/Bucuresti/Dentist

Dentalscan Floreasca

Calea Floreasca 169, București 014459, România

Dentalscan Floreasca
Dentist
4.3
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4H2+5P București, România
+40 731 446 900
dental-scan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Medeleanu
Alice Medeleanu2 ani în urmă
Recomand această clinica pt radiografiile dentare . Doamna doctor știe exact ce are de făcut! Profesionalism și rapiditate !
Roxana Tatu
Roxana Tatu4 ani în urmă
O experienta uimitoare! O echipa super profi si amabila. Timpul de asteptare foarte mic! Delicatetea si acuratetea asistentilor din acest centru nu se compara cu nici un altul. Amenajarea centrului este absolut superba!

Foarte tare! Tineti-o tot asa!
Cornelia Cirlescu
Cornelia Cirlescu4 ani în urmă
Desi clinica goala, eram singura clienta, cele 3 fete pareau deranjate de prezenta mea, vorbeau deapre alte lucruri si pareau mai mult adormite. Client service.. Low quality desi clinica arata state of the art.
Laura Tomescu
Laura Tomescu4 ani în urmă
Am sunat sa lamuresc ceva legat de analiza efectuata - explic problema, replica angajatei: "Si?"

De mult nu am auzit asemenea abordare total neprofesionista la un furnizor privat de servicii.
Alexandru Luca
Alexandru Luca5 ani în urmă
Echipa DentalScan a reusit sa-i faca celui mic radiografiile necesare (1 an si 7 luni), lucru ce nu l-am reusit in alte parti. La fiecare vizita timpul de asteptare a fost minim. Echipa implicata.
Raluca Dumitrescu
Raluca Dumitrescu2 ani în urmă
Acest review este pentru locatia din Colentina. Doamna de la receptie este foarte profesionista, insa doamna care mi-a facut radiografia este putin cu nervii cam intinsi. Mi-a facut de doua ori rx si desi m-a intepat plasticul din gura, prima oara nu am spus nimic si am suportat, a doua oara m-a ranit si am tresarit si s-a suparat. A si a fost nevoie sa ii amintesc eu sa imi puna gulerasul de la halatul de plumb.
Bianca C
Bianca C2 ani în urmă
A fost prima data cand am mers intr-un centru de radiologie dentara, iar personalul a reusit sa faca in asa fel incat aceasta experienta sa fie placuta. Am fost intampinata de un salut calduros si fiecare pas mi-a fost prezentat si explicat !Atat persoana de la receptie, cat si personalul medical, au dat dovada de profesionalism si rabdare!
Alexandra Floroian
Alexandra Floroian2 ani în urmă
Nu pot sa ofer un feedback pentru serviciile in sine, am apucat sa intru doar in receptie, acolo unde domnisioara nu avea masca. I-am atras atentia si mi-a spus ca am ajuns mai devreme de ora deschiderii (mentionez ca domnisioara se ocupa de dezinfectarea unui pacient, ce venise inaintea mea). I-am spus ca nu am nimic cu dansa, dar ca e dreptul meu sa ma feresc. Aceata mi-a aratat usa.
Locații recomandate