/Bucuresti/Dentist

Biodentix

Str. Alunișului 74, București, România

Biodentix
Dentist
4.5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W4+92 București, România
+40 21 634 4888
biodentix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adina Gateste Acasa
Adina Gateste Acasa2 ani în urmă
Oameni seriosi si implanturi dentare rezistente. Felicitari!
Gherghina Lucian catalin
Gherghina Lucian catalin2 ani în urmă
Mi -am pus implant acum 4 luni de zile și sunt mulțumit ..recomand cu incredere
Virgil mitu
Virgil mitu4 ani în urmă
Nu respecta programările, am plecat după 30 de minute de așteptare peste ora fixată. Nu exista in mentalitatea lor "ne pare rau, ne cerem scuze, a intervenit ceva, etc" exista doar ignorare. Niste nesimțiți, nu recomand.
Cristian Popescu
Cristian Popescu4 ani în urmă
Placut impresionat si foarte multumit de calitatea serviciilor, precum si de profesionalismul intregului personal. Voi reveni cu placere si incredere in acest cabinet stomatologic.
Ecostar Plan
Ecostar Plan4 ani în urmă
Dl Doctor Olaru este un dentist foarte bun, calm știe sa ii dea încredere si celui mai fricos pacient. Recomand călduros.
One t2wo
One t2wo5 ani în urmă
Un cabinet de nota 10+

Urmez de ceva timp tratament la acest cabinet și niciodată nu am plecat nemulțumit! Se lucrează cu grija și profesionalism, preturile sunt decente și ar merita și mai mult pentru rezultatele care se obțin după fiecare intervenție.

Avand in vedere teama pe care am dobândit-o de când eram copil nu credeam ca o sa ma mai simt vreodată comfortabil într-un cabinet stomatologic! Pot spune ca aștept cu nerăbdare următoarea programare.

Mult respect
Carmen Ianculescu
Carmen Ianculescu5 ani în urmă
Doresc sanatate si putere de munca intregului cabinet, am implant pus acum 11 ani cand in putine cabinete se faceau implanturi in Bucuresti, sper sa ma mai bucur de el inca pe atat.
Recomand !!!!!!
La multi ani !
Gabriel Stancu
Gabriel Stancu7 ani în urmă
Programările nu sunt respectate iar doctorul lucreaza la mai multi pacienti in acelasi timp. Mi-am facut programare, a trebuit sa ma invoiesc de la servici numai ca sa dau de o asistenta buimacita care uitase complet de programarea mea. Nu recomand.
Locații recomandate