/Bucuresti/Dentist

MidentStyle

Complex ROSE GARDEN, Iris, Șoseaua Colentina 16, București, România

MidentStyle
Dentist
4.3
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F45J+CP București, România
+40 722 452 975
midentstyle.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Oprea
Iulia Oprea2 ani în urmă
Recomand clinica si medicii de aici pentru experienta si profesionalism. Am fost la dna dr Mihu cu multe probleme si a rezolvat minunat de fiecare data.
Beatrice
Beatrice2 ani în urmă
Doamna doctor Nina este foarte răbdătoare si profi 👍 explica mereu ce face si iti da un plus de încredere!! O recomand cu toata inima!
Adrian Fedor
Adrian Fedor2 ani în urmă
Minusuri:
- lucru făcut în grabă
- grimase si comentarii când nu ieșea ceva cum trebuie, nu prea se oferă încredere clientului când se face asta
- preturi piperate (o lucrare pentru o singura măsea și nu implant m-ar fi ajuns la cel puțin 1500 de lei), mi au scos nervul + plomba 900 lei apoi am ales sa continui cu alta clinică
-la ambele ședințe am cerut să mi se facă un plan pentru toată dantura (contra cost), nu l-am primit, lipsa de timp.
Plusuri:
- Au grijă la durerile pacientului in timpul lucrării (anestezia foarte bine făcută)
- recepție ireproșabilă

Tind sa cred că sunt un caz izolat dar mă simt dator să-mi spun experiența. Mult succes și sper să luați feedbackul meu ca fiind unul constructiv.
Eliza Olarean
Eliza Olarean2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea clinica MidentStyle! Medici de top si personal profesionist, comunicare doctor - pacient de exceptie, locatie excelenta. Am ramas placut surprinsa sa gasesc in cadrul clinicii aparatura medicala de varf si tratamente moderne.
Desi am fost pentru o simpla procedura, totul s-a rezolvat intr-un timp scurt si eficient, iar vocea doamnei doctor m-a linistit pe loc.
O sa revin ori de cate ori voi mai avea nevoie!
Raluca Balan
Raluca Balan2 ani în urmă
Merg de peste 2 ani la acest cabinet si sunt foarte multumita de calitatea lucrarilor dentare. Il recomand cu incredere pe Dr Ovidiu Ungureanu. Un medic dedicat, bun profesionist, care lucreaza cu foarte multa rabdare.
Oancea Catalin
Oancea Catalin2 ani în urmă
Grație abonamentului la Regina Maria, am avut un detartraj gratuit, însă, pe lângă faptul că am așteptat mai bine de 35 min (având deja programarea făcută cu 3 zile înainte), detartrajul a fost făcut pe repede înainte, iar doctorul a omis câteva zone, nu a folosit nici aparatul cu aer comprimat că să inspecteze, să vadă dacă mai este nevoie să intervină (nici măcar nu mi-a arătat cum arăta lucrarea la final). Mi s-a părut o lipsă de profesionalism, comunicarea a fost slabă pe parcursul intervenției (nu întreba și el, te doare? vrei sa clătești?...absolut nimic) și cred că mai mult se grăbea că să recupereze timpul pierdut. Destul de dezamăgit, nu recomand și cu siguranță nu o să mai vin.
Neko Andreea
Neko Andreea5 ani în urmă
Va recomand sa veniti aici. Asistente cu multa experienta, daca te vad fricos (cum sunt eu) fac tot posibilul sa te ajute sa nu te doara nimic, si da, recunosc, uneori mai vii si astepti si cu programare dar si eu odata am stat peste programarea mea pt ca s-a descoperit ceva ciudat la un dinte, deci nu pot spune ceva rau in legatura cu asteptatul, nu este vina asistentelor. Intradevar costa mai mult decat unde mergeam inainte, dar nici nu se compara, merita toti banii. :) Nu ascultati review urile proaste de mai jos cu "asistente sictirite". Nu cred ca voi dupa 8 ore de umblat in gura oamenilor ati avea o stare prea joviala. Dar eu niciodata nu le-am prins asa. Ele nu vor fii rele cu tine daca stii sa te comporti civilizat.
Denisa Violeta
Denisa Violeta2 ani în urmă
Dau o stea ca nu exista 0.
Pentru repararea unei masele sa dau 540 de lei, este mult prea absurd.
De 4 zile inca ma doare locul, am solicitat raspunsuri la alte intrebari legate de probleme cu dantura insa mi s-a raspuns " Vom discuta data viitoare".
Am mers pentru repararea unei masele+detartraj, am specificat asta insa domnul doctor nu a avut timp sa le faca pe amandoua.(nu vad unde e problema mea aici). Mi se pare un om lipsit de experienta dat fiind faptul ca am destula experienta cu diversi stomatologi.
Foarte departe locul. Personal, nu ma voi mai intoarce.
Locații recomandate