/Bucuresti/Dentist

DentAplus

Bulevardul Iancu de Hunedoara 35, București, România

DentAplus
Dentist
4.3
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33W+69 București, România
+40 733 524 365
clinicadentaplus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilie Dorina
Ilie Dorina2 ani în urmă
Folosesc tehnologie inovatoare și de calitate pentru succesul serviciilor .Orice problemă stomatologică are rezolvare la cabinetul lor .Aparatură performantă. Medici profesioniști.
Sunt la un nivel superior. Nu m-a durut absolut nimic.E perfectiunea. Mi- a oferit zâmbetul. Mulțumesc d-nei dr Andreea Wagner!
Gabriel Dan
Gabriel Dan4 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism. Oameni atenti, sufletisti, rabdatori si intelegatori.

Recomand din tot sufletul.
Doinita Constantinovici
Doinita Constantinovici4 ani în urmă
O echipa care ma face sa ma simt mereu în siguranță. Foarte bine pregătiți profesional!
Nicoleta Vandra
Nicoleta Vandra5 ani în urmă
Toti membrii echipei sunt profesionisti, rabdatori, lucreaza cu grija, sunt organizati si prietenosi. Serviciile sunt excelente, echipamentele sunt moderne, totul este curat si ingrijit; dar cel mai important este fapul ca aceasta clinica imi inspira incredere, de aceea ii recomand cu drag.
Palarie Ioana Cristina
Palarie Ioana Cristina5 ani în urmă
Dupa ce au pierdut si fisa de pacient intrucat doamna doctor la care mergeam a plecat, m-am dus la un control. A ramas sa fiu reprogramata dupa primirea radiografiei, si ca vor suna cum primesc rezultatul. Au trecut 4 luni... neseriozitate maxima in ceea ce priveste administrarea, degeaba au aparatura buna.
Cristina Basescu
Cristina Basescu6 ani în urmă
Merg la Dr Andreea Wagner de cativa ani si sunt foarte multumita. Clinica este foarte curata, aparatura moderna si personal amabil.
Maria luoana stanciu
Maria luoana stanciu7 ani în urmă
Merg de mai bine de 2 ani, ce imi displace este ca de fiecare data cand ajung la ora programata, astept minim 20 de minute ca sa pot intra. In cazul in care stomatologul isi ia concediu, iar tu ai programare, nu te anunta nimeni(anume receptionista), ba chiar ti se spune ca nu se intoarce la data de(desi tu stii de la alti pacienti care se duc in data raspectiva ca este la clinica stomatologul), de aceea trebuie sa faci o alta programare. Receptia, programarile, lasa de dorit, insa oamenii care se ocupa de dintii tai sunt de nota 10.
Nicoleta Minodora Lazar
Nicoleta Minodora Lazar7 ani în urmă
Singura clinica la care am incredere sa merg cu cei mici: medici incredibili, si incredibil de rabdatori, clinica este foarte bine dotata, curatenie exemplara.
Locații recomandate