/Bucuresti/Dentist

Dr. Epistatu - Dental Institute

Calea Dorobanți 188-190, București 010565, România

Dr. Epistatu - Dental Institute
Dentist
4.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36V+JF București, România
+40 722 422 901
drepistatu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–20
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Horia Turcanu
Horia Turcanu2 ani în urmă
Dr. Epistatu este absolut exceptional. Si in consecinta a adunat pe langa el o echipa pe masura exclusivismului sau. Am ajuns la el acum vreo 10 ani cu probleme vechi si greu de rezolvat. A gasit solutii uimitoare in ceea ce priveste implanturile si le-a ... implementat :)) cu o siguranta de sine proprie celor care stiu ce fac. Intre timp a devenit dentistul multora din mediul meu. Opinia generala este aceeasi: un meserias de exceptie. Am auzit ca e greu de suportat pentru unii. Dar asa e cu toti cei care ies din rand in ceea ce fac. I-as da inca vreo cateva stele daca ar fi posibil.
Iordan Cornelia
Iordan Cornelia2 ani în urmă
Recomand!
Denisa Grigoriu
Denisa Grigoriu2 ani în urmă
Curavale Stefan
Curavale Stefan4 ani în urmă
Soren Andersen (Soso)
Soren Andersen (Soso)5 ani în urmă
Cel mai bun şi pentru cei din diaspora - pentru cei care lucrează în afara României, care (poate) au doar o scurtă vacanță (acasă în București). Astfel, vă puteți împleti vacanța relaxantă cu un plăcut tratament stomatologic total, tratâdu-vă dinții rapid şi foarte bine, începând o intervenție stomatologică complexă într-o zi de luni (de exemplu) și finalizând-o până în următoarea vineri - și apoi să vă întoarceți la lucru, într-un mod atât de sigur - Totul e foarte rapid şi SAFE! Raportul calitate/preţ nu este singurul care atrage, ci şi extraodinara calitate a lucrărilor dentare, facute de o echipa de profesionişti cu o vasta experienţă în implantologie, (+ ortodonţie, endodonţie, protetică şi estetică dentară). Totul fiind lucrat "la mare ARTĂ", ca pentru cele mai mari vedete VIP. Te simţi într-adevăr tratat ca o vedetă, ca şi un membru al familiei Dental Institute. / This is the best one - especially for those who are working abroad, outside of Romania = When you have just a short 7-days holiday back home in Bucharest, you can mix your holiday with a plesant total stomatological treatment, fixing all your teeth so nice: starting a complex stomatologic intervention on a Monday and finishing it next Friday, and then return back to your work abroad, in such a great and SAFE way.
DUMITRU Sava
DUMITRU Sava2 ani în urmă
Servicii de calitate,profesionalism pasiune.Sunt client al d-lui doctor Epistatu Dragos de peste 9 ani si in toata aceasta perioada nu am avut nici un fel de probleme legate de calitatea interventilor dentare la care am fost supus
Cosmina
Cosmina2 ani în urmă
(Tradus de Google) Serviciu uimitor, profesionalism și pasiune reală pentru munca sa! Acesta este dr. Epistatu, un artist în ortidentistrie care înțelege nevoile fizice și emoționale ale pacientului său! Nu pot recomanda suficient! Foarte fericit!

(Original)
Amazing service, professionalism and real passion for his work! This is Dr Epistatu, an artist in ortidentristry who understands his patient's physical and emotional needs! I can't recommend enough! Very happy!
Bob K
Bob K2 ani în urmă
(Tradus de Google) Aroganță absolută și ignoranță, rămâneți departe! El nu va recunoaște sau nu va corecta o greșeală, nici o amabilitate sau satisfacție a clienților ..

(Original)
Absolute arrogance and ignorance, stay away! He will not acknowledge or correct a mistake, no customer courtesy or satisfaction..
Locații recomandate