/Bucuresti/Dentist

DentArt Express - Cabinet Stomatologic Piata Sudului | Stomatologie Copii Berceni, Sector 4

Șoseaua Berceni Nr 23, București 041905, România

DentArt Express - Cabinet Stomatologic Piata Sudului | Stomatologie Copii Berceni, Sector 4
Dentist
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94PH+R6 București, România
+40 732 056 781
dentartexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Paula Ciuca
Paula Ciuca4 ani în urmă
Doamna doctor Ciuperca este medicul meu de 5 ani si dansa mi-a extras maseaua de minte cu care avusesem multe probleme in trecut. Plombele nici nu se vad datorita materialelor de calitate iar preturile sunt forte bune comparativ cu alte cabinete la care am fost.
Anca G
Anca G5 ani în urmă
Am fost acum o saptamana la acest cabinet pt a-mi pune o plomba si o detartrare.ambele nu au fost facute bine,drept urmare plomba facuta in mai putin de 10min a cazut dupa cateva zile...iar detartrarea trebuie sa o refac,am inca f mult tartru...nu recomand nimanui acest cabinet...
Vlad Dinca
Vlad Dinca2 ani în urmă
Atat eu, cat si prietena mea, ne facem orice procedura avem nevoie la Dentart si pana acum suntem mai mult decat multumiti! In primul rand am trecut peste "frica de dentist", pentru ca dr. Adina face in asa fel incat sa nu doara deloc. Si cel mai tare ne-a surprins faptul ca de fiecare data incearca sa ne dea solutia care sa ne coste cel mai putin, dar in acelasi timp sa fie eficienta. Recomandam cabinetul cu mare incredere din toate punctele de vedere!
Florin Pomana
Florin Pomana2 ani în urmă
Nu stiu cati medici stomatologi sunt in acest cabinet insa despre dr. Ursu (Viorel parca) am numai cuvinte de... rau.
M-am dus cu o mica durere la caninul drept, mi-a lucrat pe canal sa-mi indeparteze caria (zicea el), fara sa-mi omoare nervul mi-a pus plomba (150 lei). In acea noapte am fost cu fata umflata si dureri cumplite. M-am dus a doua zi, mi-a scos plomba si a mai lucrat pe acolo, cica mi-ar fi omorat nervul (70 lei) iar noaptea eram mai rau ca in precedenta. Noroc cu medicamentele de durere luate si antibioticele ca sa pot trece week-end-ul caci era si la finalul saptamanii. Asadar, luni iar la el si iar lucru pe canal, cu ceva medicament inauntru si pansament (50 lei). Pana vineri cand am revenit sa-mi puna nu stiu ce material inauntru cu care am stat 3 saptamani (70 lei). La final, curatare iar canal, plombat si la revedere (80 lei). Faceti si voi socoteala cat a costat si cat a durat sa-mi rezolve un canin care doar durea putin la inceput. Ba mai voia sa mai si continuam cu alte lucrari pe care le-as mai avea de facut. Sa nu mai pun si 90 lei radiografia panoramica. Oricum, eu la Ursu nu mai merg, ceilalti o fac pe burta lor.
Iulia Binu
Iulia Binu2 ani în urmă
Dr. Adina este cel mai fain stomatolog cu care am avut contact pana acum. De fiecare data am avut parte de profesionalism si vibe-ul cabinetului este unul foarte placut!
Oana Bichir
Oana Bichir2 ani în urmă
Recomand cu incredere 👏🏼👏🏼

Personal amabil si prietenos❤️

Medici profesioniști cu multa rabdare si rapiditate in rezolvarea problemelor😋
Mihaela Asiminei
Mihaela Asiminei2 ani în urmă
Recomand cu incredere😍😍😍😍
Pandelea Adela
Pandelea Adela2 ani în urmă
Locații recomandate