/Bucuresti/Dentist

Premium Dent

Strada Boiangiu Radu 22, București 011389, România

Premium Dent
Dentist
4.9
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36G+V5 București, România
+40 721 881 299
premiumdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Vasile
Cristina Vasile2 ani în urmă
Servicii de nota 10. Sediul este modern, cu aparatura foarte buna si cu o atmosfera relaxanta. Echipa este foarte buna iar personalul de la receptie foarte amabil, atent la detalii si mereu pregatit sa te ajute. Preturile sunt foarte bune. Recomand cu drag clinica si in special pe domnii doctori Salavastru.
Teodora Teodoroiu
Teodora Teodoroiu2 ani în urmă
Cel mai profi cabinet de stomatologie din Bucuresti! Medicii lucreaza impecabil, sunt punctuali si organizati, iar locul este superb, dotat cu aparatura de cea mai buna calitate! Recomand cu toata increderea!
Cosmin Dobra
Cosmin Dobra2 ani în urmă
Printre cele mai placute experiente. Aparatura moderna, curatenie deplina, programarile mereu respectate iar medicii au fost mereu implicati si atenti la mine. Chiar consoder serviciile ca fiind premium la preturi normale.
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Am avut parte de o experienta foarte placuta! Cabinetul este extrem de curat, echipa profesionista iar ambientul foarte placut incat aproape am adormit pe scaun!
Daniel Dudu
Daniel Dudu2 ani în urmă
Clinica de top cu doctori de top. Dr. Dan Salavastru este unul dintre cei mai profesioniști, atenți și blanzi doctori stomatologi pe care i-am experimentat. Recomand cu drag aceasta clinica.
Mihaela Avrigeanu
Mihaela Avrigeanu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta clinica și pe Dr.Cirstoiu Patricia, un medic foarte blând, foarte bine pregătit, aplecat spre nevoile pacientului si cu o mână foarte ușoară!
Florentina Dincă
Florentina Dincă2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul doamna doctor ortodont Simona Salavastru. Este cel mai bun ortodont pe care l-am întâlnit. Recomand clinica Premium Dent.
Radu Camelia
Radu Camelia2 ani în urmă
Medici bine pregatiti, aparatura medicala de ultima generatie si multa atentie la detalii, cam asta am intalnit eu la Clinica Premium Dent. Copiii mei merg cu placere la controalele regulate. Recomand cu drag aceasta clinica stomatologica.
Locații recomandate