/Bucuresti/Dentist

Dentist Crangasi

Calea Crângași 27, București, România

Dentist Crangasi
Dentist
4.4
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F332+75 București, România
+40 21 637 0516
dentistcrangasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Boca
Adriana Boca2 ani în urmă
E o mare realizare să îți cadă o plombă de 2 ori într-o lună! Drept urmare, pierdem o ultimul membru al familiei, care a rămas fidel clinicii.
Dorina Ramona Radulescu
Dorina Ramona Radulescu2 ani în urmă
Buna ziua !
De curand am avut o problema cu un dinte si am fost la un cabinet in cadrul clinicii, la dna dr Brandusa Stefan.(specializata pe paradontologie) si stomatologie de specialitate.
Vreau sa spun ca am teama de dentist ,injectii din copilarie.
La dansa nu am simtit nimic.Profesionalismul si tehnica spun totul.
Astazi am dintele salvat si o buna estetica datorita dansei careia ii multumesc.
Costurile nu sunt f mari fata de alte clinici.
Ce e drept ,as avea de obiectat personalului de la receptie(mai incurca orele de programare).
Recomand clinica si domnii dr ,in special Brandusa Stefan .
Rezeanu Livia
Rezeanu Livia2 ani în urmă
Steluțele sunt pentru profesionalismul chirurgului, căruia îi mulțumesc că m-a făcut să trec peste teama de injecție. Nu am simțit nimic. Am făcut extracția molarului de minte.
Nu am oferit a 5-a steluță pentru că am întrebat când am făcut programarea pe asistentă cât va fi extracția. Mi-a zis că în funcție de complicație va fi 180-300 lei.
După ce și-a făcut efectul anestezia. A durat maxim 1 min si 30s să îmi scoată măseaua. Și după ce am ieșit din cabinet am plătit 240 lei. Și mi-au făcut factură de 180 lei.
Nu știu motivul pentru care am plătit cei 60 lei. Pentru că am văzut factura când am ajuns acasă că am plătit mai multe decât era scris în factură.
Petru Coman
Petru Coman2 ani în urmă
Vin la aceasta cabinet din anul 1993 si asta cred ca spune totul !
Desi m-am mutat din cartier si locuiesc mult mai departe, revin aici pentru medicii extraordinari si desi au trecut 27 de ani de cand le-am fost pacient pentru prima data, continuui sa vin intr-un loc unde gasesc acelasi profesionalism si intelegere. Acum 27 de ani, era un singur cabinet, iar acum cred ca sunt 6 sau 7, o echipa mare de medici, asistente, totul la un alt nivel.
Maria Samson
Maria Samson2 ani în urmă
o experienta placuta la dna dr IDRICEANU ANCA ! stiti cumva cat mai este o plomba acum pe timp de pandemie in 2021? mi s-a spart dintele cu tot cu plomba cand am muscat dintr-un mar , aveam de ceva ani plomba , multumesc ?
Stoica Gabriela
Stoica Gabriela2 ani în urmă
Nota 20. Toata familia am fost aici pentru diverse probleme. De fiecare data aceeasi atmosfera, caldura si rabdare din partea personalului. Am fost la diversi medici iar toti au fost mai mult decat ce speram sa gasesc. Preturile sunt foarte bune.
Ingrid Coman
Ingrid Coman2 ani în urmă
Aici am gasit unul din cei mai buni chirurgi din Bucuresti ! Aveam un molar de minte orizontal, toti doctorii pe care-i vazusem anterior ma trimiteau in alta parte, spunandu-mi ca este o operatie foarte grea si trebuie cineva special pe chirurgie .Aveam si experienta de la molarul opus, in urma caruia am ramas cu o usoara amorteala in zona si eram foarte speriata. Am ajuns la acest cabinet la recomandarea unei verisoare , am avut noroc zic, sa dau peste un doctor extraordinar , care mi-a facut interventia cu un profesionalism rar ! Totul a decurs excelent, iar recuperarea dupa interventie a fost o joaca fata de ceea ce suferisem la interventia pentru molarul opus. O echipa minunata !
Multumesc dl.dr Georgescu !
Sandu Lungu
Sandu Lungu2 ani în urmă
Cabinet mare , 6 sali , atmosfera super profi , preturi mult mai rezonabile decat oriunde am mai fost .
Desi doctorii umblau imbracati ca niste cosmonauti, cel la care am fost repartizat a fost extraordinar, nu cred ca am intalnit pe cineva mai sociabil, calm si rabdator . Recomand !👍
Locații recomandate