/Bucuresti/Dentist

A&A Dent

Strada Vlad Județul, Nr. 6,, Bloc V 12, Apt 1, Parter,, Strada Vlad Județul 6, București 031304, România

A&A Dent
Dentist
4.9
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49H+W6 București, România
+40 758 179 223
aadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Dinca
Cristian Dinca2 ani în urmă
Cautam un cabinet aproape de casa. Văzând toate review-urile bune ale cabinetului m-am hotărât sa merg pentru o extracție. Am găsit o echipa foarte prietenoasa și cu experienta profesionala. Am pornit de la o extracție de molar de minte și am ajuns sa pus și un implant. Recomand aceasta echipa oricui are nevoie sa mearga la un cabinet stomatologic.
Madalina Miu
Madalina Miu2 ani în urmă
Am avut albire profesionala cu laser. Domnul doctor este profesional si explica pas cu pas toata procedura. Rezultatele sunt minunate! In prima zi s-ar putea sa va doara dintii destul de tare insa eu zic ca merita!
Marius Bercea
Marius Bercea2 ani în urmă
Am ajuns la ei dupa o cautare pe google iar in urma recenzilor bune citite i-am ales si, a fost o alegere foarte buna. Toate lucrarile efectuate au fost de calitate si sunt foarte multumit, am avut doua coroane pe dintii din fata, implant pe incisiv, o punte de un dinte stanga jos, unde aveam o gaura si mi s-a explicat ca nu e loc pentru implant si, inca un implant mai complicat de aceasta data, cu sinus lift, in dreapta sus. La toate lucrarile am avut de ales din mai multe variante de rezolvare, iar dupa consultari cu domnul doctor am ales solutia potrivita pentru mine. Atmosfera e foarte placuta si prietenoasa in cabinet, ti se explica de catre personal toti pasii care urmeaza sa se intample la lucrarea ce se va executa.
Dupa toate lucrarile am terminat cu un detartraj + air flow + periaj profesional de care sunt de asemenea foarte multumit.
Recomand cu mare caldura acest cabinet pentru orice fel de problema sau idee aveti.
PS. Se acorda mare grija pacientului astfel incat sa nu simta durere sau disconfort.👏🏼🤝🏼
Corina Corina Diana
Corina Corina Diana2 ani în urmă
Calc pragul acestei clinici de cel puțin 6 ani și la fel ca la început, plec acasă fericită!
Atat dl doctor cat si dra asistenta sunt foarte amabili și atenți la nevoile pacientului.
Profesionalismul, prețurile foarte bune și satisfacția de la finalul oricărei proceduri te fac să uiți de teama de a merge la dentist.
Recomand cu căldură! ⭐⭐⭐⭐⭐
Felicia Beu
Felicia Beu2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Profesionalism și calitate. Implanturi impecabile și doua ședințe cu Laser cu rezultate foarte bune. O echipa deosebita, un medic de excepție. Am ales cabinetul pentru serviciile oferite, dar și în funcție de recenziile vizualizate anterior. S-au dovedit a fi peste masura așteptărilor. Mulțumesc încă odată și aici!
Mihai Iancu
Mihai Iancu2 ani în urmă
Sunt pacientul acestui cabinet din 2013 atunci cand domnii doctori au deschis cabinetul.Sunt un pacient ce le calca pragul o data pe an.Mi-am facut toata dantura( punti dentare, implanturi, plombe, detartraje).Tin sa le multumesc pentru rabdarea si profesionalismul de care au dat dovada.
OCTO EVENTS & PR
OCTO EVENTS & PR2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Alex e foarte atent si îți explica totul. Are o memorie fantastică, tine minte tot istoricul tău. Ma simt în siguranță și ma pot lăsa în mâinile lui pentru ca știu ca e super implicat și dinții mei sunt sănătoși!
Mulțumesc! 😇🙏
Andreea Save
Nicoleta Vascan
Nicoleta Vascan2 ani în urmă
Multumita de serviciile acestui cabinet.Am învins frica de stomatolog.Durerea nu exista.Mi s-au inserat 6 implanturi, toate s-au osteointegrat.Ne revedem peste 6 luni pentru control și detartraj.
Locații recomandate