/Bucuresti/Dentist

DentoCare Virtutii

Șoseaua Virtuții 46A, București 060787, România

DentoCare Virtutii
Dentist
3.8
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VP+28 București, România
+40 770 152 117
dentocare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marga1 an în urmă
Andreea Bilici
Andreea Bilici2 ani în urmă
Mi-am facut un tratament de canal si o reconstructie a maselei la Dentocare, plus inca o carie+plomba.
Comunicarea medic-pacient este egala cu zero, am primit raspunsuri evazive la intrebarile pe care le-am avut, doamnele dr. tot timpul foarte grabite! Cand am intrebat exact cate carii mai am de tratat, mi s-a raspuns “mai aveti”.
Niciun plan de tratament, nimic!!!
La tratamentul de canal la fel, comunicare zero din partea dnei dr.Luiza Sulea, mereu grabita dumneaei. Am un reflex de voma destul de pronuntat insa trece dupa ceva vreme, insa dumneaei mereu isi dadea ochii peste cap atunci cand trebuia sa iau o pauza de cateva SECUNDE cat sa imi revin!!!
Foarte neseriosi, nu recomand absolut deloc!
Daca vreti sa aveti grija de dantura dvs, sunt alte clinici s alti medici stomatologi mult mai bine pregatiti, cu grija si atentie pentru pacient, unde ti se face un plan de tratament concret si poti pune orice fel de intrebare fara sa fii repezit!
Elena Stanica
Elena Stanica2 ani în urmă
Mi-am rezolvat parțial problema medicală. Nu s-a îndreptat complet maxilarul pentru că aveam nevoie de operație, dar am îndreptat dinții, iar acum am aparat dentar de contenție, doctorul Sari Jaber s-a ocupat de proces și îl recomand, nu știu cum sunt ceilalți ortodonți, văd că mulți au recenzii negative. Eu am avut experiențe relativ bune, până când au rămas fără ceară în șoseaua virtuții.
Elena Dima
Elena Dima2 ani în urmă
Am facut pachet complet igienizare, programare a fost respectata la minut, serviciul ireprosabil, am mai fost la detartraje la alte cabinete, aici sunt foarte multumita, voi reveni regulat ,cu siguranta
Denisa Pislaru
Denisa Pislaru2 ani în urmă
Refuz sa cred ca cineva e atât de incompetent.
Am avut programare, îmi iau liber, alerg ca să ajung la doamna de la recepție sa îmi spună ca nu am programare pentru aceasta zi ci pentru alta, în condițiile în care știu foarte bine ce am discutat la telefon.
Pur și simplu n am cuvinte.
Rebecca Dobre
Rebecca Dobre2 ani în urmă
Comunicarea de aici nu o pot numi nici macar proasta deoarece ea nu exista!! Dupa ce mi-am pus aparatul damon clear(cel invizibil) sus am fost sa il pun si jos, doar ca jos m-am trezit cu aparatul damon q (cel metalic) in conditiile in care eram convinsa ca si jos o sa fie la fel ca sus, in urma discutiilor avute. Partea proasta este ca am constientizat singura in mijlocul interventiei acest lucru. Ca raspuns la acest lucru am primit informarea ca”eu jos nu pun decat asa deoarece ar dura mai mult procesul” ceea ce imi este greu a crede si defapt a gresit aparatul. Problema este ca nu am fost informata de la inceput de aceste lucruri si deciziile au fostu luate fara sa fiu consultata. Nu inteleg daca eu imi asum sa il port pe o perioada mai indelungata de timp si sa platesc un anumit serviciu, de ce parerea mea si informarea nu conteaza!
Denisa Maria
Denisa Maria2 ani în urmă
Servicii ieftine, dar de proasta calitate. Plombe adâncite, coroane care cad. Medici care se grăbesc tot timpul, iti răspund foarte scurt la întrebări, nu e cazul sa pui mai multe întrebări ca te expediază. Nu va jucați cu sănătatea danturii. Nu recomand nimănui aceasta clinica.
Florina Brana
Florina Brana4 ani în urmă
Si in cazul meu s-a intamplat ca dna. dr. care s-a ocupat de mine pe durata tratamentului ortodontic sa nu fie disponibila la data la care am programat controlul, din cauza unor probleme personale, insa nu mi s-a anulat programarea, ci m-a preluat un alt specialist. Nu am absolut nimic de reprosat celor care s-au ocupat de mine. Poate un pic la comunicare, trebuie lucrat la partea administrativa, dar asta ca paranteza, nu ca repros. Au preturi extrem de bune, servicii la fel. Nu cred ca ar trebui ei blamati mai mult decat altii. Cabinetele sunt sterile si moderne, dupa cum am surprins mai jos.
Mr Sadman
Mr Sadman2 ani în urmă
Nu.mi amintesc numele doctorei dar mi s.a făcut o tratare de canal, atât de mult a scos din ea, încât, în 2 zile mi.a crăpat în doua, a trebuit scoasa și am rămas liber de masele pe o parte, mănânc doar într.o parte. Doctorul care scoate dinti ma certa ca fumez și ca nu ma spăl mai des pe dinți:)) și zicea ca dacă fumez, nu rezista un implant. M.am lăsat de fumat dar la ei tot nu pun implant. Preturile sunt la fel de mari ca peste tot. În privința comportamentului, nu toți sunt la fel, ca peste tot dealtfel.
Locații recomandate