/Bucuresti/Dentist

CLINICA 32 - Clinica stomatologica

Strada Scărlătescu 3, București 011158, România

CLINICA 32 - Clinica stomatologica
Dentist
4.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33H+2H București, România
+40 31 620 3030
clinica32.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionela Sc
Ionela Sc2 ani în urmă
Calitatea lucrarii este slaba, iar pretul final a fost cu 50% peste cel confirmat initial. Pretul pot accepta, dar lucrarea lasa mult de dorit, este joasa, creeaza multe neplaceri, comparativ cu alte lucrari anterioare efectuate de 2 medici, 1 tanar talentat si 1 cu experienta. Eu am fost la o dna doctor, dar m.a dezamăgit. Plus ca vorbea cu asistenta mult, lucruri personale, dar macar sa fi lucrat bine. Bani risipiti
Mugur Nicolae
Mugur Nicolae2 ani în urmă
Da, vad ca sunt printre putinii care acorda o stea!
M-am dus pentru 2 plombe (curatat canale sub microscop), care la planul initial costau in jur de 1600 lei, iar la sfarsit mi s-a cerut in jur de 3000 lei, pentru ca plombele necesitau si 2 incrustatii si cand le-am cerut explicatii legate de pretul initial si pretul final, mi-au spus ca n-am inteles si daca nu vreau incrustatiile respective, sa nu le pun. Ideea era ca am fost obligat deoarece, dupa plombare am ramas cu gauri destul de mari si era deranjant.
In fine, am platit suma respectiva si mi-am spus in gand ca nici nu mai calc in clinica voastra, incercand sa dau uitarii incidentul neplacut.
Dar ce sa uit, ca acum cateva zile, mi-a cazut o incrustatie iar in ziua urmatoare, cealalta! Halal lucrare!
Partea mai amara acum urmeaza....m-am dus la un cabinet stomatologic care m-a intrebat ca de ce mi-am pus incrustatii si nu coronite...i-am spus ca a fost solutia "marilor specialisti stomatologi" si atunci mi-a explicat medicul respectiv ca o incrustatie avea PRETUL DUBLU fata de o coronita!
Isi poate imagina cineva ca o clinica cu o asemenea faima se preteaza la asa ceva?!?
Rusine!
Onesemiuc Gabriel
Onesemiuc Gabriel2 ani în urmă
Deocamdată am facut 10 implanturi definitive plus aditie os,5implanturi provizorii, am venit cu o proteza, deci nu aveau nici un punct de riferiment la cum arătau sau ar fi trebuit să arate dintii meu originali,am o coroană fixa provizorie deocamdată, mai este cale lungă, dar am toată încrederea că o să fie un rezultat foarte bun la final
Liana Spălățelu
Liana Spălățelu3 ani în urmă
Clinică de tip occidental, aparatură modernă, materiale de calitate si profesionalism începând cu personalul de la recepție, asistente și în mod special medicii care s-au angrenat la lucrarea complexă de care am avut nevoie. Multumesc dlui dr. Nica Mihnea si dnei dr. Antonia Mihăilescu. Recomand cu încredere!
Croi asha'man
Croi asha'man4 ani în urmă
Problema s-a rezolvat intr-un final si , teoretic , as fi lasat-o asa . Dar , pentru ca e un mare dar , nu pot trece peste din urmatorul motiv .

Nu sunt pacient al Clinicii32 , as fi putut deveni . Am apelat la ei pentru a testa stabilitatea unor implanturi . M-am programat , au zis ok , se rezolva , m-am bucurat si am fost surprins totodata pentru amabilitate .Am revenit si de aici incep problemele . Personajul principal e , sa-i zicem Centralista . Platesc pe 14 august contravaloarea pieselor ( marca de implanturi detinuta de mine nu e folosita la clinica 32 ) si Centralista imi spune ca deja a vorbit la importator si ca pe 19 piesele ajung . Evident ca trece si 20 august si nimic , plec in concediu , ma intorc si tot nimic . Pe 5 septembrie ii sun , raspunde alta receptionera , ea nu stie , sa vorbeasca cu dl doctor si ma suna ei . A doua zi tot nimic , ii sun eu din nou , imi spune ofuscata ca a ramas sa va sunam noi ( ok , cat dureaza sa aflati ce se intampla cu piesele mele !? 24 ore !? ) , si Centralista imi spune ca personalul firmei importatoare a fost in concediu si ca mai dureaza cateva zile . Ma gandesc , ok , dar ati spus ca pe 19 sosesc piesele , au ajuns la ei dar dupa ce le-au primit au fugit toti in concediu !? Ciudat . Dar nu zic nimic , deh , cateva zile nu mai conteaza . Alea cateva zile se fac vreo 10 zile si tot nimic . Sa lamuresc situatia ma prezint neanuntat la clinica . Centralista nu e , receptionera imi spune ca mai dureaza cateva zile , nu stiu ce , nu stiu cum , eu ii cer numarul firmei importatoare , il primesc , sun si supriza : arabul ( dupa accent ) imi spune ca el < a spus la clinica ca nu e pe stoc si nu se stie cat mai dureaza >. Revin in interior , ii spun ce mi-a transmis importatorul , dar ea imi spune ca nu are ce sa faca , ca trebuie sa astept , eu ii zic ca nu mai pot , ea ca trebuie , eu cer o persoana de decizie , ca sunt deranjat de situatie dar deja ma enervez , nu e nimeni , s.a.m.d. , intelegeti voi . Pe colega o suna Centralista , si mi-o da la telefon , si , cu un tupeu dimbovitean imi spune ca m-am dat drept angajat la clinica32 cand am sunat la importator (!?) desi m-am prezentat la telefon , basca ca < mi-am asumat riscul >cand am fost de acord sa comand piesele , ca ea mi-a zis ca vin pe 24 or smth , ca fabrica a fost inchisa ( ! ) ba a dracu fabrica ) , ii spun ca nu asta mi-a spus , ea ca ba da , ca fost si dl doctor de fata , nu si nu . Pe scurt , multe minciuni . Imi creste tensiunea instantaneu , le spun ca ma duc si in sediul din Scarlatescu ( aici e vorba de sediul Banu-Manta ) si daca nu rezolv sun la ANPC . Ajung la sediul din Scarlatescu , sun , nu , nu e nimeni cu putere de decizie acolo , si cum sun la ANPC si imi spune robotul sa tastez 1 pentru.... suna Banu-Manta , ca sa vin , sa-mi restituie , ca ii pare rau de situatie , bla-bla-bla .O intreb de ce a fost nevoie de tot circul asta sa rezolovam situatia Noroc chior monser . Dl Boberis , minciuna e o aptitudine necesara angajarii la clinica dvs ? Mi-e greu sa cred asta , si nu cred ca e o imagine pe care doriti sa o aveti .

Repet , as fi lasat-o asa , dar nu suport minciuna si , mai grav , sa fiu facut mincinos de Centralista . Dau 2 stele pentru ca situatia s-a rezolvat atunci , in aceeasi zi , desi am pierdut timp , energie , nervi .

Sunt curios ce raspuns va avea staff-ul administrativ . Acum e penibil , dar , decat sa postati alte minciuni pe baza cuvantului Centralistei , mai bine nu caci deveniti ridicoli de-a dreptul .
Lori Jurist
Lori Jurist4 ani în urmă
Am ajuns la Clinica 32 la recomandarea unui prieten și sunt foarte fericita de experiența pe care am avut-o cu Dnul Dr Răzvan Boberis și Dna Dr Simona Boberis. Am avut de făcut 3 implanturi cu adiție de os și ridicare de sinus iar la recomandarea dnei Dr Boberis am mai făcut și 3 plombe și detartraj. Sunt foarte mulțumită de rezultate, clinica arată impecabil, doctorii sunt foarte profesionali, iar serviciile de cea mai înaltă calitate la niște prețuri foarte competitive. Recomand cu mult drag!
Marius
Marius4 ani în urmă
O echipa tanara, de super profesionisti! Am apreciat in mod deosebit modul de comunicare, explicatiile detaliate oferite, cat si recomandarile ulterioare interventiilor. Recomand cu caldura!
Nicole Bazar
Nicole Bazar2 ani în urmă
Recomand cu încredere Clinica 32! O echipa de medici profesioniști , aparatura de ultima generație. Eu am avut o lucrare complexa , cu operații de adiție de os, implanturi dentare ,etc. Mulțumesc domnului Dr. Popescu Valentin si domnului Dr. Mihnea Nica pentru profesionalismul de care au dat dovada! Cel mai frumos cadou de sărbători : Un zâmbet perfect natural! Nota 10 +
Locații recomandate