/Bucuresti/Dentist

Dr. Cazacu Corrado Implant Dentar București Fast And Fixed Proteza Fixa Pe Implanturi

Strada Petru Rareș 15, București 011101, România

Dr. Cazacu Corrado Implant Dentar București Fast And Fixed Proteza Fixa Pe Implanturi
Dentist
4.9
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32C+CR București, România
+40 756 991 131
dentop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petrisor Lacramioara
Petrisor Lacramioara2 ani în urmă
Recomand! Am ales aceasta clinică a doctorului Corrado Cazacu, după ce am urmărit testimonialele și recenziile pacienților.
Am prins încredere rapid văzând devotamentul acordat fiecărui caz parte, nici nu a fost nevoie să mai caut și în altă parte.
La două săptămâni după consultație, am intrat în operație. Într-o singură ședință am avut trei tipuri de intervenții : 8 extracții, adiție de os și inserarea a 4 implanturi. Nu am simțit absolut nimic în timpul intervenției datorită sedarii, fără de care nu m-aș fi descurcat!
Disconfortul de după intervenție este suportabil, cu tratamentul specific în câteva ore nu am mai avut nimic. Seara am dormit foarte bine!
Nu am avut edeme și nici echimoze, ceea ce denotă că domnul doctor are mâna ușoară și lucrează cu devotament.
Am primit toate indicațiile și recomandările post operatorii în scris ceea ce este foarte util.
Am fost mulțumită de toate serviciile oferite și mă simt onorată că l-am cunoscut pe domnul doctor și întreaga echipă de la Dentop.
Apelați cu încredere aceste servicii dacă aveți nevoie de intervenții chirurgicale complexe!
Constantin dumitru
Constantin dumitru2 ani în urmă
Oameni minunati! O echipa tanara si profesionista! Sunt amabili, responsabili,implicati si stiu ce au de facut ca sa te simti bine si sa rezolve problemele pentru care ai venit!Adica sunt oameni deosebiti cu inimi si suflete mari si cu toate ca ma repet, sunt adevarati profesionisti! Eu o sa revin la aceasta clinica pentru ca mai am putin pana la un zambet perfect! Dar sunt convins ca totul va fi bine pentru ca sunt pe maini sigure si bune! Recomand cu multa incredere! Nu veti fi dezamagiti niciodata! Poate cuvintele sunt putine sau sarace! Deci trebuie sa va convingeti singuri!...Craciun fericit tuturor si zile senine alaturi de oameni buni si adevarati!
Mihai Mihaitza
Mihai Mihaitza2 ani în urmă
Clinica este ultramodernă, cu personal foarte bine pregatit, atent și dedicat. Am reusit sa gasesc solutia pentru a depasi problema de sanatate orala pe care am avut-o, depasind cu brio frica de extractie masele de minte si implanturi, printr-o anestezie cu sedare constienta.
Clinica dispune de aparate ultramoderne, asadar nu a mai fost nevoie sa fac in alta parte radiografia. Multumesc echipei DentOP. Voi reveni cu mare drag ori de cate ori va fi necesar.
Florin Sima
Florin Sima2 ani în urmă
Am facut o interventie de implant la clinica DentOp in urma cu doua luni. Interventia a constat in efectuarea unei lucrari fixe pe implanturi atat pe maxilar cat si pe mandibula . Mi s-au pus 12 implanturi, 6 pe maxilar si 6 pe mandibula. Interventia a durat aproximativ 3 ore , am beneficiat de sedare constienta si nu am simtit nici un fel de durere. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Dupa doua zile mi s-a pus o lucrare provizorie, pana la montarea lucrarii definitive (dupa vindecarea locului interventiei ). Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine in urma interventiei, am simtit o imbunatatite majora a calitatii vietii (fata de perioada anterioara ) si astept cu nerabdare sa treaca cele sase luni, sa se vindece cum trebuie locul respectiv si sa mi se puna lucrarea definitiva. Tin sa multumesc foarte mult domnului doctor Cazacu si intregii echipe DentOp pentru modul profesionist in care am fost tratat. Desi la inceput am avut o oarecare teama ca va durea, datorita sedarii constiente totul a decurs usor si FARA NICI O DURERE.
Manuela Georgescu
Manuela Georgescu2 ani în urmă
La început am fost temătoare deoarece interventia era complexa ,dar de la prima întâlnire cu dl.dr.Corrado Cazacu frica a dispărut.
Am avut nevoie de o procedură complicată care a inclus și o operație de sinus lift-adiție de os, s-au făcut extracțiile necesare și s-au inserat 10 implanturi.
Intervenția a fost efectuată după metoda Fast and Fixed și sub sedare constienta ,cu dantura provizorie după doar 2 zile.
In timpul intervenției chirurgicale nu am avut dureri și nici post operatorii.
Au trecut 30 zile de la intervenție,mă simt foarte bine și astept lucrarea definitivă peste 5 luni.
Felicitări echipei Dentop condusă de dl. dr. Cazacu!
Recomand pentru profesionalism,empatie și servicii la cele mai inalte standarde!
Dan Georgescu
Dan Georgescu2 ani în urmă
Daniel Georgescu

Initial mi s-a oferit un plan de tratament dupa ce in prealabil mi s-a facut in cadrul clinicii Dentop radiografie si computer tomograf.Ulterior a urmat programarea in vederea interventiei chirurgicale: intr-o singura sedinta care a durat cca.1,5 ore,sub sedare constienta,prin procedura Fast and Fixed ,dl.dr.Corrado Cazacu mi-a facut extractiile dentare si mi-a inserat 10 implanturi (6 la maxilar,4 la mandibula),apoi mi s-a lua si amprenta pentru lucrarea provizorie.In 2 zile aveam lucrarea provizorie!
Post operator nu am avut dureri sau umflaturi,doar un usor disconfort care a disparut in 24 ore.
Dentop-o echipa tanara,de profesionisti!
Recomand cu incredere tuturor care doresc sa aibe dantura fixa in 24 ore fara durere!
Multumesc Dentop!
Petru Surugiu
Petru Surugiu2 ani în urmă
Super! Dupa o interventie de 3 h (ulterior am aflat asta, mi s-au parut 20 minute de conversatie) in care am primit sinus lift, aditie os, 6 implanturi in mandibula si 2 in maxilar! Fara durere, apoi a doua zi am primit proteza provizorie. Acum sunt la 3 saptamani si nu am simtit nici urma de durere! Nici macar o secunda!
Medici de exceptie, tot personalul Dentop la superlativ!
Recomand cu caldura! Grija fata de pacient , profesionalismul, modul cum relationeaza cu pacientii, tot la superlativ!
🤝
Daniel Petcu
Daniel Petcu2 ani în urmă
Recomand clinica Dentop pentru profesionalismul echipei. Multumesc domnului doctor Corrado Cazacu.
După inserarea a doua implanturi și adiției de os, m-am simțit foarte bine. Sunteti minunati!
Locații recomandate