/Bucuresti/Dentist

Family Dental Clinic

Strada Gheorghe Țițeica 188B, București 077190, România

Family Dental Clinic
Dentist
4.9
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4C5+H5 București, România
+40 790 536 577
famdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luiza Ichim
Luiza Ichim2 ani în urmă
Recomand din toate punctele de vedere! Fetele m-au ajutat sa scap de traumele din copilărie!!!! 🙏🏻 TOTUL a fost impecabil! Mulțumesc frumos!
Alin Sterie
Alin Sterie2 ani în urmă
Tot personalul este atent, amabil si bine pregătit! Dacă sunteți in căutarea unei clinici la care sa reveniți de fiecare dată liniștiți, fără frica de stomatolog, clar acesta este. Profesionalismul este punctul forte al Family Dental Clinic.
Recomand cu încredere!!
Nicoleta Manta
Nicoleta Manta2 ani în urmă
Cele mai bune servicii le gasiti la Family Dental Clinic. Personalul este foarte amabil, profi si atent la tine si la confortul tau pentru a veni de placere la dentist. Am avut de extas maselele de minte si,desi una din ele era dificila si o amanasem de mult timp deoarece imi era teama, aici am gasit locul potrivit pentru aceasta interventie. A durat putin si nu am simtit absolut nimic pe parcursul procesului de extractie. Recomand cu caldura serviciile lor si daca doriti sa va simtiti confortabil la dentist acesta este locul potrivit. Multumesc Family Dental Clinic!
Irina-Gabriela Voinea
Irina-Gabriela Voinea2 ani în urmă
Un staff profesionist, bine pregatit si dedicat!!! In cadrul fiecarei interventii mi au fost explicate toate procedurile, doctorii sunt foarte atenti si de incredere!!!! Recomand!!!
Roxana Frincu
Roxana Frincu2 ani în urmă
Sunteți cei mai buni! Va mulțumim pentru grija și profesionalismul cu care ne-ati tratat de fiecare data! Cu ceva emotii am intrat prima oară in clinica, avand teama de dureri in general dar ne-ati schimbat radical așteptările, o vizita la stomatolog nu trebuie sa fie și dureroasa și ne-ati demonstrat asta in atâtea momente. Va mulțumim frumos și va recomandam din tot sufletul tuturor! Venim cu toții la clinica, noi-părinții, copiii, ambele perechi de bunici, fratele, prietenii apropiați și finii și fiecare avem un doctor preferat așadar mi-e foarte greu sa recomand un singur doctor, noi ii recomandam pe toți pentru ca fiecare are o specializare diferită.
Bogdan Dobrescu
Bogdan Dobrescu2 ani în urmă
Servicii de super calitate, felicitari intregii echipe de medici de la aceasta clinica, felicitari pentru felul in care isi trateaza pacientii si pentru felul in care inteleg calitatea interventiilor. Recomand cu incredere
Mihailescu Cosmina Liliana
Mihailescu Cosmina Liliana2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, mergem toată familia și suntem foarte mulțumiți de rezultate.. Recomand cu încredere nu doar adulților cât și celor mici, stomatologul care se ocupa de fiul meu este foarte răbdător și profesionist.. Felicitări echipei.
Otilia Ema
Otilia Ema2 ani în urmă
Profesionalism, empatie, disponibilitate ...locul in care am scapat de frica de dentist, de la mic la mare!😁
Locații recomandate