/Bucuresti/Dentist

Clinica Stomatologica Doctor Anca Vereanu

Strada Argentina 45, București 011816, România

Clinica Stomatologica Doctor Anca Vereanu
Dentist
4.8
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34Q+2P București, România
+40 21 231 0808
clinicavereanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Pascu
Ramona Pascu2 ani în urmă
Recomand cu drag si incredere clinica dnei dr Anca Vereanu. O spun din suflet, deoarece as dori sa stie cat mai multi oameni ca exista medici foarte buni in care poti avea incredere deplina. Tin sa povestesc pe scurt experienta mea vis-a-vis de această minunată clinica. Sunt însărcinată în 9 săptămâni și am o măsea care începuse să mă doară îngrozitor de rau. Era nevoie sa fie nervul scos. Se stie ca la femeile gravide situatia este putin mai delicată in astfel de condiții si este mare lucru sa stii ca poti conta pe un medic cu vasta experiență, în care sa fii bine atât tu cat si bebelusul. In urma cu o saptamana văzusem un interviu cu dna dr la tv in care explica in detaliu exact problemele stomatologice la gravide si cum se pot rezolva. A fost ca o liniște sufletească deoarece stiam ca si eu voi avea nevoie la un moment dat simtind ca pot avea incredere deplina in d-nei. Si iata ca au inceput durerile care erau efectiv groaznice.(In sarcina nu poți luat medicamente in afara de un simplu paracetamol). I-am dat msj dnei dr si in urmatoarea secunda m-a sunat ( deși era duminica). În primul rând m-a liniștit, văzând că eram foarte speriată, apoi a si acționat deschizand clinica pt mine, empatamd in primul rând cu durerile foarte mari si cu situatia in care ma aflam. Am fost îngrijită de dna dr Smaranda Spiridon (un înger de om) care a fost foarte atentă și drăguță cu mine. Nu am cuvinte de mulțumire asupra acestor minunați oameni. Sunteti o echipă extraordinară!
Christine D.
Christine D.4 ani în urmă
Doamna doctor este O SCUMPA! Intotdeauna gasesc loc la cabinet cand am nevoie si niciodata nu mi s-a spus ca e full si trebuie sa astept.
Pentru Dna dr.Vereanu vin tocmai din Amsterdam si vin pt ca are mana usoara si in sfarsit extractiile nu mai sunt un cosmar(eu suferind de atacuri de panica si anxietate). Este blanda si intr-adevar ii pasa ca totul sa fie executat corect (este perfectionista ca si mine) si face totul in avantajul pacientului pentru ca ea nu are nevoie de 1000 de clienti ci 100 de clienti dar acestia multumiti! De la ea am invatat sa ma duc o data si sa platesc putin mai mult(PT CA sunt dintii mei!) decat sa tot pierd dinti si sa platesc de N ori, din cauza greselilor altora si sa tot repar ce nu mai poate fi reparat.
Multumesc intregii echipe de oameni buni si priceputi! Multumesc ca sunteti acolo mereu si ca aveti mereu grija sa nu existe durere! Doamne ajuta! 🙏🏽🙏🏽🙏🏽☀️❤🦋🍀🌞
Cristina constantin
Cristina constantin4 ani în urmă
Profesionalism real, implicare, grija pentru cele mai mici detalii. De cand am inceput sa vin la clinica (aproape doi ani) simt ca sunt cu adevarat pe maini bune!
Constantin Cernat
Constantin Cernat2 ani în urmă
Un loc occidental, nu neaparat doar prin nivelul echiparii/amenajarii ci mai ales prin amanuntul, esential, ca echipa condusa de dna Dr. Vereanu emana o forma de profesionalism, poate chiar de excelenta, ambele nespecifice peisajului profesional local.

Experienta pe care am avut-o ca pacient m-a facut sa ma simt intr-o tara avansata social si cultural. Locul are un vibe pur si simplu..normal. E interesant cum inca suntem aproape socati de normalitate; este cu atat mai important sa o raportam si celebram, cand avem ocazia sa o intalnim local.

Cred ca in fiecare dintre noi se ascunde putin din Dr. Vereanu, trebuie doar sa insistam in a scoate acea fibra a excelentei la suprafata.

Multumirile si aprecierile mele doamnei Doctor si intregii echipe :)
C. Cernat
Lus mil
Lus mil2 ani în urmă
Sotia a avut o urgenta stomatologica cand ne aflam in Bucuresti. Am sunat la 2-3 cabinete unde am fost informati sec ca au programul full si nu au timp de pierdut pt o urgenta. Am sunat la clinica Vereanu unde dna doctor a fost foarte amabila acceptand sa imi consulte sotia "intre programari". Venind practic nenunatati am asteptat ceva vreme pana cand dna dr a fost disponibila, dar suntem foarte recuniscatori pentru amabilitatea si profesionalismul de care a dat dovada....nu stim ce ne faceam fara dansa. Mii de multumiri!
Petronela Nechita
Petronela Nechita2 ani în urmă
Am cautat de ceva timp o clinica stomatologica unde aveam nevoie sa imi fac dantura .Am gasit-o pe aceasta doamna care e mai mult decit "Doamna doctor" .E o persoana foarte populara si foarte frumoasa care m-a primit cu multa caldura.Pe linga caldura cu care m-a primit ea si personalul sau,mi-a rezolvat si problemele dentare.Am avut de facut o lucrare dentara destul de grea inca nu am terminat-o dar deja se vede o schimbare radicala.Mi-a facut Doamna doctor niste dinti atit de frumosi si naturali si sint foarte multumita si fericita.Asta e parerea mea si mi-o mentin, probabil daca as fi ales pe altcineva,nu ar fi putut sa-mi faca asa niste dinti frumosi si estetici in acelasi timp.Recenzia mea este cam lunga pentru cei care o citesc ,dar am vrut sa stie lumea ca nu conteaza sa mergi la doctor doar sa-ti pui dinti si atit.Conteaza si partea estetica a lor foarte mult.Ea a reusit si ii multumesc foarte mult.Daca o sa o alegeti pe ea cu siguranta o sa-mi dati dreptate.Va multumesc doamna Anca Vereanu
Ellena Taran
Ellena Taran2 ani în urmă
O doamna ...cu o infinita forța ,o doamna care știe sa balanseze toate aspectele, practic OXIGEN pentru mine (și cafea☕️🥐😘🤗🤣)și lista poate continua cu infinite cuvinte de lauda🤗😘
Paul o.
Paul o.2 ani în urmă
Mai mult decat un medic!Primitoare, atenta la fiecare detaliu, iti da incredere din primul moment in care pasesti in cabinet!
Locații recomandate