/Bucuresti/Dentist

SORIdent

Strada Vatra Luminoasă 1-27, București 021911, România

SORIdent
Dentist
4.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QP+4R București, România
+40 770 889 776
sorident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 13–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 13–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florian R
Florian R2 ani în urmă
Am fost mulțumit de serviciile drei Dr Bercaru . Deși am avut lucrări simple , dar și ceva mai complexe , toate au fost rezolvate cu delicatețe maximă .
Iulian Aldea
Iulian Aldea4 ani în urmă
Cel mai fain medic la care am fost pana acum. Am mers eu, apoi sotia si apoi am mers si cu copiii mei. Am recomandat si altor amici. Foarte profi si foarte implicat. Si preturile sunt super ok. Vorbeste perfect engleza si acesta a fost un motiv in plus sa il recomand colegilor expati si absolut toti au fost super incantati.
Eli
Eli4 ani în urmă
Felicitari domnului doctor SORIN pentru modul ireprosabil in care trateaza pacientii din punct de vedere al actului medical care este de inalt profesionalism, dar si al relatiilor cu pacientul , al discutiilor si explicatiilor detaliate date ori de cate ori se cer, privind desfasurarea lucrarilor, al timpului necesar acestora, al preturilor si in general, privind tot ce il intereseaza pe pacient.Calmul, zimbetul deschis, amabilitatea si discretia doctorului, dar si al asistentelor, creaza o atmosfera placuta, calda si de incredere ca totul va fi bine, iar teama de durere diminuindu-se spre zero.Nu este lipsit de interes si faptul ca preturile sunt rezonabile, unele chiar mai mici decit in unele cartiere ale capitalei, prioritar fiind actul medical si nu afacerea banoasa.Personal, am venit cu retinere la acest cabinet, avand anterior in acest domeniu o experienta neplacuta , iar alegerea mea a fost facuta pe internet mai mult din intuitie.Ma bucur ca am facut aceasta alegere.Succes in continuare intregului personal al cabinetului.Cu respect si consideratie, Elena Coman
Flavius Jora
Flavius Jora5 ani în urmă
Cel mai profesionist medic stomatolog dintre toti cei la care am mers. Am fost uimit cat de multa rabdare reuseste sa aiba. Am mers atat eu cat si baietelul meu si de fiecare data am fost foarte multumiti. Dupa ce l-am cunoscut pe domnul doctor Sorin Dragnea am ramas client fideli. Recomand!
Ioana Horvath
Ioana Horvath5 ani în urmă
Mi-am extras doua masele de minte. Chiar n-am simtit nimic si recuperarea din zilele urmatoare n-a fost deloc neplacuta, cum ma asteptam. Nici prima oara, nici a doua. Multumesc!
Costi Coman
Costi Coman5 ani în urmă
Recomand cu drag acest cabinet ,sunt o echipa de profesionisti.aici totul este de calitate,pacientul este tratat cu respect iar serviciile sunt de o calitate superioara.
Calitatea face diferenta
Liz popescu-yates
Liz popescu-yates8 ani în urmă
Un cabinet excelent din toate p.d.v... Un personal profesionist, bine pregatit, unde se respecta pacientul, si, mai ales, unde nu se face rabat de la calitate... Calitate la un pret rezonabil, comparativ cu multe alte cabinete stomatologice... Sunt pacienta d-nei dr. Dragnea, careia ii multumesc pt. dantura de vis pe care mi-a lucrat-o... Recomand cu incredere si caldura acest excelent cabinet!...
Alex S
Alex S2 ani în urmă
Partea buna: Sorin are simtul umorului, comunica eficient pe parcursul interventiei, nu se grabeste.
Partea proasta: aproape am pierdut un dinte frontal dupa ce s-a format o carie uriasa sub plomba, pe care am depistat-o tarziu.
Locații recomandate