/Bucuresti/Dentist

Dentist Crangasi Bucuresti Remis Constantin - Implant Dentar - Fast And Fixed Proteza Fixa

Bloc 16, Calea Crângași 32, București 060341, România

Dentist Crangasi Bucuresti Remis Constantin - Implant Dentar - Fast And Fixed Proteza Fixa
Dentist
5
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23W+85 București, România
+40 754 572 976
constantinremis.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina orza
Cristina orza2 ani în urmă
Cautam de mult timp , un dentist care sa ma scape de fobia pe care o aveam de a intra intra un cabinet stomatologic .Un doctor miraculos , extrem de delicat si dedicat , cu preturi mai mult decat corecte si reale nu am crezut ca inserarea de implant poate fi atat de usoara ... Mulțumesc ...
Aquatic Addict
Aquatic Addict2 ani în urmă
Am facut interventii destul de inficosatoare la domnul Remis Constantin cum ar fi, multiple implanturi si extractii de masele si pot spune ca nu am simtit nici injectia de anestezie. Am scapat de frica de dentist va recomand cu incredere serviciile dumnealui! Va multumesc domnule doctor!
Aura Enache
Aura Enache2 ani în urmă
Sunt fericita când vad ca exista tineri motivati și pasionați de profesia pe care o practică. Nu credeam ca la 55 de ani, după atâtea experiențe neplăcute, o să găsesc stomatologul perfect. Mulțumesc m-ati întinerit, mi-ați redat zâmbetul și speranța de mai bine. Cu astfel de tineri încep să cred ca mai există speranța.
Andreea Georgiana
Andreea Georgiana2 ani în urmă
Super mulțumită de tot! Am făcut operație pe implanturi care pentru mine a fost ușoară, am făcut tratament de canal care multă lume zice ca este dureros, dar mâna domnului doctor este foarte ușoară. Recomand cu drag acest cabinet stomatologic! Contează enorm comunicarea pacient - doctor și amabilitatea doamnei asistente! Pot spune ca preturile sunt pe măsură.. eu am lucrat într-un cabinet stomatologic și preturile sunt mult mai mari în alta parte ca aici.. calitate garantata la un preț super bun! JOS PĂLĂRIA DOMNULE DOCTOR, SUNTEȚI UN SUPER OM!
Carmen Comandasu
Carmen Comandasu2 ani în urmă
Cu probleme mari de sanatate a dintilor am umblat prin foarte multe cabinete si clinici stomatologice dar fara rezultate. Pe domnul doctor l-am cunoscut prin intermediul internetului. Am intrat in cabinetul dansului plangand.....si am iesit razand. Fara frica, durere, costuri supraevaluate, minciuni.Totul realizat la nivel de arta si profesionalism desavarsit, cu acordarea unei atentii deosebite relatiei de incredere medic-pacient. Multumesc.Recomand cu toata incederea
Florentina Tararache
Florentina Tararache2 ani în urmă
O echipă foarte bună! Atenție cu persoanele mai panicoase, cabinet curat, muzică plăcută în surdină, preturi accesibile. Recomand cu toată încrederea! Pentru mine și soțul meu este cabinetul ideal.
Bogdan Costea
Bogdan Costea2 ani în urmă
Recomand cu tărie. Adevărat profesionist, raport calitate/preț avantajos. Sunt foarte mulțumit de modul în care au decurs inserarea implanturilor și refacerea danturii.
Liliana Drăgoi
Liliana Drăgoi2 ani în urmă
Conditii excelente. Personal calificat
Experti.
Recomand 100% fara probleme. 👍
Locații recomandate