/Bucuresti/Dentist

Clinica stomatologica Dentaline Bucuresti Sector 4

Calea Văcărești 356-358, București 040069, România

Clinica stomatologica Dentaline Bucuresti Sector 4
Dentist
4.6
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XC+F7 București, România
+40 736 333 666
dentaline-clinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anna B.
Anna B.2 ani în urmă
O clinica excelenta! Am avut mari probleme cu dintii, depindeam atat de medici ortodonti, cat si de medici chirurgi. Faptul ca am descoperit o echipa minunata, unde se pot rezolva toate, este un avantaj. Domnul doctor Ciobanu m-a ajutat sa trec peste teama pe care o aveam chiar realizand cate 2 extractii per sedinta, fara vreun fel de durere, atat in timpul lucrarii, cat si in zilele de recuperare.
Recomand cu toata increderea!❤
Gigi Merisanu
Gigi Merisanu2 ani în urmă
O experiență unică,nu eram obișnuit cu asemenea locatie.Dotare extraordinară,oameni deosebiti!Amabilitate simplitate si mult simt! M-am simtit băgat in seamă Felicitări!
Geo Br
Geo Br2 ani în urmă
La Dentaline cel mai mult mi-a plăcut echipa de medici, tineri, profesioniști, astfel că îți oferă un vibe bun. Ești întâmpinat cu zâmbet, ți se explică pas cu pas, pe îndelete etapele.
Este o clinică cu aparatură modernă, adaptată tuturor tratamentelor, astfel că nu este nevoie să pleci la alte cabinete pentru efectuarea unor operațiuni (așa cum majoritatea ne-am lovit de situație, să traversezi peste drum pentru radiografie, să mergi la X locație pentru o altă etapă).
Per total, recomand fără reținere!
Maria gratiela Chirita
Maria gratiela Chirita2 ani în urmă
Adevarati profesionisti, devotati. Tehnologie de ultima generatie,un ambient placut. Ii multumesc doctorului chirurg Florin Ciorbanu care m-a ajutat sa infrunt frica de dentist!
Cosmina Popa
Cosmina Popa3 ani în urmă
Am descoperit aici o echipă de profesioniști!
Am beneficiat de mai multe tratamente, toate au fost efectuate cu blândețe și însoțite de explicații și sfaturi.
Mă bucur că am descoperit o clinica în care se întocmesc fise medicale amănunțite și în care există și noțiunea de PROFILAXIE nu doar "tratamentul de necesitate".
Raisa Becheanu
Raisa Becheanu2 ani în urmă
Multumesc dr Sergiu Popescu pentru tot sprijinul si pentru noul meu zambet :). Foarte amabili, in frunte cu managerul clinicii! The best
Daniel Tudor Ursachi
Daniel Tudor Ursachi2 ani în urmă
Recomand clinica in special pentru chirurgul lor Florin Ciobanu. Am avut nevoie de tehnica Cu 6 implanturi sus dinti intr-o zi. Totul a decurs perfect si a doua zi am avut toti dintii provizorii montati si am putut mananc. Acum astept cele 6 luni sa imi pun lucrarea finala dar lucrarea arata ca si cum ar fi finala, foarte frumoasa. Foarte multumit!
Razvan Fodor
Razvan Fodor2 ani în urmă
O clinica stomatologica de excelenta. Primit cu foarte multa caldura, planul meu de tratament a fost coordonat de Sergiu Popescu, un tanar foarte calm si rabdator cu mine(initial mi-a fost foarte frica de dar mi-a dat increderea ca totul va fi bine)care a venit cu solutii impreuna cu toata echipa. Am avut nevoie de 4 implanturi in zonele laterale si 12 coroane pentru a imi recapata zambetul. De asemenea tin sa ii multumesc lui Florin Ciobanu, un profesionist desavarsit! Va multumesc, am tinut sa dau aceasta recenzie pentru a imi arata recunoasterea fata de voi, un lucru mult prea mic pentru o schimbare atat de mare!
Locații recomandate