/Bucuresti/Dentist

DentoCare

Strada Ion Minulescu 45, București 031215, România

DentoCare
Dentist
3.9
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C489+W9 București, România
+40 720 134 665
dentocare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu rxr
Radu rxr2 ani în urmă
Suni sa faci programare , te cheama intr o saptamana sau doua doar ca sa vada ce te doare :))) , apoi te reprogrameaza pentru a incepe operatiunile …Au ceva cu maselele de minte toti doctorii de acolo ( vor sa le scoata , ii incurca , ba nu sunt ok ) . Slab , 1 stea.
Samurai B
Samurai B2 ani în urmă
Nu mi sta in fire sa scriu sau sa fac plangeri si este prima data cand sunt foarte dezamagit de Acest cabinet , nu-l recomand in viata mea nimanui , mi a nenorocit sotia au pus plombe proaste si o coroana unde a putrezit sub lucrare , fiindca habar nu au sa citeasca o radiografie si acum ne costa mult mai mult sa rectificam greselile facute de acesti oameni si toti sunt cu nasul pe sus de parca nu il platim ! Aveti grija oameni buni !
Daniela Vladuta Haisan
Daniela Vladuta Haisan2 ani în urmă
Experiență neplăcută. Atentie la prețuri! Aparatele sunt ok ca și preț, dar atenție când vi le dă jos s-ar putea sa plătiți mai mult decât costul unui aparat.
Tony Gliga
Tony Gliga2 ani în urmă
De regula nu las recenzii pe google, insa neprofesionalismul acestor doctori stomatologi m-au facut sa le las o stea.
Adrian Patachia
Adrian Patachia2 ani în urmă
Dna doctor Lungu vede mai multe carii decat exista in realitate:
Eu am venit la clinica pentru ca mi s-a spart o masea. Mi-a spus la primul consult ca pe langa acea masea, "mai am cateva cariute". Ulterior, dupa ce mi s-a facut tratament de canal de catre un alt doctor, am revenit la dansa pentru a-mi pune coronita pentru aceasta masea. Atunci mi-a comunicat ca am de fapt multe carii, si ca inainte sa imi puna coronita, sa mi le faca treptate pe toate. Am fost (din pacate) de acord sa incepem cu "primele 4". La sfarsit mi-a spus ca mai este nevoie de 2 programari pentru inca 4+2 carii.
De asemenea, am ramas si cu un disconfort la masele la care a intervenit dansa.
Am ales apoi evident sa merg la alt medic, cineva care nu iti creeaza impresia ca esti tratat doar pentru a plati cat mai multi bani.

Inca un (mare) minus este timpul lung de asteptat intre programari (minim 3 saptamani) - asta s-a intamplat la 2 doctori diferiti din aceeasi clinica.
Raluca Ilie
Raluca Ilie2 ani în urmă
Am renuntat la programare inainte sa intru in cabinet(deci timp pierdut) pentru ca mi s-a spus "Ati citit acordul cand ati semnat. La noi in clinica nu se dau copii dupa actele semnate de pacient". Da, era un simplu acord de prelucrare a datelor, insotit de o fisa destul de lunga in care se cereau aceste date personale. Mai mult decat orice, o copie m-ar fi ajutat sa imi aduc aminte ce informatii le-am comunicat. Dar domnisoara de la receptie a fost destul de necooperanta, asadar impresia a fost ca grija ptr pacient ar fi fost 0 si de acolo inainte.E simplu- nu imi pierd timpul intr-un loc unde se poarta urat cu tine pe banii tai. De la intrare.
Gabby Adrian
Gabby Adrian2 ani în urmă
Nu sunt genul sa dau recenzii proaste si nici nu imi place sa “fac rău\răzbun” insă de un an si ceva , de cand frecvetez acest loc , tot persoanalul parcă a fost ales dupa anumite criterii (la modul de hai sa ii tratam pe saracii astia cat mai de sus posibil ) receptionerele iti vorbesc numai in nas , doctorii de asemenea , serviciile nu sunt neaprat cele mai bune , sau probabil depinde la ce doctor ajungi , eu nu am intalnit in clinica respectiva ( Ion Minulescu ) pe cineva din personal care sa te trateze cu caldura sau sa te simti bine venit !!!!
Mi-am pus aparat la ei desi pretul a fost ok a doua zi mi-a sarit fara sa fac mare lucru , m-amdus inapoi mi-au spus e ok ramaneti asa pana data viitoare , desi eu le spuneam ca am numai ranii in gură …Alta chestie nu stiu cum se facea ca 2 doctorii diferitii mi-au facut din 6 carii pe care le aveam 22 (dar nu mi-sa dovedit ca as fi avut atatea ,anyway …
Voi prefera sa merg in alta parte unde chiar esti facut calumea si nu esti doar tratat pentru a platii cat mai mult !
Bucur Roxana
Bucur Roxana2 ani în urmă
Nu recomand deloc! Initial am trecut cu vederea ca la o programare precedenta m-au sunat doar cu o jumatate de zi lucratoare inainte ca anuleaza o programare facuta cu multa vreme in urma. Mi-am stricat o zi de concediu, am parcurs 250 km dus intors de pomana, nu si-au cerut deloc scuze si au dat vina pe medic. Ok, am zis ca se intampla , asta este, si medicii au propriile lor probleme. Dar sa ajung acolo la ora fixata, dentistul sa treaca rapid pe langa mine urmat in mare viteza de o domnisoara asistenta si ambii sa ma ignore complet, iar eu sa astept 25 minute, venita de de la 125 km, in timpul meu, pe banii mei, cu proprii pacienti amanati, intr-o clinica privata unde iti platesti tratamentul si fara nici un fel de explicatii din partea medicului, asistentei si receptionistei, chiar este de prost gust! Daca s-ar fi lungit tratamentul pacientei de dinaintea mea si cu o ora, nu ar fi fost o problema sa astept, nu ar fi fost o problema sa astept nici daca dentistul mi-ar fi spus ca se duce sa manance, la cafea, etc, dar sa dispari in neant cu atata nesimtire nu am pomenit nici macar in spital de stat! Sa mai adaug ca dezinfectia cabinetului ramas brusc gol cu pacinet la usa nici macar nu s-a efectuat? Nu au avut timp, s-au grabit sa fuga din el! NB. Acolo pacientii sunt denumiti "clienti"( a se citi ce scrie pe usa toaletei)... Daca nu respectati pacientul, macar respectati CLIENTUL....
Locații recomandate