/Bucuresti/Dentist

Prodentcare

Calea Rahovei, București 050897, România

Prodentcare
Dentist
3.6
51 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C37G+RP București, România
+40 724 873 551
prodentcare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
felix1 an în urmă
de evitat
Mihaela Dragomir
Mihaela Dragomir2 ani în urmă
Nu recomand aceasta dugheana zisa clinica de stomatologie, cu medici total lipsiți de profesionalism. Riscați sa rămâneți cu acul de la freză blocat in canalul dintelui asa cum am patit eu. O săptămână am stat asa ptr ca nici un medic de acolo nu a fost în stare sa mi-l extragă. A trebuit sa merg la alt cabinet cu medic specialist în endodonție. Alt chin, alți bani. Nu mai spun de lucrarea care am facut-o și care a costat sute de milioane ca e varza, lucrare care a fost cimentuita, dar după 2 săptămâni, în unele locuri s-a dezlipit. Mi s-a spus ca de vina e organismul meu ,gen ca doar după 2 săptămâni mi s-a retras gingia și osul. Deci... nu recomand sub nici o forma.
Mihaela Anica
Mihaela Anica2 ani în urmă
Recomand! Am fost cu un copil de 6 ani la dl doctor Bogdan, iar experienta a fost una foarte plăcută! Mulțumim!
Dani Alex
Dani Alex2 ani în urmă
Nu recomand nimanui aceasta clinica..Am fost la o doamna dr care facea o anestezie de amortea si se umfla toata fata doar pt 1 masea. Iar cei 2 dinti pe care ea i a plombat ca asa trebuia cik au inceput de curand sa faca cangrena pulpara. Motivul? La ambiii a pus plomba peste care. Femeaia aia cred ca era asistnta cva si se dadea doctora dar asta am realizat dupa ceva timp. Niciodata nu am priit trimitere catre radiologie sau reteta cu parafa care sa aiba numele ei. De 2 ori am fost(primele 2 pt tratament cik) si de 3 ori a fost alta parfa. Eu personal am facut plangere la colegiul medicilor pt tot ce se intampla acolo. Sper sa si plateasca pt asta.
Alexandra Argatu
Alexandra Argatu3 ani în urmă
Ar trebui să vă feriți de acest loc cu orice preț!! Am fost la urgență la stomatolog și pot spune că nu am dat de o persoană prea profi, nu prea știa ce face acolo, după trebuind să merg în alta parte sa îmi refacă lucrarea cu totul. Ca să nu mai spun că lucra într-un halat de baie pluşat...iar prețurile lasă de dorit. Am ajuns să dau pe o plombă dublu cât aș fi dat în altă parte și măcar de făcea o treabă bună să își merite banii. Nu o să dau nume din bun simț, dar am văzut că se plânge lumea mai jos de dumneaei.
Stanescu Elena
Stanescu Elena3 ani în urmă
Nu mi a făcut absolut nimic și mi a luat banii. Îmi pare rau ca am venit aici. Doamna nici nu stia ce sa facă, ce sa mai zic . Halal stomatolog
Alexandra Florina Iordache
Alexandra Florina Iordache4 ani în urmă
Cea mai proasta experiență...curatenia lasă de dorit... Doctorii aleargă di trgun cabinet în altul...treaba făcută de mântuială deși i-am tot repetat ce ma deranjează... Sa nu mai spun ca după 2 zile plomba a început sa se facă bucăți...Evitati
Daniel Petrescu
Daniel Petrescu2 ani în urmă
Buna ziua. Am fost foarte multumit de serviciile oferite de clinica. Am avut o urgenta stomatologica noaptea (hemoragie de la o extractie facuta la alta clinica) )si doamna doctor de garda a reusit sa imi rezolve problema eficient si cu profesionalism. Multumesc pentru serviciile oferite.
Sandu Alexandra
Sandu Alexandra2 ani în urmă
O experienta frumoasă, fiind prima oara la dentist si cu o infecție destul de grava la o masea. O super doamna si o dentista minunata dr. Ene Carmen.
Locații recomandate