/Bucuresti/Doctor

Doctor Daniel Ganea

Strada Ciprian Porumbescu 12, București 010652, România

Doctor Daniel Ganea
Doctor
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33V+2Q București, România
consultatiiladomiciliu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Carla Radu
Carla Radu2 ani în urmă
Multumesc frumos domnule Doctor!
Rapiditate si profesionalism!
Recomand cu incredere.
Sorana Borhina
Sorana Borhina2 ani în urmă
Cu foarte multă răbdare și profesionalism, domnul doctor Ganea ne-a explicat patologia și tratamentul oferit. Având în vedere că bunica mea nu este deplasabilă, am decis că soluția unei consultații la domiciliu este ideală pentru o persoană foarte bătrână, care trebuie să evite efortul și stresul. Abordarea domnului doctor a fost una holistică, dumnealui fiind interesat nu numai în înlăturarea simptomelor, ci și în investigarea și înțelegerea cauzelor. Suntem foarte mulțumiți și dorim să continuăm să-l avem alături.
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Nu recomand. Nu se spune tariful inainte de a veni la consultatie, iar dupa aceea te trezesti ca ai forte mult de plata, pentru ce ???? 600 de ron ptr o consultatie si un EKG este enorm.....macar sa comunice costul inainte de a veni la domiciliu. nu este normal sa afli cand nu mai poti face nimic , decat sa scoti banul din buzunar si sa platesti!!! este mult mai ieftina consultatia pe o salvare privata (inclusiv EKG)!!!! eu inteleg ca fiecare firma / clinica isi face tarifele, dar macar sa comunice dinainte costurile, ca asa e normal, sa stie omul, are bani, nu are...daca stiam de la inceput costul nu as mai fi apelat la consultul acesta la domiciliu !!!!!!
Later edit: Ceea ce demonstreaza ca nu spuneti tariful inainte, este si comentariul doamnei careia i-ati perceput 800 de lei (se pare ca mai mult ca mie), iar simplu fapt ca ma luati la misto arata ca nici macar nu puteti sa acceptati criticile. Va rugam sa nu uitati: dumneavoastra sunteti un prestator de servicii, noi suntem cumparatorii, nu ne desconsiderati si nu ne luati la misto ca nu este normal asa ceva....!!!!! Iar calculatorul de pe site-ul dv nu spune decat ca o consultatie e 250 de lei si cat este o ecografie. Sa inteleg ca, consultatia a fost 250 si 350 EKG? Nici macar nu mi-ati defalcat costul....Nu voi mai apela la serviciile dv cu siguranta!!!!
Camelia Podesva
Camelia Podesva4 ani în urmă
Multumim foarte mult domnule doctor Daniel Ganea . În sfârșit un om bun cald blând serios aplecat la nevoile si suferințele pacientului. Cu mult bun simt dedicat vocației de medic. Foarte priceput cu spectru larg de investigatie foarte atent. Am rămas cu speranța vindecării ca suntem pe mâna unui doctor foarte bun . Multumim
Airamana22 Lingurar
Airamana22 Lingurar4 ani în urmă
Multumesc mult domnului doctor.sunte ti minunat.un medic care explica foarte bine pacientului ce are de facut.foarte rabdator si atent cu pacientul.recomand cu toata inima
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
BUNĂ ZIUA.. DOMNULE DOCTOR AM ȘI EU O ÎNTREBARE. V AM DAT 800 RON. PTR CE? DOAR O REȚETĂ.. ÎN ALB ȘI UN EKG.. SCUZE DAR AM VĂZUT LA COLEGA. DUMNEAVOASTRĂ. CARE MI AȚI RECOMANDAT O. PTR MAMA... EXAMEN CARDIOLOGIG. LA DOMICILIU.. 700 RON. ȘI CU ECOGRAFIE CARDIACĂ.. MAI AM O ÎNTREBARE. NU MI AȚI DAT CHITANȚĂ PTR CE V. AM PLĂTIT..
Geta Petre
Geta Petre2 ani în urmă
Multumim foarte mult pentru ajutorul acordat de dl Doctor , calm, bun, profesionist, a venit sa ne ajute chiar daca consultatia s-a facut in azil in loc Jilava.
Anca Elena
Anca Elena2 ani în urmă
Excelenta profesionala si umana. Este doctorul care reda viata atat pacientului in suferinta, cat si familiei acestuia. Multumiri, respect si admiratie!
Locații recomandate