/Bucuresti/Dentist

Q-Dent

Bulevardul Ion Mihalache 329, București 011186, România

Q-Dent
Dentist
4.9
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F394+W5 București, România
+40 769 668 873
q-dent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Mereanu
Alin Mereanu4 ani în urmă
Au dat dovada de profesionalism. Pentru orice interventie a medicului am primit informatii si sugestii. Am fost in trecut la un alt cabinet unde mi-au facut o lucrare foarte slaba si am platit si o gramada de bani, se spunea ca e cabinet " de top"
In ianuarie 2018 am ajuns aici, la sugestia unei prietene, aici am avut parte de cel mai bun tratament, cea mai profi interventie, iar domnisoara doctora mi-a dat sugestii si indicatii, de atunci nu am mai avut probleme cu dinții, dar vin cu drag la fiecare 6 luni pentru un control de rutina.

PRO: profesionalism, preturi foarte bune.
Nu am gasit nimic CONTRA
Catalin Croitoru
Catalin Croitoru4 ani în urmă
Recomand din toata inima! Desi aveam o teama foarte mare de dentisti, mai ales dupa câteva experiente nefericite, pot spune ca in sfârșit am găsit ceea ce căutam. Doamna Doctor Stomatolog Irina Costache, mi-a redat curajul de a merge la dentist. Personalul foarte amabil, profesionist si servicii de o foarte buna calitate.
P. S. Daca esti cuminte, la final poti pleca si cu o carte de la receptie ceea ce mi s-a parut o idee minunata.
Cristi Voicu
Cristi Voicu4 ani în urmă
Cinci stele pentru multe multe zambete! :)
Doar asa iesi din Cabinetul Q-DENT.
Tin sa mentionez ca sunt pacient Q-DENT de 2 ani, iar in tot acest timp, calitatea serviciilor, seriozitatea, recomandarile care iti sunt facute si explicatiile care vin pe parcursul interventiilor, este pachetul complet cu care Q-DENT isi serveste pacientii.
Dr. Domnita Turcanu este un stomatolog care isi iubeste profesia, iar daca ai probleme dentare, programeaza-te pentru un consult si sunt sigur ca va gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Recomand cu toata caldura!
Cristi Voicu
Alexandru Atanasiu
Alexandru Atanasiu5 ani în urmă
Am vrut sa imi schimb cabinetul stomatologic si am ajuns la QDent intr-o dimineata. Muzica era data la maxim si a durat 10 minute pana cand asistenta a dat mai incet.

Pe tot parcursul detartrajului a trebuit sa o ascult pe INNA, The Motans si pe doamna stomatolog care mi-a fredonat in ureche melodiile ei preferate.

Faptul ca cineva mi-a cantat in ureche si nici macar nu folosea o pereche de ochelari in timpul detartrajului ma indeamna sa cred ca nu este cel mai profesionist cabinet stomatologic.

Cu toate acestea a nota de plata a fost pe masura unui cabinet de top.
Nu recomand.
Alana ala
Alana ala6 ani în urmă
Ne-am tratat aici si eu si mama ... ma cheama 1 data pe saptamana sau chiar la 2 ... medicul stomatolog lasa impresia ca stie si vrea sa ajute ... nu, eroare ... a lasat-o pe mama sa astepte 2 saptamani pentru o programare. sa nu mai vorbim ca lucrarile dentare lasa mult de dorit ...

Stimată Doamnă Doctor, să abordăm problemele cu calm:
1. Cabinetul pe care-l dețineți este curat, luminos și plăcut;
2. Lăsați impresia că știți tot și sunteți foarte binevoitoare atît timp cât pacientul este de acord în totalitate cu dvs; în caz contrar, pacientul nu este cooperant;
3. Când ați îmbrățișat profesia de medic stomatolog, nu ați știut că există și pacienți cu probleme de reflux, de vomă, cum spuneți dvs?
4. V-am sunat, este adevărat, la rugămintea mamei mele, o doamnă respectabilă, în varstă de 79 de ani; lucrarea pe care a facut-o la dvs a fost lipită PROVIZORIU .... și ați promis că, în timp, în momentul în care se va desprinde, să vină la cabinet. Eu am avertizat-o că nu o veți primi, dar mama a crezut cu sfințenie cuvintele dvs dacă pot să spun "1000/100" ... și am sunat. Ințial pe numărul dvs personal de telefon, nu ați răspuns; am insistat și am sunat la cabinet. Asistenta mi-a spus că sunteți foarte ocupată și puteți s-o vedeți peste 2 săptămâni ... și a fost nevoită să bată din cabinet în cabinet ca să găsească pe cineva care să-i lipescă lucrarea. A fost etic doamnă doctor? A fost corect comportamentul dvs? Nu emit judecăți de valoare, doar experiența trăită în cabinetul dvs .
Vă doresc tot binele din lume.
Adrian ilincescu
Adrian ilincescu8 ani în urmă
In general, discutiile despre medicul stomatolog sunt evitate, ele fiind vazute drept unele de trista amintire, cu multe dureri la purtator. Nu am avut recomandare, am hotarat sa merg la Q-Dent din instinct si incurajat de infatisarea cabinetului (unul modern, unde curatenia este la ea acasa). Ma felicit si acum pentru decizia luata. Am intalnit aici mai mult decat un medic stomatolog, cu fiecare sedinta bifata simtindu-ma precum de vorba cu un prieten vechi. Dr. Diana Tanasiciuc este "de vina" pentru acest lucru: este "enervant" de calculata, iti explica in fiecare moment (pe intelesul tau) ceea ce face, iar dupa ce pleci din cabinet calculezi zilele ramase pana la urmatoarea vizita. Recomand Q-Dent atat pentru cei cu frica de freza dentara (cuvantul durere nu exista in vocabularul cabinetului), cat si pentru cei care vor lucru de calitate, la preturi accesibile.
Marian Ilie
Marian Ilie2 ani în urmă
Super tare! Oameni profesionisti, organizare si proumptifudine. Recomand doamna doctor Casian Alexandra careia ii si multumesc pe aceasta cale. Tineti-o tot asa!
Iulia Ilie
Iulia Ilie2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere serviciile acestui cabinet si in special pe doamna dr. Irina Costache! Mai rar medici ca ea. Simti o relatie de caldura si de respect! Lucreaza foarte usor, vizita la dentist este o placere, explica pacientului procedura si optiunile si e real interesata de rezolvarea problemelor. Dansa mi-a descoperit un canal lasat netratat de la o obturatie de canal mai veche in conditiile in care eu mai fusesem si la alti medici si acuzasem dureri in zona dar nu mi-au facut nimic. Tot dansa a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a trata si a salva o masea care imi cauza multe probleme. Recomand tuturor cu cea mai mare incredere serviciile ei. Tin sa mentionez ca si personalul auxiliar(receptie &asistente) este foarte amabil. De 10 ani locuiesc in Bucuresti si am fost la 4 alte cabinete stomatologice insa Q-dent e de departe cel mai bun! P.s preturile sunt de asemenea decente.
Locații recomandate