/Bucuresti/Dentist

Delta Smile

Bulevardul Basarabia 170, București, România

Delta Smile
Dentist
4.7
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M6+XX București, România
+40 730 611 415
deltasmile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgeta Popovici
Georgeta Popovici2 ani în urmă
Profesionisti, prompti, oameni calzi! Un loc in care se demonteaza mitul fricii de dentist!
Paul adrian mutu
Paul adrian mutu2 ani în urmă
O echipă de excepție și aparatură ultra modernă
Liviu O
Liviu O2 ani în urmă
Am avut nevoie de o interventie fara programare. Nu era ceva foarte complicat. Am fost primit si tratat cu respect si profesionalism.
In trecut am mai avut cateva vizite la ei. Atunci a fost cu programare, fiind ceva mai complicat.
Am sa revin la ei pt ca sunt ceea ce trebuie si sunt in apropierea casei. Stiu ca ar trebui sa fac controale periodice si sa intervin din timp dar, probabil n-am s-o fac.
Preturile sunt ok.
Sylvie Gherga
Sylvie Gherga2 ani în urmă
Este destul de scump dar merită dați banii pentru ca se lucrează cu materiale de calitate. Timpul de așteptare este destul de mare dar rezultatul este pe măsură.Calitate!!Este doar o experienta personala.
Elena Raiu
Elena Raiu2 ani în urmă
Buna ziua, desi la inceput am crezut ca am avut eu putin ghinion realitatea este cu totul alta. In iunie am inceput tratamentul pentru mai multe probleme, primul dinte "tratat", la al 2-lea consult spun ca inca ma doare, la a 3-a intalnire cu medicul la fel aveam durere, dupa a fost mai ok, acum dupa 4 luni iar am dureri foarte mari la acelasi dinte(am facut programare la un alt cabinet). Intre timp am mai avut o masea tratata, dupa dureri foarte mari ajung la un alt cabinet intro zi de sambata seara deoarece nu mai rezistam, am anuntat la ei la cabinet ca renunt la programarile pe care le mai am si am spus motivul. Dna de la receptie a fost draguta, a vorbit despre problema mea si m-a convins sa ma vada un alt medic. Problema la acea masea s-a rezolvat (dar am platit de 2 ori) asa ca nu cred ca este ok sa platesc de 2 ori pentru un tratament care nu a fost facut corect la ei. Acum o sa platesc a 2-a oara si pentru primul dinte tratat. Nu recomand.
Mirela Balanica
Mirela Balanica4 ani în urmă
Medicul a lucrat foarte bine, curatenie impecabila.
Dau acest punctaj pentru pret. Am platit 150 de lei taxa de urgenta pentru ca ne-am prezentat fara programare cu copilul pe care il durea o masea. La a doua consultatie, la care am si asteptat 40 min. fata de ora programata, am platit inca 250 de lei. Total 400 de lei pentru obturatie canal si plomba la un dinte de lapte!
Ileana Voinea
Ileana Voinea4 ani în urmă
O clinică stomatologică foarte buna cu dotări moderne, materiale de foarte buna calitate, preturi bune. Personalul foarte amabil și foarte buni profesioniști, atât medicii cât și domnișoarele asistente. In special domnul doctor stomatolog Razvan Burada, care este cu adevărat un profesionist și aș putea spune chiar un artist. Intr-o singura ședință am putut pleca cu zâmbetul pe buze. Pe mine m-au câștigat sigur că pacienta. Voi reveni cu drag pentru orice problema sau pentru întreținerea danturii.
Recomand cu mare încredere!
EMERGENCY MEDICAL HOME
EMERGENCY MEDICAL HOME2 ani în urmă
Clinica moderna, personal profesionist si amabil!
Locații recomandate