/Bucuresti/Dentist

DENT O

Intrarea Nopții 5A, București 051204, România

DENT O
Dentist
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34J+2V București, România
+40 755 578 662
dentoclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Pirsa
Roxana Pirsa2 ani în urmă
O clinica cu un personal foarte bine pregatit si implicat. Recomand cu incredere.
Laila Tarek
Laila Tarek2 ani în urmă
Am avut o intervenție chirurgicala pentru a îndepărta un chist mandibular de catre Dr. Adrian Gabara este un profesionist adevărat probabil cel mai bun din tara noastră pe chirurgie orala si maxilo.
Iar echipa dentOclinc este de nota 10 remoand cu mare drag.
Messias Moretto
Messias Moretto2 ani în urmă
(Tradus de Google) Un loc grozav cu servicii excelente și prețuri foarte competitive.

Această clinică este o clinică de familie cu mai mulți experți în diferite domenii.

Soției mele i s-a spus în Franța că are nevoie de 4 coroane ceramice și apoi în Rosetti i-au făcut tone de examene și au aflat sincer că are nevoie doar de un canal radicular, o coroană și o curățare profesională. I-a luat o săptămână să facă totul și a fost deservită de 4 stomatologi diferiți.

Proprietarul a ajutat-o ​​cu rezervarea cu raze X, a grăbit-o pe cât posibil serviciile și chiar ne-a dat recomandare de restaurant. Nu aș putea recomanda mai mult serviciile lor. A fost o muncă absolut uimitoare și profesionistă! În plus, am plătit mult mai puțin decât am plăti în Franța, inclusiv zbor, hoteluri, mâncare și tururi prin București.

Locuim deja în Brazilia și în Asia și nu am găsit niciodată o muncă de stomatologie atât de calitativă și atentă. Nu pot recomanda mai mult! Bine făcut :)

(Original)
Great place with excellent service and very competitive prices.

This clinic is a family-owned clinic with several experts in different areas.

My wife was told in France she needed 4 ceramic crowns and then in Rosetti they did tons of exams on her and honestly found out that she only needed one root canal, one crown and a professional cleaning. It took her one week to get everything done and she was serviced by 4 different dentists.

The owner helped her with the x-ray booking, speed up the services as much as possible and even gave us restaurant recommendation. I couldn't recommend more their services. It was absolutely amazing and professional work! On top of that, we paid way less than we would in France, including flight, hotels, food and tours around Bucharest.

We already lived in Brazil and in Asia and we never found such a quality and careful dentist work. Can't recommend more! Well done :)
BVM Marian
BVM Marian2 ani în urmă
Unul dintre cele mai bune cabinete unde am fost pana acum. Profesionalismul isi spune cuvantul. Dertartajul si periajul este super. Multumesc. Revin cu drag! Recomand!
Demolari Excavatii
Demolari Excavatii2 ani în urmă
Maseaua mea sa infectat peste noapte, am sunat, m-am programat si am scapat de durere in cateva ore. Multumesc mult de tot . Recomand cu caldura!
Corina Constantinescu
Corina Constantinescu2 ani în urmă
O albire perfecta, recomand albirea cu laser este impecabila si fara durere. Arata super si cu siguranta va persista. Super echipa. Recomand.
Oana Roman
Oana Roman2 ani în urmă
Doctori specialisti si servicii excelente!
Anca Ivan
Anca Ivan2 ani în urmă
Super echipa medicala si personal foarte amabil! Revin cu drag mereu 😊
Locații recomandate