/Bucuresti/Dentist

Clinica dentara EXCEDENT CITY (Cotroceni)

5 min, Str. Lt. Av. Ghe. Negel nr. 24, sector 6 Metrou Orizont 3 min Metrou Acad, 060132, România

Clinica dentara EXCEDENT CITY (Cotroceni)
Dentist
5
198 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3G5+4M București, România
+40 745 585 877
excedent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Necreala265 zile în urmă
Medici slab pregatiti si preturi mari. Nu recomand. D-na Magureanu stie teorie si este foarte convingatoare dar practic lasa de dorit.

Laboratorul este foarte slab, mi-am facut 2 coroane (4400 ron) si arata de acum 10 ani. Nu doar estetic dar si functional au facut greseli majore!! muscatura gresita, lucrari temporare au picat a doua zi (pret 1600 ron, te astepti sa te tina mai mult decat o zi :))

Raspunsul d-nei dr a fost ca cei cu care a lucrat anterior erau si mai slabi :)) si ca nu exista spatiu suficient, asta in ideea in care aveam de inlocuit o coroana existenta deci spatiu era.

Nu va lasati pacaliti de recenziile bune si multe (cum m-am lasat eu). Insista sa le dai review dupa prima sedinta. Problemele le vezi dupa. (Eu mi-am facut mai multe lucrari deodata fiindca nu stau in Bucuresti ..mare greseala)

Daca ati vazut ca biologia nu permite, nu faceti promisiuni desarte si faceti lumea sa isi piarda banii si timpul. La Cluj si la Timișoara tot ce mi-am facut a fost mock-up sa imi dau seama ce forma a dintiilor as vrea.
Cristina Peter
Cristina Peter2 ani în urmă
Buna ziua,Clinica Excedent este o locatie superba in care te simti bn primit si unde nu trebuie sa astepti foarte mult timp cu un personal foarte amabil si placut. Despre D-na Doctor Andra este medicul fetitei mele si vreau sa spun ca este cu o inima uriasw care a reusit sa imi faca copilul fericit sa mearga la dentist.ii multumim pt tot
Andreea Gheorghe
Andreea Gheorghe2 ani în urmă
Am fost cu fetita mea de 5 ani care a facut cunoștința pentru prima oară cu un cabinet stomatologic si tot ce cuprinde el, si am avut vreo trei vizite de facut. Am avut parte de cea mai drăguța si răbdătoare medic stomatolog pe care il poti găsi. Fetita mea fiind foarte incantata de experienta si abia asteapta sa o vizitam pe doamna doctor. Recomand din tot sufletul sunt foarte profi si răbdători.
Daniela Ticau
Daniela Ticau2 ani în urmă
Eu și soțul meu suntem pacienții dnei dr. Magureanu de aproape 20 ani. În toți acești ani, cu profesionalism, a luat deciziile cele mai bune în orice lucrare/tratament, câștigându-ne încrederea deplină. Tot la îndemnul dumneaei, recent, am urmat un tratament parodontal cu dl dr. Sergiu Roșca despre care am numai cuvinte de laudă: profesionalism, răbdare, pasiune pentru ceea ce face. Recomand cu multă încredere!
Cristina Chirita
Cristina Chirita2 ani în urmă
Am gasit clinica si am mers in urma reviewuri-lor de de pe Google.
Desi am fost sceptica la inceput pentru ca nu-mi recomandase nimeni, surpriza a fost una foarte placuta.
Am inceput cu un detartraj cu doamna doctor Amira si am continuat cu 3 obturatii.
Desi este un doctor tanar a reusit sa-mi castige increderea, are o mana usoara, nu am simtit nimic, au fost cele mai frumoase experiente avute pana acum la dentist.Saptamana viitoare am programare din nou insa pot spune ca imi doresc ca orice problema as avea cu dintii sa merg numai la doamna doctor Amira.Domnisoara de la Receptie este de asemenea foarte draguta si mi-a raspuns mereu la intrebari iar asistentele foarte grijuli.Multumesc si felicitari pentru profesionalism!
Zamfira Pauna
Zamfira Pauna2 ani în urmă
Dna.Dr. Mihaela Magureanu este un profesionist excelent,in fruntea unui colectiv muncitor, capabil si dedicat. Dna. Dr. abordeaza fiecare problematica a unui pacient cu maxima atentie, rabdare si rezultate clare! Se calibreaza pe nevoile medicale ale pacietului, precum si pe aspectele umane ce tin de individualitatea fiecaruia. Recomand serviciile dnei.dr.Magureanu si ale Clinicii EXCEDENT oricui, fara ezitare.
President at Heart of Romania Children Foundation
Dan Petre
Dan Petre2 ani în urmă
Si daca as fi carcotas, cred ca mi-ar fi greu sa gasesc ceva de spus negativ despre atmosfera si calitatea celor de la Dentik/ Excedent.

Sunt clientul d-nelor Măgureanu, Amira si Angela de peste 10 ani. Atat in sediile din Panduri sau Pipera cat si in noul sediu din Drumul Sării / Av. Negel totul a fost mereu la superlativ: de la comunicarea cu receptia la curatenie, de la materialele folosite la calitatea actului medical.

Bonus in noua locație: loc de parcare in fata si posibilitatea efectuarii pe loc a radiografiilor. Pe scurt: 5 stele! Mulțumiri!
Maria Alexandra
Maria Alexandra2 ani în urmă
Merg de 1 an si jumatate la clinica si pot sa spun ca sunt multumita de modul in care decurg lucrurile, avand in vedere si situatia complicata pe care o am cu dantura - de la extractii, obturatii la microscop, pivoti, lucrari provizorii, plasmolifting. Urmeaza si implanturi si lucrarile finale.
Este un proces de durata si mai multi medici din clinica mi-au efectuat tratamente, dar cel mai mult ma bucur ca am cunoscut-o pe doamna doctor Oprescu Andreea, care se ocupa de cazul meu, pentru ca este o persoana empatica, rabdatoare si care m-a ajutat de foarte multe ori, avand in vedere si situatia mea (anxietate/atacuri de panica).
Multumesc pentru implicare si rabdare!
Adina M
Adina M2 ani în urmă
Profesionalism, curatenie, personal, atat cel medical cat si cel auxiliar, de exceptie! Apreciez grija de care au dat si dau in continuare dovada.

Am fost la domnisoara Brindas si pot spune ca anxietatea legata de dentist mi-a fost diminuata. A fost rabdatoare si empatica, mi-a inteles disconfortul si a stiut cum sa reactioneze de fiecare data cat sa imi fie bine.

Am fost atat in clinica de la Cotroceni cat si in cea de la Aviatiei si pot spune ca am fost multumita din toate punctele de vedere.

Va doresc mult succes in continuare!
Locații recomandate