/Bucuresti/Dentist

Stomatologie non-stop

Aleea Zarandului Nr. 4 bloc 467 sector 2 ap09 scara 1, București 021713, România

Stomatologie non-stop
Dentist
3.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VM+5H București, România
+40 762 974 174
stomatologienonstop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andrei Meirosu
Andrei Meirosu2 ani în urmă
Un serviciu foarte bun si profesionist, mai ales ca doamna doctor Mihaela m-a ajutat in seara de craciun cand multe cabinete erau inchise.
Ghiorghe Toader
Ghiorghe Toader2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet
Udup Ana Maria
Udup Ana Maria2 ani în urmă
cea mai nesimtita peroana si ne educata la varsta ei macar cei 7 ani daca iar avea . nu recomand nici sa o salutati.
Stoian Nicolae
Stoian Nicolae2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere aceasta stomatologie,am avut dureri mari și în 5 minute a reușit să nu mai simt nimic,nu ma chinuit pe scurt cea mai buna stomatologie
Reza shenaskhosh
Reza shenaskhosh2 ani în urmă
Cal mai rau Clinică dentară si nepoliticata persoana pe care am vazut-o, vrea doar sa vorbeasca si sa vorbeasca! nu face nimic. și pentru că nu faci nimic și doar dai o rețetă, e nevoie de mulți bani. atat de mult loc vechi, nu pare curat si simti ca esti acum 100 de ani.
O SA EDITEZ REVIEW-UL CA MI AȚI DATI RĂSPUNS CU NIȘTE MINCUNA , CU CE AM DERANJAT LA ORA RESPECTIVA DACĂ SUNTEȚI NON STOP ????
ȘI MI AȚI LUAT 150 de lei , NICI NU AȚI DAT BONUR SAU KITANCA DE CONTABILITATE ! O SA VEDEȚI CA SA FAC RECLAM LA OPC ȘI ALȚI !!!
Alexandru Drăguț
Alexandru Drăguț2 ani în urmă
Nu stiu cum sau de ce și-a deschis cabinet stomato daca nu dorește sa ajute clientii... Cand un om te suna cu dureri îngrozitoare, nu stai să-i faci teoria chibritului si să-i explici ce ai învățat in facultate, pur si simplu ii dai sfaturi si il chemi la cabinet. Aceasta doamna a fost execrabila, relație cu clienții 0, nu inspira incredere si o sa depun plangere.
Stefan Adrian
Stefan Adrian2 ani în urmă
Nu recomand acest cabinet suni pentru o urgenta si nu raspunde nimeni mai mult mai scrie ca e si non stop nu intelg de ce mai scrie ca e non stop daca nu se raspunde atunci cand suni pentru o urgenta
Daniel Ene
Daniel Ene2 ani în urmă
Am fost acolo am efectuat 4 lucrari la un pret accesibil , cabinet curat, aranjat doamna doctor a avut rabdarea necesara cu mine. Multumesc.
Locații recomandate