/Bucuresti/Dentist

Clinica Dentară Trufaș

Strada Râmnicu Vâlcea 4, București 031807, România

Clinica Dentară Trufaș
Dentist
4.3
25 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C49R+42 București, România
+40 722 787 377
clinicadentaratrufas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mureșan Cristian282 zile în urmă
Recomand!
Servicii de calitate, promtitudine și seriozitate la prețuri accesibile.
Alexander
Alexander2 ani în urmă
Cabinet stomatologic ahtiat dupa bani. La orice carie propune coronita, la orice problema coronita. Nu stiu sa salveze dintii care sunt putin afectati. Mergeti cu o problema si o sa va propuna rezolvarea unei alte probleme, tocmai ca sa va scuture de bani. Am pus la ei doi pivoti, o coronita si o plomba. Nu recomand. Doar banii conteaza. Am hotarat sa scriu aceasta recenzie dupa mult timp de gandire. Ultima plomba pusa mi-a fost pusa prost. Nimi din ce am facut nu a fost durabil.
Daniel Drăgoi
Daniel Drăgoi2 ani în urmă
Recomand! F bun raport calitate preț. Personalul este foarte amabil. Clinica este bine dotată. Poate nu e ultima tehnologie in materie de aparatura dar oamenii de acolo fac diferența. Doamna Dr. Olga Fărcăşanu face o treabă extraordinară, are foarte multă răbdare și o incredibilă atenție la detalii.
Elena Dia
Elena Dia2 ani în urmă
Am mers pentru cateva interventii in locatia din Dristor si recomand din suflet!! Am recomandat intai rudelor si prietenilor care au fost la fel de incantati ca mine. Dr Andrei Angheluta super profi si calm, numai cuvinte de lauda!!!!
Lorena Saroiu
Lorena Saroiu2 ani în urmă
Dupa multi ani in care am refuzat sa merg la dentist (de frica), o buna prietena m-a covins sa merg la dr. Olga Farcasanu. Pot spune ca este nu doar o profesionista desăvârșită, ci si o persoana minunata care mi-a schimbat viata in bine si care isi face meseria cu placere. Frica a disparut inca de la prima programare, iar acum reparam impreuna toate daunele produsele de-a lungul timpului. Recomand din suflet! 🤍
Galoiu Madalina
Galoiu Madalina2 ani în urmă
Merg din 2019 la acest cabinet de stomatogie, unde am intalnit-o pe domnisoara dr. Olga Farcasanu, un om minunat cu care ma inteleg super bine, suntem pe acelasi vibe si am ajuns sa merg cu drag la stomatolog.O recomand cu drag. 😊
Mihai Anton
Mihai Anton2 ani în urmă
Evitati aceasta clinica dentara. Urmare a reclamei prezentate de d-na Trufas in gradinita in urma cu cativa ani, am fost cu fetita de 8 ani pt o lucrare in luna iunie anul acesta. Dupa o luna si jumatate fetita a facut un abces la unul din dintii la care s-a intervenit. Am sunat pt o programare, iar telefonic ni s-a comunicat ca nu exista garantie si ca orice noua interventie trebuie achitata. Motivul principal ar fi ca doamna doctor ce a efectuat lucrarea nu mai are contract cu clinica in cauza.... Astfel, nu va recomand aceasta clinica deoarece nu se ofera garantie si nu isi asuma resposabilitate pt lucrarile efectuate.
Maria iftime
Maria iftime2 ani în urmă
Am apelat la cateva servicii stomatologice si am fost foarte multumita. PROFESIONALISM!
Fiind ziua mea de nastere in aceasta luna am primit din partea clinicii un detartraj GRATUIT!
M-a uimit!!! Ce bucurie! Cine mai face astfel de gesturi in aceste vremuri grele pt fiecare?
Tin sa precizez ca am facut si in alta parte detartraj dar aici s-a dat dovada de o rabdare uimitoare! (dr. Falcusanu)
MULTUMESC!
Valentin Boanca
Valentin Boanca2 ani în urmă
Clinica Dentara Trufas.. iti ofera o echipa de medici stomatologi plini de seriozitate, profesionalism si calitate.

Foarte multumit de tratamentul si seriozitatea pe care am primit-o, lucrarea.. o opera de arta, a trebuit sa imi inlocuiesc intreaga dantura, inceput in noiembrie anul trecut si am terminat anul acesta in august(intarziere si datorita Covid).

Dupa cum am mai zis, medicii dim aceasta clinica dau dovada de un profesionalism foarte ridica, se asigura ca totul este ok, ca respecti ce ai de facut, daca apare vreo complicatie.. pe intreaga durata mi-au fost alaturi si m-au ajutat.

Noua dantura este mult mai mult decat ce ma asteptam in cat.. prietenii ma intreaba daca nu cumva am trimis Doamnei Doctor o poza cu dintii mei la 25 de ani pentru ca lucrarea dansei este identica. Inca odata vă multumesc Doamna Doctor Carmen Trufas si restul mediciilor din clinica pentru seriozitatea oferita.
Recomand cu incredere.
Locații recomandate