/Bucuresti/Dentist

DentoCare Lujerului

Șoseaua Virtuții 2C, București 060784, România

DentoCare Lujerului
Dentist
3.7
35 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2PP+85 București, România
+40 758 052 040
dentocare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina1 an în urmă
Nu recomand clinica din Sediul Minulescu Dr. Popescu. Nu comunica, iau pacientii pe banda rulanta, nici 3 min de pacient. In cazul meu a fost o eroare clara de tratament fara poziționarea corectă a danturii iar nimeni nu își asumă nimic. Management-ul nu răspunde. Politica firmei este sa lungească tratamentul cât mai mult posibil.
Daniel-Ionel Popescu
Daniel-Ionel Popescu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite. Am un an de când port aparatul dentar și rezultatele sunt incredibile. Personalul este amabil, atent și dau dovadă de profesionalism. Recomand!
Diana Țîrdea
Diana Țîrdea2 ani în urmă
În 2019 am decis sa-mi pun aparat dentar la această clinică.Inițial am început cu o doamnă doctor Popescu Iulia de care nu am fost mulțumită cum lucra,iar mai apoi la câteva luni am fost preluată la cererea mea de doamna Clapescu Iulia de la care am avut parte de înțelegere,eu venind de la Buzău și de multe lămuriri legate de aparat. Am avut câteva intervenții făcute și cu doamna Nicola Carmen și am fost la fel de mulțumită. În prezent, tocmai ce am înlăturat aparatul,iar rezultatul este unul bun și sunt încântată. Raportul calitate preț este justificat. Recomand!
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
Munca proasta pe multi bani, doctorite nervoase, asistente neatente de foame.Per total Epic Fail. i advise you not to go here. Amateur work.
Bucur Roxana
Bucur Roxana2 ani în urmă
Nu recomand deloc! Initial am trecut cu vederea ca la o programare precedenta m-au sunat doar cu o jumatate de zi lucratoare inainte ca anuleaza o programare facuta cu multa vreme in urma. Mi-am stricat o zi de concediu, am parcurs 250 km dus intors de pomana, nu si-au cerut deloc scuze si au dat vina pe medic. Ok, am zis ca se intampla , asta este, si medicii au propriile lor probleme. Dar sa ajung acolo la ora fixata, dentistul sa treaca rapid pe langa mine urmat in mare viteza de o domnisoara asistenta si ambii sa ma ignore complet, iar eu sa astept 25 minute, venita de de la 125 km, in timpul meu, pe banii mei, cu proprii pacienti amanati, intr-o clinica privata unde iti platesti tratamentul si fara nici un fel de explicatii din partea medicului, asistentei si receptionistei, chiar este de prost gust! Daca s-ar fi lungit tratamentul pacientei de dinaintea mea si cu o ora, nu ar fi fost o problema sa astept, nu ar fi fost o problema sa astept nici daca dentistul mi-ar fi spus ca se duce sa manance, la cafea, etc, dar sa dispari in neant cu atata nesimtire nu am pomenit nici macar in spital de stat! Sa mai adaug ca dezinfectia cabinetului ramas brusc gol cu pacinet la usa nici macar nu s-a efectuat? Nu au avut timp, s-au grabit sa fuga din el! NB. Acolo pacientii sunt denumiti "clienti"( a se citi ce scrie pe usa toaletei)... Daca nu respectati pacientul, macar respectati CLIENTUL.
Valentin Porumbita
Valentin Porumbita2 ani în urmă
Azi 1 Aprilie am fost programat la ora 10 ,dar din nefericire doamna de la clinica Dentocare Virtuți nu a inteles bine nr.,meu de tel și a trimis mesajul la alcineva eu am am venit la programare la ora 10 și am fost anunțat ca am alta programare la ora 16 ,acum cine este de vina aici?,într-o Clinica asa renumita se lua masuri pe moment și trimis sau rezolvat problema clientului.Pentru o cosultatie cred ca se putea rezolva pe.momen nu chemat la ora 16.
Denisa-Adriana Zlate
Denisa-Adriana Zlate2 ani în urmă
Am fost la o alta clinică pentru a face 4 extracții (molarii de minte) am făcut doar doua la clinica respectivă (CISO - piața Alba Iulia) unde mi s au inflamat și infectat gingiile, iar durata de extracție a unui molar de minte a fost undeva la 1-2 ore, un proces foarte dureros.
Am venit la aceasta clinică pentru a continua extracțiile și pentru a opta pentru un aparat dentar, domnul Dr. Care s a ocupat de extracții a fost foarte profesionist, a vorbit tot timpul cu mine pe parcursul extracțiilor, precizez faptul că mi a extras ambii molari de minte în 30 de minute, a fost o durere suportabila și totul a decurs foarte bine! Mă bucur că am ales să merg la aceasta clinică!
Nicolae Eugeniu
Nicolae Eugeniu2 ani în urmă
Recepționerele sunt total neprofesioniste. Daca întârzii 5 min din cauza faptului ca stai la rand dupa plata altora nu mai esti primit si ti se spune in față ca poți sa iti faci reprogramare peste 2 sapt. Niciun pic de înțelegere. Prefera sa isi piarda clienții. Informații date prost la telefon. Este o zona f aglomerata in partea cu Lujerului.
Craciunica Ramona
Craciunica Ramona2 ani în urmă
Desi am mers la această clinică si am fost mulțumită pe parte dentodentie, când am sunat pt o problemă pe parte de ortodontie (demontare si remontare contentie pt ca trebuia sa fac un RMN si nu se poate face cu aceasta contentie metalică) mi s-a spus ca medicii de aici nu preiau pacienții altor medici. Medicul meu ortodont este la Timișoara. Ce ar trebui sa fac?? Sa merg 700 km ca sa imi dau jos o contentie?!?! Profesionalism 0.
Locații recomandate