/Bucuresti/Dentist

Dr.Bogoiu Dental Clinic

Strada Matei Basarab 27, București 030167, România

Dr.Bogoiu Dental Clinic
Dentist
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J6+8M București, România
+40 746 540 540
drbogoiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Soma Manmi
Soma Manmi2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr. Bogoui este unul dintre cei mai buni stomatologi la care am fost vreodată. Vorbește foarte bine engleza și explică fiecare pas pentru a vă liniști înainte și în timpul sesiunii. Îl recomand cu drag.

(Original)
Dr. Bogoui is one of the best dentists I’ve ever been to. He speaks English very well and explains every single step to reassure you before and during the session. I highly recommend him.
Ruxandra Constantina
Ruxandra Constantina2 ani în urmă
O experienta de nota 10, alături de o echipa de profesioniști adevărați, care iti dau incredere in siguranța actului medical si te ajuta sa scapi de stresul si frica cu care toți pășim intr-un cabinet stomatologic. Felicitări!
Cezara Tilici
Cezara Tilici4 ani în urmă
Probabil cel mai bun cabinet dentar din București!
Cristina Bratu
Cristina Bratu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt probabil unul dintre cei mai dificili pacienți dentari, sunt nervos, foarte sensibil și mă plâng când simt cea mai mică durere.

Dr. Bogoiu este cel mai bun, am toate tratamentele dentare cu el de peste 10 ani, lucrează foarte blând, descrie toate opțiunile posibile, care sunt consecințele și cea mai bună alegere.

Asistenții sunt întotdeauna primitori cu un zâmbet, au grijă de toți pacienții cu considerație și respect.

Nu l-aș putea recomanda pe Dr. Bogoiu mai mult!

(Original)
I am probably one of the most difficult dental patients, i am nervous, very sensitive and complain when i feel the smallest pain.

Dr. Bogoiu is the best, i am having all my dental treatments with him for over 10 years, he works very gentle, he describes all possible options, what are the consequences and the best one to choose.

The assistants are always welcoming with a smile, they are taking care of all patients with consideration and respect.

I couldn't recommend Dr. Bogoiu more highly!
Cioboata Mihai-Adrian
Cioboata Mihai-Adrian2 ani în urmă
Am trait cu frica de dentist cam intreaga mea copilarie din cauza unor experiente destul de neplacute. Am ajuns la acest cabinet printr-o recomandare si ulterior am ajuns sa vin aici cu recurenta. Ba chiar am ajuns sa merg cu drag. Pana acum nu am efectiv nimic rau de spus, oricat as incerca nu gasesc. Am fost tot timpul intampinat cu multa voie buna. Atat domnul doctor cat si colegii acestuia au dat dovada de super multa rabdare si atentie.
Andra Traistaru
Andra Traistaru2 ani în urmă
Dl. Dr. Bogoiu si echipa dansului sunt extraordinari! Pe langa abordarea calma si profesionista au si multa rabdare cu pacientii, conditiile de igiena sunt la cel mai inalt nivel iar interventiile sunt complet nedureroase. Pentru mine, vizitele la stomatolog nu mai sunt deloc un stres. Ca atare, nu pot decat sa le doresc multa putere de munca!
Claudia Dragomir
Claudia Dragomir2 ani în urmă
Domnul doctor este un om minunat. Alături de echipa lui tânăra, face magie. Practic te face sa uiti ca ești la dentist, mai ales ca atmosfera este relaxata, toată lumea zâmbește și tu ca pacient ești mereu in centrul atenției, tratat cu grija și răbdare.
Stefan Marculescu
Stefan Marculescu2 ani în urmă
recomand, foarte buni!
Locații recomandate