/Bucuresti/Dentist

5Dent

Bulevardul Mărășești 64-66, București 030167, România

5Dent
Dentist
4.7
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C4+J5 București, România
+40 752 271 755
5dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 12–18
Duminică: 12–18
Scrie o recenzie
Ionut R
Ionut R4 ani în urmă
Am facut infectie dupa o extractie de molar de minte la ei. Doctorul nu mi-a prescris antibiotic si nici indicatii post extractionale complete nu mi-a dat, doar sa nu mananc fierbinte si foarte rece, sa nu ma clatesc puternic si sa nu beau bauturi carbogazoase, fara a specifica perioada de timp, si asta dupa ce am cerut eu aceste indicatii. A mai zis si sa dau cu periuta in zona pentru a îndepărta resturile de mancare si sa iau Nurofen la nevoie, fara a specifica ce concetratie. Mentionez ca nu sunt fumator. De abia la al doilea consult, cand mi s-a curatat puroiul, mi s-au dat indicatii mai multe de către alt medic, mi s-a zis sa nu consum lactate si sa nu ma spal pe dinti in aceeasi zi. Coordonarea, iarasi, lasa de dorit. Cel de-al doilea medic nu stia ca am mai fost si de ce am venit, si m-a pus iar sa completez fisele. E adevarat ca am consumat lapte in seara cu extractia si cafea a doua zi, dar primul medic nu a zis nimc de lactate, ca mi-as fi amintit de lista pe care mi-a dat-o mai demult un alt stomatolog, si niciunul din cei doi nu a zis ceva de cafea. Poate nu ar strica sa aveti o lista tiparita cu indicatiile pentru a nu se mai omite din ele. Noroc ca am cautat si gasit lista cea veche cu instructiunile complete.
Dupa 4 luni de la extracție inca am dureri. Decat sa nu simti nimic in timpul extractiei, mai bine sa-ti treaca mai repede.
Andrei Buliga
Andrei Buliga4 ani în urmă
O experienta de 5 stele. Recomand Clinica 5Dent . Aici am intalnit medici profesionisti atenti si foarte amabili. Dupa ce am fost la mai multe cabinete si toate mi-au recomandat extractia unui dinte cu un ac rupt pe canal si apoi implant dentar , aici am gasit o echipa profesionista care a reusit sa imi salveze dintele cu ajutorul microscopului . Multumesc 5Dent
Ionuţ Eduard Cîrstea
Ionuţ Eduard Cîrstea4 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre clinica. Merg lunar de aprox. un an de zile, si pana acum nu m-a durut nimic desi am suferit diverse interventii. Personalul este foarte atent, profesionist si am apreciat faptul ca imi sunt explicate toate procedurile si tratamentele pe care le sufar. Recomand.
Flori Dor
Flori Dor5 ani în urmă
Imi pare rau ca sunt doar 5 stele! Domnul dr. Cosmin Calin merita toate stelele de pe cer pentru omenia si profesionaismul lui! Am ajuns acolo cu o infectie mare la dintii din fata de pe maxilar acum inainte de sarbatori si mi-a facut extractii, rezectii si implanturi cu incarcare imediata si astazi urmeaza sa ma duc la cabinet sa-mi puna dintii! Nu am cuvinte sa-i multumesc doctorului Calin Cosmin si doamnelor asistente care m-au tratat cu multa atentie si prietenie! Curatenia din cabinet impecabila, instrumente si materiale de ultima generatie, durere 0, calitate exceptionala! Recomand din tot sufletul acest cabinet!
Enache Aurelian-Stefan
Enache Aurelian-Stefan5 ani în urmă
Experienta foarte placuta. Medici foarte primitori si deschisi in a asculta si a recomanda cele mai bune solutii pentru problemele dentare aparute sau pe cale sa apara. Cabinet curat si cu echipamente noi. Acces facil. Recomand cu cea mai mare incredere. Multumiri domnului doctor Catalin Pascu pentru profesionalism si pentru modul in care isi trateaza pacientii.
Marina Munteanu
Marina Munteanu5 ani în urmă
Recomand Clinica 5Dent. Aici am intalnit o echipa formata din tineri profesionisti, care intr-adevar isi dau interesul pentru pacientii lor. In cazul meu, Dr. Pascu Catalin a reusit sa ma faca sa ma simt confortabil atunci cand merg la dentist. Mereu atent cu pacientul, pot spune ca am avut parte de o experienta lipsita de durere, la fiecare programare facuta la dentist.
Marius Enciu
Marius Enciu2 ani în urmă
Sotia a avut o urgenta cu o mica avarie la un aparat dentar montat in strainatate, dupa ce am fost refuzati de alte cabinete 5dent nu numai ca au primit-o dar au efectuat ajustarea gratis fiind o interventie simpla. Recomand! Va multumim!
Mad Madalina
Mad Madalina2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. Ma duc ieri sa imi rezolva problema azi imi cade. Si asistenta imi spune ca e vina mea si mai mai sa ma si bata prin telefon daca ar putea.

Serios atitudinea mea? Am sunat si am vb foarte frumos prima data si am cerut ajutoru. Nu mai aruncati vine pe mine ca nu aveti de ce. Mai bine vorbiti cu personalul. 🤨🤨
Locații recomandate