/Bucuresti/Dentist

Bucharest British Dental Place

Șoseaua Pipera Nr. 41, București 014254, România

Bucharest British Dental Place
Dentist
4.9
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J3+75 București, România
+40 744 488 812
getyoursmileback.co.uk
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
CARMEN TAGUIA
CARMEN TAGUIA2 ani în urmă
Servicii de calitate, o echipa foarte bine pregătita, iar clinica este dotata cu un echipament de ultima generație!!! Am sa revin cu drag!
Mulțumesc, tuturor celor care s-au ocupat de mine, in special d-lui dr. Radu Paranici!
👍
Petecuta Iosif
Petecuta Iosif2 ani în urmă
Servicii mai mult decât profesionale. Experiența mea a fost peste așteptări, deși așteptările mele erau foarte mari deja. Doctorul Silviu Buftia m-a făcut să mă simt de-al casei, deși era prima mea vizita la cabinet. Pe lângă tehnica meticuloasă am avut parte de o atmosfera relaxată și plăcută 😁 Made me smile all the way through the experience!
R R
R R2 ani în urmă
Recomand clinica Bucharest British Dental Place! Echipa este formata din medici foarte buni, profesionisti si empatici, iar clinica dotata cu tehnologie de ultima generatie!
Doamna dr Dana Marinescu mi-a explicat foarte bine planul de tratament si totul a decurs perfect, fara niciun fel de durere.
Vlad Ifrim
Vlad Ifrim2 ani în urmă
Recomand Bucharest British Dental Place! Au dat dovada de un profesionalism aparte, ii mulțumesc echipei pentru intervenția medicala făcută și în special dr Silviu Buftia pentru dedicarea de care a dat dovada.
Alexandra Stratulat
Alexandra Stratulat2 ani în urmă
O experienta unica, servicii de calitate, o echipa foarte bine pregătita, iar clinica este dotata cu un echipament de ultima generație, serviciile clar fiind de o calitate greu intalnita. Am sa revin cu drag!
Mulțumesc, Dr Silviu Buftia!
Alex Craciun
Alex Craciun2 ani în urmă
Recomand,clinica este dotata cu echipamente de ultima generație,profesionalismul Dr. Silviu Buftia a fost peste așteptările mele impreuna cu o echipa competenta și empatica.
Mihai Razvan
Mihai Razvan2 ani în urmă
Profesionalism, personal amabil, atmosfera extraordinara si servicii de inalta calitate. Dr. Silviu Buftia - medic de nota 100. Recomand cu mare drag!
Tanase Daniel
Tanase Daniel2 ani în urmă
Recomand, este o clinica foarte bine dotată și cu o echipa foarte bine pusa la punct. Dr. Silviu Buftia este foarte profi
Locații recomandate