familie acest cabinet).

M-am dus cu multiple probleme referitoare la otite, ce au fost tratate necorespunzător de dânsul (din punctul meu de vedere) și care au degenerat într-o problemă mai amplă mai exact colesteatom (nu mai am voie să înnot, trebuie să merg frecvent la consultație, acest colesteatom poate recidiva și trebuie extirpat din nou, etc).

Domnul Dr. Constantin Mocanu, din punctul meu de vedere nu-și dă silința sau interesul pentru a trata corespunzător pacientul ci doar îl taxează pe pacient mai mult; nu sunt singurul care are această părere de rău despre dânsul.

Inițial mi-a zis că am în ureche polipi ce s-au format din cauza unei otite netratate corespunzător și că nu are aparatura necesară ca să mă opereze cu asigurarea că este o operație ușoară și că scap repede (ceea ce nu a fost deloc adevărat); m-a trimis cu o recomandare la un coleg de-al dânsului, respectiv domnul Dr. Rădulescu Marian de la spitalul Dr. Hociotă ca să mă opereze de acesți polipi. Acest domn Dr. Rădulescu Marian a avut o atitudine execrabilă la adresa mea când am venit la dânsul să îi zic că vin cu recomandare din partea domnului Dr. Constantin Mocanu. Aproape că m-a dat și afară din "biroul" dânsului. Eu nu înțeleg cum astfel de doctori mai lucrează în sistemul medical. O fi bun dânsul în operații dar nu te comporți așa cu viitorii pacienți.

Vă dați seama că după această experiență nici nu am mai apelat la dânșii, am plecat dezamăgit dar cu speranță că voi găsi alt medic de specialitate, ceea ce s-a și întâmplat; am găsit într-un final un doctor care chiar avea grijă de pacienții săi; din respect pentru dânsul doresc să nu îi divulg numele.

După câteva investigații mai amănunțite a reieșit că am de fapt colesteatom și am fost operat de urgență.

Acum sunt în afara oricărui pericol și mă simt destul de bine dar din păcate am rămas fără auz fiindcă au fost afectate mai multe organe interne ORL.

Recomandarea mea sinceră ar fi să încercați mai multe cabinete și să nu rămâneți doar la un singur diagnostic care câteodată este pus incorect.

Nu doresc să generalizez prin acestă postare faptul că domnul Dr. Constantin Mocanu nu ar fi rezolvat corect alți pacienți dar în cazul meu consider că nu a procedat cum trebuie.

Doresc multă sănătate și toate cele bune cititorilor!
MARIN ELENA
MARIN ELENA2 ani în urmă
DOMNUL DOCTOR BOGDAN MOCANU ESTE UN OM MINUNAT, UN SUFLET NOBIL! ESTE INCREDIBIL , CÂTĂ PASIUNE , DARUIRE SI DISPONIBILITATE ACORDĂ TUTUROR CELOR CARE II CER AJUTORUL. SUNT FERICITA CĂ L-AM DESCOPERIT CU AJUTORUL CELOR CARE AU POSTAT AICI. CU TOATE CA NU AM FOST LA NICI O CONSULTAȚIE, D-NUL DOCTOR A AVUT AMABILITATEA SĂ STUDIEZE ACTELE SI CT-UL PE CARE I LE-AM TRIMIS SI MI-A RASPUNS LA FIECARE EMAIL DESI ERA WEEKEND.... APOI, MI-A EXPLICAT CARE SUNT PROBLEMELE SI MI-A PRESCRIS UN TRATAMENT COMPLET SI EFICIENT, AȘA CUM NU AM PRIMIT DIN PACATE DE LA DR. A CĂRUI PACIENTĂ ERAM DE CATIVA ANI. VĂ MULȚUMESC DIN TOT SUFLETUL. MMMMMMMMNNNNNNNNNNNMMMM
O DOCTOR
DOCTOR SI
Mario Fieraru
Mario Fieraru2 ani în urmă
Pe fetita noastra am operat-o de polipi la domnul doctor Bogdan Mocanu,un medic extraordinar,are niste maini binecuvantate.Va multumim domnule doctor pentru ca puneti atata pasiune si iubiti ceea ce faceti.Un doctor nemaipomenit. Cred si fara poate,cred ca este printre cei mai buni din lume ca specialist ORL.
Constructia S.A. Tecuci
Constructia S.A. Tecuci2 ani în urmă
Multumesc dlui doctor Bogdan Mocanu pentru disponibilitatea acordata, in vederea stabilirii diagnosticului si amabilitatea pentru studierea actelor medicale trimise prin email. Cu respect , Savin Violeta, loc. Tecuci, jud. Galati
Nu contează
Nu contează2 ani în urmă
Dr. Bogdan Mocanu este unul dintre doctorii carora chiar le pasa ca tu sa te simti bine si sa fii sanatos!ba chiar ofera si o consultatie online in care va puteti da seama ca pune suflet in ceea ce face!recomand cu drag!
Locații recomandate