/Bucuresti/Dentist

C.M.I. DR. Daciana Zmarandache

Str. Drumul Timonierului,nr.11-13, bl. 109, sc.3, ap. 97, București, România

C.M.I. DR. Daciana Zmarandache
Dentist
4.7
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JH+RH București, România
+40 744 549 003
expertdentist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Copacescu
Iulia Copacescu5 ani în urmă
Am facut mai multe lucrari cu 6 ani in urma(obturat canale+coronita+pivot). Una din masele urmeaza sa fie extrasa din cauza ca am o infectie si nu se poate intra pe canal sa fie curatat pentru ca in loc de tratament de canal Dna Daciana mi-a pus un compozit foarte dur asemanator celui folosit pt plombe. Alta masea va fi extrasa pt ca am o infectie mare la radacina, am avut mancare intrata pe sub pivot si coronita, coronita a fost supradimensionata.
Alin zmara
Alin zmara7 ani în urmă
Vizita la acest cabinet a fost o experienta foarte placuta. Faptul ca am scapat de fobia de dentist, dar mai ales profesionalismul dnei doctor ma determina sa vin in continuare si sa recomand tuturor serviciile acestui cabinet.
Bianca Zmarandache
Bianca Zmarandache7 ani în urmă
Nu credeam ca o sa mai am vreodata dintii drepti! Dna doctor ortodont m-a ajutat foarte mult! Este foarte profi si mi a explicat fiecare etapa de tratament! O recomand cu incredere!
Cezar Matei
Cezar Matei2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile acestui cabinet.
Toți membrii familie mele și au făcut tratamente și au ieșit impecabil: fetei mele i am pus aparat la dna dr Daciana Zmarandache. Datorita ei, are un zâmbet de vis!
Sotia si a pus 2 lucrări iar eu am avut nevoie de implanturi. Totul este la superlativ!
Purcariu Gabriela
Purcariu Gabriela2 ani în urmă
Sunt pacienta acestui cabinet de câțiva ani și sunt în măsură să recomand oricui să apeleze cu toată încrederea la serviciile oferite. Nimeni nu poate spune că intervențiile stomatologice sunt plăcute, dar faptul că aici găsiți aparatură de generație nouă și un personal tânăr, profesionist, care te primește și te tratează cu blândețe și zâmbetul pe buze, îți dispare orice teamă și pleci, la rândul tău, cu un zâmbet de mulțumire.
Vacaru Raluca
Vacaru Raluca2 ani în urmă
O echipă de profesioniști, ce te primesc cu zâmbetul pe buze și se asigură că oferă tratamente de cea mai înaltă calitate de fiecare dată. Recomand cu încredere pentru tratamente ortodontice, implanto-protetice și endodontice.
Cornelia Gogescu
Cornelia Gogescu2 ani în urmă
Recomand!!!
Nu as merge în alta parte... Merg la doamna doctor cred ca de 10 ani. În afară de mulțumirea mea, sunt mulțumită și de faptul ca a reușit sa ii îndrepte dinții fetei mele, care au crescut în toate direcțiile. Ii mulțumesc de cate ori zâmbește fii-ca mea 🥰🥰🥰
Daniela Radu
Daniela Radu2 ani în urmă
Ca orice om care se duce la medic aveam o usoara frica si neliniste. Ce o sa-mi faca? O sa ma dora?.Dar se bucuria mea , am intilnit o echipa tanara, care te intampina cu zimbetul pe buze dar profesionista, care iti da sentimentul de liniste sufleteasca ca totul va fi bine si orice problema ar fi se poate trata si chiar a fost bine. Afectiunile mele stomatologice au fost rezolvate cu bine, fara durere si fara prea multe drumuri. Multumesc frumos d-nei doctor Daciana Zmarandache si echipei sale.
Locații recomandate