/Bucuresti/Dentist

Gold Dental Clinic

Șoseaua Mihai Bravu 325, București 030312, România

Gold Dental Clinic
Dentist
4.4
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48M+5M București, România
+40 733 938 882
goldclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rusu Ana
Rusu Ana4 ani în urmă
Multumesc din suflet intregii echipe Gold Dental Clinic ! Sunteti minunati, am venit cu mare drag si, mai ales, fara teama, aproape ca imi pare rau ca s-a terminat!
Nu ii pot multumi indeajuns dlui doctor Andrei ! Sunt super multumita de rezultat!
Multumesc Georgiana, vei deveni un doctor minunat !!! Meriti asta!
Si, nu in ultimul rand, multumesc dlui Bogdan, persoana care m-a convins ca am venit la locul potrivit, la oamenii potriviti!
Va multumesc din suflet si va recomand cu incredere!
La multi ani frumosi ca voi, oameni dragi !!!
Aron Iosif
Aron Iosif5 ani în urmă
Profesionalism și servicii de înaltă calitate la preturi accesibile și fără note de plata încărcate artificial cu operatiuni inutile sau manevre fără relevanță.
Dr Saraga Andrei un medic de excepție cu vasta experienta in domeniu. Se concentrează pe rezultatul final care întotdeauna este unul de durata și de calitate.
Gold Medical Clinic un loc unde excelența actului medical este pusă pe locul 1.
Multumesc
Istratoiu Adrian
Istratoiu Adrian5 ani în urmă
Recomand cu toată căldura această clinică deoarece beneficiază de o aparatură performantă, de medici excelent pregatiți și de servicii de calitate. Subliniez căldura, atenția deosebită pentru problemele pacienților, disponibilitatea medicilor pentru dialog, sfaturi și găsirea celor mai bune soluții pentru problemele pacienților. Dacă aveți probleme stomatologice incercați și nu o sa regretați.
Mihai Mircea Ionescu
Mihai Mircea Ionescu5 ani în urmă
Pe la jumatatea lunii iulie am fost la dl. Saraga pentru doua plombe (una mai complexa - o masea crapata, si una simpla) si un detartraj complet. Pretul a fost accesibil, personalul amabil, dl. doctor a lucrat foarte rapid si precis, si sunt foarte multumit de rezultate.
Robert P.
Robert P.6 ani în urmă
O clinică excelentă! Personalul cabinetului este foarte atent și amabil iar intervențiile și lucrările executate sunt de cea mai bună calitate. Recomand cu încredere!
Mihai SafariLoop Zecheru
Mihai SafariLoop Zecheru6 ani în urmă
Promptitudine si seriozitate! Am facut nenumarate interventii la aceasta clinica si nu regret niciuna. Preturile sunt accesibile pentru conditiile oferite, iar personalul este primitor si intelegator. Pe scurt, recomand!
Liviu Vasilescu
Liviu Vasilescu8 ani în urmă
Gold Medical Clinic.Sunt foarte dezamagit de aceasta clinica si voi detalia putin.Am inceput tratamentul la o plomba cazuta si alte 3 punctulete(carii) aflate in vecinatatea plombei.Dupa terminarea lucrarii,la una din plombe simteam o durere.Doctorita mi-a spus ca a mai intalnit asemenea cazuri si ca "exista solutie pentru orice in lumea asta" recomandandu-mi sa fac laserterapie.Intre timp am consultat si alt medic care mi-a spus ca singura solutie este sa imi scoata nervul deoarece cu trecerea timpului nervul va muri si ma voi alege cu o infectie.Intre timp am onorat planificarea facuta la Gold Medical pentru a-mi trata o masea de minte(un mic punctulet pe ea).Inainte sa incep lucrarea i-am spus doctoritei ca am un vaucher cu o reducere semnificativa pentru detartraj,afirmatie care a cam deranjat-o pe doctorita afirmand ca nu are incredere in oferte promotionale,ca sunt de proasta calitate..etc.Dupa aproximativ 30de minute de curatat la maseaua de minte sunt anuntat ca de fapt caria este mult mai profunda decat parea si ca este nevoita sa-mi scoata nervul.In timpul torturii doctorita se vaita asistentei ca deja a depasit programul si ca acum lucreaza din timpul ei liber( de parca eu i-am calculat programarile).Dupa alte 30 de minute de curatat canale doctorita a hotărât să intrerupa activitatea si sa ma cheme a doaua zi pentru a continua curatarea(a doua zi alti bani ca de... alta anestezie alte canale)..Am hotarat sa nu mai existe a doua interventie cerat inapoi radiografiile.Surprinzator a fost faptul ca nimeni nu m-a intrebat motivul pentu care vreau sa renunț.Si bine au facut pentru ca eram pornit sa chem proteztia consumatorului,eventual sa-i dau in judecata?
Daniel Voicu
Daniel Voicu2 ani în urmă
excelenta in tot ! multumesc mult Gold Dental Clinic !
Locații recomandate